| Orient Elite vs. Orient Mako | |
|
+8haydari Analyzer frown emreyunus43 gokhandeniz GoZTePeLee Kerim_91 bao.bao 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
bao.bao
| Konu: Orient Elite vs. Orient Mako Perş. 5 Ocak - 5:50 | |
| Elite modelini 14.07.2011 tarihinde aldım. Birkaç kez taktım. Üzerinde kılcal çizik dahi yoktur. Arkalı - önlü safir camlıdır. İnceleme bölümünde saatin detaylı foto ve incelemesini bulabilirsiniz. Garantisi sürmektedir, garanti belgesi de mevcuttur kutusuda. Fiyat: 350 liradır. Mako' yu ise 05.07.2011 tarihinde aldım. Elite için söylediklerim Mako içinde geçerlidir. Bir iki defa taktım. Çizik mıyım yoktur. Garanti belgesi ve kutusu ile yollanacaktır. Fiyat: 250 liradır. Kargolar bana ait. | |
|
| |
Kerim_91
Mesaj Sayısı : 362 Kayıt tarihi : 16/09/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Perş. 5 Ocak - 8:56 | |
| Hocam bu saatleri neden 1 ay önceye yakın satışa çıkarmazsınız | |
|
| |
GoZTePeLee
Mesaj Sayısı : 212 Kayıt tarihi : 24/11/11 Yaş : 41 Nerden : karşıyaka/İZMİR
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Perş. 5 Ocak - 9:10 | |
| umarım saçma sapan orjinal taklidi saatler yerine bu saatleri alırlar.Gerçekten çok güzel makineler.ben mutfağa gidip bi peçete alayım.ağzımı sulandırdı saatler de | |
|
| |
gokhandeniz
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Perş. 5 Ocak - 10:14 | |
| sana katılıyorum kadir abi, ve de mako'ya bayıldım | |
|
| |
bao.bao
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Perş. 5 Ocak - 10:40 | |
| | |
|
| |
emreyunus43
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Cuma 6 Ocak - 5:09 | |
| indirim yapmayı düşünüyomusunuz acep ? | |
|
| |
bao.bao
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Cuma 6 Ocak - 8:06 | |
| - emreyunus43 demiş ki:
- indirim yapmayı düşünüyomusunuz acep ?
Fiyatlar oldukça ideal hocam. Özellikle Elite için talep ettiğim tutar bulunmaz nimet gibi. orientwatchusa' de bile 360$. Sıfır saate isteğim 350 lira çok değil. Ama siz genede hangi saat için ne kadarlık bir tutar düşünüyorsunuz özelden yazın konuşalım. | |
|
| |
frown
Mesaj Sayısı : 403 Kayıt tarihi : 16/12/10 Yaş : 48 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Cuma 6 Ocak - 8:08 | |
| | |
|
| |
Analyzer
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Cuma 6 Ocak - 10:54 | |
| hocam mako xl değil di mi? 41mm olanlardan
En son Analyzer tarafından Cuma 6 Ocak - 10:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
haydari
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Cuma 6 Ocak - 10:56 | |
| - Analyzer demiş ki:
- hocam mako xl değil di mi? 41mm olanlardan
evet normal mako.. xl değil. | |
|
| |
Analyzer
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Cuma 6 Ocak - 10:57 | |
| | |
|
| |
bao.bao
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Cuma 6 Ocak - 11:22 | |
| Evet haklısınız arkadaşlar bahsi geçen sitede oldukça uygun fiyat. Yalnız ben yaklaşık 6 ay önce 320 liraya aldım fazla zarar etmek istemem açıkçası. Fiyat aynen devam. | |
|
| |
bengisaat
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 13/06/11 Yaş : 63 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako C.tesi 7 Ocak - 11:19 | |
| Liste fiyatı 399 TL ancak site % 40 gibi bir iskonto ki bayilerin bile iskontosu % 35 civarıdır. 240 TL çok absürd bir fiyat geçmiş Distrübitör firmanın toptan fiyatlarından bile aşağı fiyat yazmış bence düşündürücü bir durum bu... | |
|
| |
bao.bao
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Çarş. 11 Ocak - 8:31 | |
| Mako satılmıştır.
Elite kaldığı yerden devam. | |
|
| |
frown
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Perş. 12 Ocak - 21:19 | |
| Orient Mako bao.bao kardeşimden benim koluma ulaşmıştır. İlgi alakasından dolayı kendisine teşekkür ederim, saate de gözü gibi bakmış, Mako artık benim emanetimdedir. Tekrar hayırlı olsun.. | |
|
| |
eterna
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Perş. 12 Ocak - 21:27 | |
| Güzel saatler. Ben sohbete senede kendine 100 tane saat alıp sonra hepsini satan biri olarak katılacağım ve bir cümle söyleyeceğim. bao.bao dostum demişsin ki "zarar etmek istemem" Bu söz konusu değildir ikinci el saatte. Kulanıp kullanmamanız önemli değil siz ilk sahibisiniz ve satıyorum dediğiniz an ikinci olmuştur ve zarar etmeden satmak istiyorum derseniz tabii ki saygı duyarım ama bu çok mantıklı olmaz. Eğer siz bu işi başarıyorsanız ben senelerdir tarifsiz zararlar içine boşuna girmişim derim Sevgiler, | |
|
| |
bao.bao
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Perş. 12 Ocak - 21:35 | |
| Birazdan okula gideceğim. Hazır mesajınızı görmüşken yazayım. Fazla zarar etmek istemem demişim dikkat ettiyseniz. Yani 320 liraya aldığım saati 250 liradan satışa sunup, daha aşağı bir fiyata sattım. Zarar mutlaka edilecek ama fazlasını hiç kimse istemez değil mi? | |
|
| |
frown
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Perş. 12 Ocak - 21:36 | |
| @eterna Analyzer arkadaşımız fiyat konusunda fikrini yazdığında biz bao.bao ile satış için anlaşmıştık zaten. Ama yine de bao.bao o sitedeki fiyatı dikkate alarak bana küçük bir indirim yaptı ve alıp almama konusunda anlayışlı olacağını belirtti.
