| 2 tane replika saat hakkında | |
|
+3bootsector hasanyuceer charr 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
charr
| Konu: 2 tane replika saat hakkında Çarş. 11 Ocak - 21:13 | |
| | |
|
| |
hasanyuceer
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/02/11 Yaş : 38 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Çarş. 11 Ocak - 23:07 | |
| Şimdi öncelikle en başta replika saat almamanızı tavsiye edeceğim, hele böyle kimin ürettiği bilinmeyen ucuz ve garip replikaların elinizde kalması olası. Bence paranızı çarçur etmenin anlamı yok pek. TRde satılan fiyatlara ise hiç güvenmemek lazım, rakamlar garip olabiliyor. Aynı saat 150 liraya da 850 liraya da satılıyor. Replika almak için malesef çooooook araştırmanız gerekiyor. O zaman da birşey beğenip alamıyorsunuz Tavsiyem bütçeniz kısıtlıysa vazgeçmeniz... | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Çarş. 11 Ocak - 23:20 | |
| