| Bugün kolunuzda hangi saat var ? | |
|
+58fuurkann mertkara10 bravoecho asderty watcher M.Ali Sade MrWrong onioni umt standbye total christiano Analyzer solestar sifujack cleric brckk MuhammetTüfekçi frown okyanus57 haspirin Mehdi002 mehmet_34 haydari caneryerinde oçobanoğlu borahan recklesstr cowboy memotak asymptote nib hasanyuceer Drao monster qazokmubec Echelon57 brkgler ticktock sandeman GAREZ vervito crazyhours Maurice Lacroix deka Kerim_91 teng ofis durdor bao.bao Deniz-KSK Exern Akif burbank yusufduz ytk krytime egunns 62 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 47 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Paz 27 Kas. - 9:55 | |
| farketmez durdor heuer lara zaafım var..35 e kadar yolu var kry parmigiani tadı var güle güle kullan; sandeman zerafet o dönemde kalmış, kordonu harika günümüze uyarlanmış | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Paz 27 Kas. - 10:10 | |
| Kerim _91, egunns teşekkür ederim. | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Paz 27 Kas. - 23:22 | |
| geçen gün diğer başlıktaki skagen muhabbeti sonrasında aklıma geldi çıkardım kutudan.. | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Ptsi 28 Kas. - 2:39 | |
| - durdor demiş ki:
Durdor ,güle güle kullanın,harika bir saat.Chronoswiss deyince aklıma sadece Regulator geliyor. | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 29 Kas. - 1:06 | |
| genel olarak pek fossil sevilmiyor forumda gördüğüm kadarıyla ama bu seramik olan gerçekten çok güzel ve rahat bir saat.. | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Salı 29 Kas. - 8:01 | |
| @ Egunns Güle güle kullan, çok güzel bir Orient @ Durdor DH'de iyi görememiştim. Chronoswiss harika. Bezel ve dolgun görünümlü kadran tasarımları çok hoşuma gidiyor bunların. Ancak şu kubbe tepe Hezarfen'deki gibi biraz daha kibar olmalıymış bence. Tepe koruması da (crown guard) yok Mazallah diğer kolda da olsa tehlikelere açık bir tepe. @ Crazy bir açıldın, tam açıldın Maaşallah. Güle güle kullan @ Sandeman, vintage saatler senden sorulur Hocam @ Teng , abi Orient'teki 12'den 6'ya kadar olan kısımlar tasarımla ilgili. İç bezelde spor arabaların hız kadranlarındaki ilk ivmelenmeler için kullanılan görsel tasarımla spor saat havası pekiştirilmiş. 60 dakikalık bildiğimiz döner iç bezele sportif hava verilmiş yani. Seiko 5 sports serisinin bazı modellerinde de var benzer tasarımlar. @ Ytk Miglia orjinal lastik kordonunu istiyor. Fossil'in de oldukça güzelmiş bu arada. | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Çarş. 30 Kas. - 8:59 | |
| | |
|
| |
Akif
Mesaj Sayısı : 250 Kayıt tarihi : 04/10/10 Yaş : 50 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 1 Ara. - 7:09 | |
| Sayın Krytime, bu kasa formu çok hoş iyi günlerde kullanın. | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Perş. 1 Ara. - 8:50 | |
| | |
|
| |
Exern
Mesaj Sayısı : 275 Kayıt tarihi : 28/08/11 Yaş : 40 Nerden : IZMIR
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 6:40 | |
| Beyler saatleriniz basimi dondurdu Bugun ilk auto chronomu takmanin sevincini yasiyorum. | |
|
| |
Deniz-KSK
Mesaj Sayısı : 397 Kayıt tarihi : 01/11/10 Yaş : 37 Nerden : KARŞIYAKA
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 7:17 | |
| | |
|
| |
Akif
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 8:59 | |
| Sayın Exern hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Sayın Deniz-KSK, tam salon beyfendisi olmuş.
| |
|
| |
bao.bao
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 9:08 | |
| Victorinox hayırlı olsun Exern, bu aralar oldukça sessiz olan inceleme bölümünü bir miktar canlandıracağını tahmin ediyorum yakın zamanda. Deniz-KSK saatin her ortama ayak uyduruyor desene. Böyle de çok başarılı. | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 9:51 | |
| Exern hayirli olsun
Deniz-KSK silikon kayis mi saat? | |
|
| |
Deniz-KSK
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 10:44 | |
| @Ytk Yok hocam 22'lik ince deri kordon.
