Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

watchuseek saat forumu online üye sayıları...

+2
watcher
silver
6 posters
YazarMesaj
silver

silver

watchuseek saat forumu online üye sayıları... Empty
MesajKonu: watchuseek saat forumu online üye sayıları...   watchuseek saat forumu online üye sayıları... Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 6:36

İnternetteki saat forumlarına bir göz gezdirirken bu forumun istatistiklerine baktım, gerçekten inanılmaz.

52 bin üyesi var, ancak 2 gündür takip ediyorum anlık online üye sayısı 700-800 civarında değişiyor. Misafirlerle birlikte 3 bin kişi anlık olarak forumlarda.

50 bin üyeli bir site için anlık 800 üyenin online olması çok çok iyi bir rakam. Demekki insanlar baya bir benimsemiş siteyi ve ortamını, dahası fake üyelikler yok zannedersem.

Bir örnek vermem gerekirse ülkemizin en büyük forumlarından biri olan donanımhaberin 500 bin üyesi olduğunu yazılıyor, anlık olarak baktığınız zaman 1500 civarı üye görünüyor... Ben çok bilmiyorum ama o forumda kalite çok düşük ve genel olarak bir kahve ortamı var. Saat forumlarının bağlılığı ve kalitesi bu noktada ortaya çıkmış heralde.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: watchuseek saat forumu online üye sayıları...   watchuseek saat forumu online üye sayıları... Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 7:07

evet ben de bir baslikta yazmistim, forumamontre forumu da 14 bin uyeye ulasmisti, bu forum fransizca, watchuseek ise ingilizce oldugu icin dunyaya hitab ediyor kanimca...
kahve ortami konusu da biraz katilimcilarin kulturu ile ilgili bisey galiba.
Biz guzel basladik, sandigimdan guzel gidiyor, tek uzuntum veya dusunduren sey bilgisi ve kulturu cok olan ve basindan itibaren foruma cok sey katmis olan bazi arkadaslarimizin ki bunlara ornek bizantolog ve ziyaliv kardesimi verebilirim, katkilarini cok azltmis olmalari hatta bizantolog arkadasin hic gelmemesi.
Saat konusunda cok bilgili olan arkadaslar dogal olarak forumun kalitesini yukarida tutuyorlar, bilgili arkadaslarin katilimlarini azaltmalari bizi de insallah kahve ortamina suruklemez diye dua ediyorum.
Bu arada forum ansiklopedik havada olmasin, bazi bilgiler sohbet ortaminda aktarilmali diye dusunuyorum.
Biraz da bu nedenle kisisel olarak surekli bilgi yuklemesi yapmamaya calisiyor, bunu arkadaslarin da yapmalarini, sohbetlerde bilgi paylasimlari olusmasini saglamaya calisiyorum. Ama sorulan her soruya veya bilgi istemine cevap vermeye calisiyorum.
Su kesinlikle unutulmamali, en basindan itibaren soyledigim sey, burasi uye olan herkesin ortak sitesi, bir kisiye veya gruba ait olan bir sitede katilim yapilmiyor, katilimcilarin hepsi forumun sahibidir.
Bizantolog kardesimle forum kurulmadan once yaptigimiz fikir alisverislerinde en korkulacak seyin birkac kisinin kendin cal kendin oyna pozisyonuna girilebilecegi idi ama allaha sukur boyle olmadi, bundan sonra da her yeni gelen uyenin de katkilariyla boyle olmayacaktir diye umuyorum.
Simdiden reklamlara baslayip uye sayisini cok hizli yukseltmek te mumkun ama altyapiyi ve start sohbetlerini forumun kalitesini gosterir bir sekilde tam oturtmadan bu yapilirsa ortamin kahve ortamina donusmesini engellemekte zorluk cekeriz gibime geliyor.
http://www.turksaatforumu.com
MortingenStrasse

MortingenStrasse

MesajKonu: Geri: watchuseek saat forumu online üye sayıları...   watchuseek saat forumu online üye sayıları... Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 11:56

evet bazı üyelerin forumla artık ilgilen(e)miyor oluşu dikkat çekiyor. ama dediğiniz gibi kendin pişir kendin ye olayı da yok. o konuma bir gün gelinse bile ki sanmıyorum, yine de keyif alınacaktır çünkü sonuçta saatleri gerçekten seviyoruz... biz zaten okumaktan yazmaktan çok keyif alıyoruz, daha başkaları da alırsa ne mutlu bize.
certus

certus

MesajKonu: Geri: watchuseek saat forumu online üye sayıları...   watchuseek saat forumu online üye sayıları... Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 19:28

Biz burdayız Smile bence forum zaman içinde beklediğimiz ve tahmin ettiğimiz konumlardan daha güzel yerlere gelecek...
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: watchuseek saat forumu online üye sayıları...   watchuseek saat forumu online üye sayıları... Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 19:44

...vede yavaş yavaş forumda dostluk ortamıda oluşmaya başladı, bu da dh deki arkadaşların buraya süzülerek gelmesinden ve bir şekilde dh nin kalbur üstü isimlerinin burada olmasından kaynaklanıyor. ve ansiklopedik bilgiler sorulduğunda, lazım olduğunda, yeri geldiğinde falan kim biliyorsa onun tarafından paylaşılıyor zaten bir şekilde, bundan mütevellit sırf bilgi vericem diye kasmamak ilazım. burası sevdiğimiz bir konu etrafında dönen bir sohbet ortamından başka bir yer değil.. dolayısıyla buranın kahve ortamına dönme ihtimali hiç yoktur, arada münasebetsiz bir 16-17 yaşında çocuk çıkar mete abiyi fırçalamaya kalkar, yada sayın dekaya sataşır ( dh da olduğu için yazıyorum) ama hiç bir yazdığına cevap alamaz, kendiliğinden çeker gider.. olacağı budur.. SmileSmileSmileSmile
silver

silver

MesajKonu: Geri: watchuseek saat forumu online üye sayıları...   watchuseek saat forumu online üye sayıları... Icon_minipostedCuma 2 Ekim - 7:09

Foruma nazar mı değdi nedir aktiflik yerlerde, bugün yeni 10 mesaj var yok forumda :kirmizikart:
solestar

MesajKonu: Geri: watchuseek saat forumu online üye sayıları...   watchuseek saat forumu online üye sayıları... Icon_minipostedCuma 2 Ekim - 9:25

Hakikaten ya ne oldu böyle!?

Bir de Almanca'sı olanlar için aşağıdaki site var. O da bayağı popüler sanırım. Örneğin şu anda 450 kişi forumu izliyor.
http://uhr-forum.de/

watchuseek saat forumu online üye sayıları...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fransizca Saat Forumu
» Saat forumu gece kuşları [24:00 ve 06:00 saatleri arası]
» Yeni Online Rekorumuz
» Online saat kordonu satıcıları, ülkemiz için kargo ücretleri
» 50 kişilik online rekorumuza ne oldu !?