| Bir Fikrim Var | |
|
+5borahan bootsector deka Deniz-KSK watcher 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: Bir Fikrim Var Ptsi 9 Ocak - 1:55 | |
| Arkadaslar, Bu son yaptiginiz Istanbul bulusmasindan sonra aklima bir fikir geldi, gerci buna yakinini epeydir bazi arkadaslarla paylasmistik ama simdiki daha somut gibi gorunuyor. Diyorum ki, Kendi aramizda bir pazar olustursak, Mesela haftada bir veya ayda bir kere belli bir gunde, bu cumartesi veya pazar olabilir, Bir mekan sahibi ile de konusup olurunu alsak, Ve o mekanda her belli gunde saat almak, satmak ya da takas etmek isteyen arkadaslar toplansa, Yer, gun ve mekan belli olduktan sonra, buraya her seferinde arkadaslar ugrasa, Hem tanismis olur guzel sohbetler yapar, Hem de kendi aramizda bir pazar olusturmus olabiliriz. Ne dersiniz? Benimki bir fikir, bunu gelistirebilir, degistirebilir, veya tumden refuze edebiliriz... Sizlerin de neler dusuneceginizi merak ediyorum . | |
|
| |
Deniz-KSK
Mesaj Sayısı : 397 Kayıt tarihi : 01/11/10 Yaş : 37 Nerden : KARŞIYAKA
| Konu: Geri: Bir Fikrim Var Ptsi 9 Ocak - 1:59 | |
| Alım-satım bölümünün canlı, kanlı halinin hayata geçirilmesi yani. Abi, bence fikir güzel. Ama ya uygulama kısmı?? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bir Fikrim Var Ptsi 9 Ocak - 2:03 | |
| Uygulama konusunda aslinda basit, Bir yer ve gun ve saat araligi belirlendikten sonra, isteyen o belli gunde oraya ugrar, baska arkadaslar o sirada takilmislarsa birlikte olurlar, ya sohbet ederler ya da pazarlik Baslangicta az kisi olabilir ama kisa surede gelisip konu buyuyebilir, cunku boyle birsey henuz turkiyede yok, tek sansimiz gidip cinaraltinda yem olmak, ama boyle bir uygulama daha guvenli ve keyifli olur bence. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bir Fikrim Var Ptsi 9 Ocak - 3:00 | |
| Yine kapsam dışı kaldık. | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
bootsector
| Konu: Geri: Bir Fikrim Var Ptsi 9 Ocak - 4:55 | |
| Fikir oldukça başarılı Mete abi. Benim çok hoşuma gitti ve varım | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bir Fikrim Var Ptsi 9 Ocak - 5:18 | |
| güzel fikir | |
|
| |
brkgler
Mesaj Sayısı : 513 Kayıt tarihi : 29/01/11 Yaş : 41 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Bir Fikrim Var Ptsi 9 Ocak - 5:20 | |
| alım ve satım güvenliği sağlanması için bu gruba dahil olan kişilere birer ID kart basılır verilir... karşılıklı dürüstlük tavan yapar | |
|
| |
Kerim_91
Mesaj Sayısı : 362 Kayıt tarihi : 16/09/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bir Fikrim Var Ptsi 9 Ocak - 6:13 | |
| Sayın watcher ; çok çok güzel bir fikir diye düşünüyorum Alım satım konusunda hele , hemde abilerle,kardeşlerle daha iyi bir tanışma zemini hazırlamış oluruz bu durumda. Bu arada deka üstadın da dediği gibi farklı şehirlerde olanlar da kendi şehirlerin de bu tür organizasyonları yapabilirler , bu da benim "+" bir fikrim . | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Bir Fikrim Var Ptsi 9 Ocak - 6:26 | |
| Bu durumda ben kendi kendime yapacağım demektir. | |
|
| |
Kerim_91
Mesaj Sayısı : 362 Kayıt tarihi : 16/09/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| |
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bir Fikrim Var Ptsi 9 Ocak - 8:26 | |
| Çok iyi fikir. | |
|
| |
BR-02
Mesaj Sayısı : 408 Kayıt tarihi : 20/02/11 Nerden : Federal Almanya
| Konu: Geri: Bir Fikrim Var Ptsi 9 Ocak - 21:22 | |
| Sayin Watcher, fikir cok güzel insallah hayata gecer, sizlerin bulusmus oldugu o deniz kenarindaki Cafe restaurant, olabilirmi acaba?Sahibi nasildir, ne der? Arkadaslarda onaylar mi?
Ben katilamama ragmen resimlerden cok hosuma gitmisdi. Soguk zamanlarda kapali yerleri nasildir, elverislimidir, bilemiyorum....... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bir Fikrim Var Ptsi 9 Ocak - 21:28 | |
| Bu fikir arkadaslar tarafindan tutulduysa, bir arkadasin mekan konusunda on calisma yapmasi ve yer belirlemesi guzel olur. Sevgili BR-02 ben de uzakta oldugumdan katilimlarim cok az olacaktir ama boyle birseyin baslamasi da dedigin gibi cok dogru olabilir, daha sonraki sureclerde bu cokca genisleyebilir, forum ile kalmayip baska satici ve alicilara tasabilir bu da yine ulkemizde bir ilk'in baslangici olabilir. Mesela cinaraltinda ya da duydugum kadariyla izmirde bir kahvede bu tur olusumlar var ama oralara bizler gibi koleksiyonerler ya da meraklilardan ziyade canta ici saticilar takiliyorlar, bizim bunu basarmamiz durumunda daha ust duzey ve klas bir olusum olabilir diye dusunuyorum. Bu ayni zamanda bizim gibi meraklilarin birbirini tanimalarina, dostluklar kurmalarina ve guzel sohbetlere de vesile olabilir.
| |
|
| |
| Bir Fikrim Var | |
|