acil nakit nedeniyle dehşet iki saat !! Quantum ve JEEP chrono
Yazar
Mesaj Sayısı : 212 Kayıt tarihi : 24/11/11 Yaş : 41 Nerden : karşıyaka/İZMİR
Konu: acil nakit nedeniyle dehşet iki saat !! Quantum ve JEEP chrono Salı 6 Ara. - 4:14
nakit ihtiyacımdan ötürü çok sevdiğim 2 saatimi satıyorum.Quantum marka saatim ve jeep chrono marka saatim. jeep modelinde camında kılcal çizik dahi ykotur.resimlerde cam üzrindebirşey gördüyseniz emin olun tozdur..kıyamadığım için kullanmadım desem yeridir.çelik kordonu harika bir görüntü veriyor.hem spor hem şık.Quantumun kendi kayışı deforme olunca kırmızı kauçuk kordon aldım.camında sol üstte ufak bir yıpranma mevcut o yüzden fiyatını ona göre değerlendiriyorum.Fiyatları çok çok aşağıda tutmamın sebebi acil nakit ihtiyacındandır.Jeep marka saat için fiyatım pazarlıksız 200 liradır.Quantum marka saatim için ise fiyatım pazarlık olmadan 140 liradır.Emin olun iç mekanizmaları çoğu markaya taş çıkaracak türdedir.Quantumda myota mekanizma vardır taş gibi işler bilen bilir.Alacak olan arkadaşlar için ayrıntılı resimler:(resimleri üzerine sağ tıklayarak resme bak diyerek büyütün. ebatları büyüktür)
GoZTePeLee
Mesaj Sayısı : 212 Kayıt tarihi : 24/11/11 Yaş : 41 Nerden : karşıyaka/İZMİR
Konu: Geri: acil nakit nedeniyle dehşet iki saat !! Quantum ve JEEP chrono Perş. 8 Ara. - 3:54
arkadaşlar ikisini alana harika bir indirim yapıyorum.normal fiyatla 340 tl ikisini alana ise 280 Tl ! daha da birşey söylememe gerek yok sanırsam.
acil nakit nedeniyle dehşet iki saat !! Quantum ve JEEP chrono