@Akif, @bao.bao Teşekkürler, sağolun.
Silikondan ziyade böyle daha rahat oldu günlük kullanım için. | |
|
| |
durdor
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 13:16 | |
| - burbank demiş ki:
@ Durdor
DH'de iyi görememiştim. Chronoswiss harika. Bezel ve dolgun görünümlü kadran tasarımları çok hoşuma gidiyor bunların. Ancak şu kubbe tepe Hezarfen'deki gibi biraz daha kibar olmalıymış bence. Tepe koruması da (crown guard) yok Mazallah diğer kolda da olsa tehlikelere açık bir tepe.
Teşekkürler, o yüzden sol kola takıyorum - yusufduz demiş ki:
Durdor ,güle güle kullanın,harika bir saat.Chronoswiss deyince aklıma sadece Regulator geliyor. Teşekkürler, Benimde aklıma genelde opus geliyor. | |
|
| |
durdor
| |
| |
durdor
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 13:17 | |
| | |
|
| |
durdor
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 13:21 | |
| | |
|
| |
Exern
Mesaj Sayısı : 275 Kayıt tarihi : 28/08/11 Yaş : 40 Nerden : IZMIR
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 17:43 | |
| Deniz, akif, bao.bao, ytk, durdor Deniz, tam bir Seiko klasigi, profesyonel daliyiciya da bu yakisir bao.bao, onumuzdeki haftalarda incelemeyi dusunuyorum, cakisini da siparis edecegim pozlar icin durdor, moris cok orjinalmis, ozellikle kollari eski cep saatlerini andiriyor. | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 19:37 | |
| - durdor demiş ki:
saat seçimindeki zevkinizi anlatamıyorum.sizden sonra kullanacak biri olacaksa oda ben olmam dileğiyle iyi günlerde kullanın. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 19:43 | |
| exern güle güle kullan, bezele bakıp bile kalite anlaşılıyor deniz-ksk..ben olsam kışın bu güzele jubilee sini takardım durdor ne yaptın hocam , maurice bu serisiyle top 10 daki markalara sellektör çakıyor | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 20:28 | |
| durdor sabah sabah Maurice beni büyüledi, Harika bir saat . Güle güle kullan. Bu saat kola takıldı mı, öyle her saate sırasını vermez . | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 20:29 | |
| Maurice in makinası nedir , inhouse mu | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 20:38 | |
| İn-house değil ama 6498 üzerinde yaptığı modifikasyonlarla inhouse sayılabilir | |
|
| |
krytime
| |
| |
krytime
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 20:47 | |
| durdor mümkünse Maurice in arka kapağını da fotolayabilir misin ? Kapak camdır sanırım. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 21:07 | |
| bu retrogate i lug tasarımı ve 43 mm çapıyla hezarfene benzetiyorum | |
|
| |
Kerim_91
Mesaj Sayısı : 362 Kayıt tarihi : 16/09/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 21:33 | |
| [img] [/img] [img] [/img] Bu aralar nedendir çıkartamıyorum | |
|
| |
Deniz-KSK
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 22:12 | |
| Ben bu ML'e sahip olsam saat kutusunun içinden çıkarmam kurar kurar bırakırım, izlerim. Çok leziz bir saat. Bu arada DH'da sormuştum burada Teng hocamın cevabıyla karşılaştım mekanizma hakkında. Bende ufak bir ekleme yapayım, bu güzel klasik tescilli bir güzel. 2002 Almanya Uhrenband saat magazinin yapmış olduğu bir yarışmada üçüncülüğü var. Çok güzel çok.. | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Cuma 2 Ara. - 23:10 | |
| @durdor çok güzel bir saat çok beğenerek takip ettiğim bir model. aman nazarım değmesin. iyi günlerde kullanın.. | |
|
| |
bao.bao
| |
| |
deka
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? C.tesi 3 Ara. - 1:45 | |
| Hezarfenin sayısı sabit, toplamda 50 adet, bunun 1 adedi müzeye verilecekti, geriye kalan 49 adetden bir kısmı yurtdışında,kısaca limitli üretim,ancak makonun takibini yapmak güç,bugün az olsa bile yarın çok olabilir. | |
|
| |
Maurice Lacroix
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? C.tesi 3 Ara. - 1:58 | |
| - durdor demiş ki:
Hacı ne yaptın sen ya kalbimden vurdun beni, Hayırlı uğurlu olsun Güzel günlerde kullanman dileklerimle, çok şık bir saat gerçekten. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? C.tesi 3 Ara. - 2:58 | |
| Saat gerçekden çok güzel hayırlı olsun,bende çapı ile birlikte mekanizmasını merak ettim.Fiyatını merak ettiğimi söylememe gerek yok herhalde.
