Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

amerikan yapimi mekanik mekanizma ariyorum

4 posters
YazarMesaj
movement34

movement34

amerikan yapimi mekanik mekanizma ariyorum Empty
MesajKonu: amerikan yapimi mekanik mekanizma ariyorum   amerikan yapimi mekanik mekanizma ariyorum Icon_minipostedÇarş. 7 Ara. - 8:37

amerikan yapimi mekanizma ariyorum,bildiginiz veya tavsiye edecebileceginiz adresler varsa paylasirsaniz sevinirim,
ben epey aradim ama amerikan firmalarinin hepsi uzun yillar evvel kapanmis,,belki bildiginiz kucuk capta yapan firmalar olabilirim diye sizede danismak istedim,,
genel olarak 6497 6498 ve hamilton 917 tarzi mekanizma bakiyorum,,

ayrica rus yapimi bu tarz mekanizmalar var mi ve kaliteler nasildir,fiyatlar hangi araliktadir?
cok soru sordum farkindayim:) degerli bilgilerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim

fate

fate

MesajKonu: Geri: amerikan yapimi mekanik mekanizma ariyorum   amerikan yapimi mekanik mekanizma ariyorum Icon_minipostedPerş. 8 Ara. - 9:15

bao.bao

bao.bao

MesajKonu: Geri: amerikan yapimi mekanik mekanizma ariyorum   amerikan yapimi mekanik mekanizma ariyorum Icon_minipostedPerş. 8 Ara. - 10:40

Konu ile ilgili değil ama Sayın Fate avatarınızdaki saat Movado Triple Date' mi?
fate

fate

MesajKonu: Geri: amerikan yapimi mekanik mekanizma ariyorum   amerikan yapimi mekanik mekanizma ariyorum Icon_minipostedPerş. 8 Ara. - 17:43

@bao.bao hayır, orator marka.
brkgler

MesajKonu: Geri: amerikan yapimi mekanik mekanizma ariyorum   amerikan yapimi mekanik mekanizma ariyorum Icon_minipostedPerş. 8 Ara. - 18:49

Üstad Rus dersen şöyle bir duracaksın okkiii
BAK BURADA ihtiyacın olan temel bilgiler mevcut. Bunların içinde geçmişi Sovyet menşeili makineler veya yine Sovyet menşeili prestij makineler mevcut... Daha önceden birkaç kez ellemiş olduğum bu rusların halen açık artırmayla satılan Diver, Military serileri mevcut. Ortalama 50-150$ gibi çalışmayan yada az hasarlı makine temin etmek mümkün.

Günümüzde Vostok Europe gibi modernize edilmiş modeller de satışta ve çok çoook güzel bunlar. Very Happy
Not: En kötü ihtimalle Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinin alışveriş sitelerini yoklamak lazım onlardan bol bol çıkacaktır. Daha ucuza temin edebilirsin.

amerikan yapimi mekanik mekanizma ariyorum
1 sayfadaki 1 sayfası