Zaten bu forumda hemen hemen herkes son derece centilmen. | |
|
| |
bao.bao
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Perş. 12 Ocak - 21:45 | |
| Bu arada Cengiz abinin çok uygun fiyata Orient satan siteden işkillenmesi boşa değilmiş. Şimdi aradım Aslan Saat' i ve siteyi sordum. Makolar bize FEM ve CEM kodları ile gelir dediler. SEM kodu yan sanayi ürünüdür, öyle sitede yazdığı gibi de distribütör garantisinde değildir dediler. Bence bunlar replika saat satanlardan bile daha kötüsünü yapıyorlar. Yani Mako XL 300 lira olur mu yahu? | |
|
| |
frown
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Perş. 12 Ocak - 21:47 | |
| @eterna Yazılı iletişim çok zor bir iş arkadaşlar, birileri ile yazışırken son derece geriliyorum çünkü yanlış anlaşılmak çok kolay. Bunu niye yazdım; çünkü senin yazdığını eleştirmiş gibi anlaşılmak istemem. Bu forum benim gerçekten çok değerli, buranın müdavimlerini otomatik olarak arkadaşım varsayıyorum. Ben bugün çok mu gergin ve duygusalım yoksa??? @bao.bao Saatimi geri vermem Herkese Saygılar. | |
|
| |
Analyzer
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Perş. 12 Ocak - 22:09 | |
| | |
|
| |
eterna
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Cuma 13 Ocak - 2:28 | |
| Orient lerde daha doğrusu Türkiyede garanti belgeli satılan bildiğimiz Orient lerde yan sanayi diye birşey yoktur arkadaşlar. Distribütörü Aslan saat olmayabilir, bir sorun çıkarsa kendisi destek vermez vs. ama saat orjinal bildiğiniz Orient tir.
Bao.bao dostum çok zarar etmek istememekte haklısın. Bu konuda mutabıkız
Frowna dostum senin aldığın rakam veya saatle ilgili değildi söylediklerim. Sadece satın aldıktan sonra satıyorsan zarar edeceksin kural budur anlamında söylemiştim.
Sevgiler | |
|
| |
midnigth
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Cuma 13 Ocak - 3:02 | |
| Merhabalar bao bao pm atamıyorum sizin için uygunsa elite modeline 300 tl verebilirm | |
|
| |
Deniz-KSK
Mesaj Sayısı : 397 Kayıt tarihi : 01/11/10 Yaş : 37 Nerden : KARŞIYAKA
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Cuma 13 Ocak - 3:25 | |
| SEM model kodlu Orientler yan sanayi değildir dostlar, bu ufak yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Ülke ve bölge bazında dağıtım yapan Orientin uyguladığı bir isimlendirme şeklidir. Mesela Amerika pazarı için farklı, Avrupa-Avrasya için farklı kodlar kullanırlar (C veya F gibi) Ek: Bu resmi dağıtıcı olayı tıpkı Casio'da ki gibi, nasıl ki Casio'yu sadece Ersa getirmiyorsa Orient'i de bir tek Aslan Saat getirmiyor Türkiye pazarına. | |
|
| |
bao.bao
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Cuma 13 Ocak - 7:21 | |
| frownma tekrar hayırlı olsun. Deniz anlaşılan benim ve Aslan Saat yetkililerinin bilmediği bir konuymuş. Ben kendimce aydınlandım sıra Aslan Saat' te. | |
|
| |
bao.bao
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako C.tesi 14 Ocak - 8:54 | |
| - midnigth demiş ki:
- Merhabalar bao bao pm atamıyorum sizin için uygunsa elite modeline 300 tl verebilirm
Ben PM attım size. Son olarak ortası 325 lira olur sizin için de uygunsa. | |
|
| |
midnigth
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Paz 15 Ocak - 9:00 | |
| 300 tl verebilirim normalde ucuz seiko5 lerden alacaktım ama bu saatte güzel gözüktü gözüme istanbuldayım kargo zahmetinizde yok | |
|
| |
bao.bao
| |
| |
bao.bao
| Konu: Geri: Orient Elite vs. Orient Mako Paz 15 Ocak - 11:13 | |
| Elite modelini satmaktan vazgeçtim. Yetkili arkadaşlar konuyu kilitleyebilirler. Teşekkürler. | |
|
| |
| Orient Elite vs. Orient Mako | |
|