En son deka tarafından C.tesi 3 Ara. - 5:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Akif
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? C.tesi 3 Ara. - 4:40 | |
| - durdor demiş ki:
Sayın Durdor, Çok klas, iyi günlerde kullanın. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? C.tesi 3 Ara. - 5:50 | |
| Masallah Moris hoca isi kapti valla | |
|
| |
durdor
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? C.tesi 3 Ara. - 11:58 | |
| - egunns demiş ki:
- durdor ne yaptın hocam , maurice bu serisiyle top 10 daki markalara sellektör çakıyor
Valla bende anlamadım egunns, bir nevi piyangodan çıktı. Speedmaster diye yola çıktım, Madem speedmaster bakıyorum, bu niye kurmalı moonwatch olmasın dedim. Aklımdaki moonwatch kombinasyonunun, beni çok aşması üzerine, speedmaster baktığım satıcıda bunu gördüm, moonwatch'u hemen rafa kaldırdım.
Aslında sahibinden.com'da bir tane siyah kadranlı vardı. Aklımı çok kurcaladı, ama hep kataloglardan gördüğüm, beyaz kadran ve koyu mavi kol kombinasyonu vardı hayalimde. Hiç ummadığım bir zamanda da karşıma çıkınca hemen üstüne atladım. - ofis demiş ki:
- saat seçimindeki zevkinizi anlatamıyorum.sizden sonra kullanacak biri olacaksa oda ben olmam dileğiyle iyi günlerde kullanın.
Teşekkür ederim, Eğer ilerde PO veya moonwatch alacak olsam, ve maddi olarak yetişemezsem, chronoswiss veya bu saate yol vereceğim. belkide kimbilir size geçer. olmasa bile daha iyilerinin size nasip olması dileğiyle. - krytime demiş ki:
- durdor sabah sabah Maurice beni büyüledi, Harika bir saat . Güle güle kullan. Bu saat kola takıldı mı, öyle her saate sırasını vermez .
Maurice in makinası nedir , inhouse mu
durdor mümkünse Maurice in arka kapağını da fotolayabilir misin ? Kapak camdır sanırım. Teşekkürler krytime, Makinesi 6498 ebauche tabanlı ML.76 . Arka kapak cam, görüntü olarak, balans regulatoru hariç standart 6498'den pek farkı yok. ama iç kısımda epey bir modifikasyon var. aşşağıya alıntı yaparak bir resim ekliyorum. - Deniz-KSK demiş ki:
- Ben bu ML'e sahip olsam saat kutusunun içinden çıkarmam kurar kurar bırakırım, izlerim. Çok leziz bir saat. Bu arada DH'da sormuştum burada Teng hocamın cevabıyla karşılaştım mekanizma hakkında. Bende ufak bir ekleme yapayım, bu güzel klasik tescilli bir güzel. 2002 Almanya Uhrenband saat magazinin yapmış olduğu bir yarışmada üçüncülüğü var. Çok güzel çok..
Teşekkürler Deniz, Ödül konusunu bilmiyordum. - ytk demiş ki:
- @durdor
çok güzel bir saat çok beğenerek takip ettiğim bir model. aman nazarım değmesin. iyi günlerde kullanın.. Teşekkür ederim, gerçi sizin saatlerin yanında lafımı olur. - Maurice Lacroix demiş ki:
- Hacı ne yaptın sen ya kalbimden vurdun beni, Hayırlı uğurlu olsun Güzel günlerde kullanman dileklerimle, çok şık bir saat gerçekten.
Teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun. - deka demiş ki:
- Saat gerçekden çok güzel hayırlı olsun,bende çapı ile birlikte mekanizmasını merak ettim.Fiyatını merak ettiğimi söylememe gerek yok herhalde.
Teşekkürler sayın deka, çap 43mm. Fiyatı 4500 TL idi, ama ben biraz daha uygun bir rakama aldım. gerçi o uygun rakam da bana pek uygun değildi ve o kadar param yoktu, yarısını sonra vermek üzere anlaştık. | |
|
| |
bao.bao
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? C.tesi 3 Ara. - 13:13 | |
| Kerim_91 saatin çok hoş. Orient böyle kronolu otomatik neden üretmez anlamış değilim.
Durdor saat herşeyiyle nefis ama ben özellikle indekslere ve kollara bayıldım. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? C.tesi 3 Ara. - 21:46 | |
| Bana göre çapı da tam kıvamında, kasada bizim hezarfene çok benziyor, lug aralığı da 20 mm. ise aynı kasa diyeceğim.Lug aralığı kaç mm.? | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? C.tesi 3 Ara. - 22:42 | |
| @ Durdor, iyi günlerde kullanın. Çok klas ve özgün bir saat. Aynı ilan benim de dikkatimi çekmişti. Acaba PO yerine bunu mu alsam diye düşünmüştüm. Ama yazdan beri aklımda olduğundan tercihimi PO dan yana kullandım. Belki bir süre sonra değişiriz. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Paz 4 Ara. - 4:23 | |
| PO yu kaçırdım mı?, yoksa daha ilan edilmedi mi? hayırlı olsun, fotolarını görsek. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Paz 4 Ara. - 7:25 | |
| Vazgeçiremiyorum teng'i bir türlü PO'dan.. ) Arkadaşlar hepinizin yeni saatleri hayırlı olsun. güle güle kullanın. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Paz 4 Ara. - 7:33 | |
| - vervito demiş ki:
- Vazgeçiremiyorum teng'i bir türlü PO'dan.. )
Arkadaşlar hepinizin yeni saatleri hayırlı olsun. güle güle kullanın.
+ benden de hâyırlı uğurlu olsun... ayrıca fotoları görelim... ben 800X600 piksel çözünürlüğe mahkum oldum fotoları uygun boyutta koyarsınız ...
En son GAREZ tarafından Paz 4 Ara. - 7:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Paz 4 Ara. - 7:35 | |
| - deka demiş ki:
- PO yu kaçırdım mı?, yoksa daha ilan edilmedi mi? hayırlı olsun, fotolarını görsek.
@deka Dün aldım ama fotoğraf makinesinde sorun olduğundan yayınlayamıyorum.(zaten epeydir foto yayınlayamıyorum ya) @ vervito . PO dan vazgeçmem mümkün değildi, (Geceleri ak sakallı bir dede elindeki PO yu bana gösteriyor ben de haykırarak uyanıyordum ). 2. Elini bulamadığımdan ben de yenisini aldım. | |
|
| |
sandeman
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Paz 4 Ara. - 10:50 | |
| Orient ve hele hele Moris karşısında nutkum tutuldu. Bizim için de sevin... | |
|
| |
burbank
| |
| |
burbank
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Paz 4 Ara. - 11:46 | |
| @ Kerim Saatin çok güzel @ Bao Bao Mako'da da en çok bu sitah rengi seviyorum. Biryerlerinden bana Blancpain FF'u çağrıştırıyor siyah olanı. | |
|
| |
burbank
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Paz 4 Ara. - 11:48 | |
| - durdor demiş ki:
[b]Teşekkürler sayın deka, çap 43mm. Fiyatı 4500 TL idi, ama ben biraz daha uygun bir rakama aldım. gerçi o uygun rakam da bana pek uygun değildi ve o kadar param yoktu, yarısını sonra vermek üzere anlaştık. Çok iyi almışsın. Mağazalarda sıfırlarını 10.000 tl'nin üzerinde görüyorum. | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ? Paz 4 Ara. - 19:44 | |
| @Durdor; Maurice hayırlı olsun,çok klas,güle güle kullanın.
@teng; üstad hayırlı olsun PO,resimlerini de görmeyi ümid ediyoruz.Kolda,havada,karada.. | |
|
| |
| Bugün kolunuzda hangi saat var ? | |
|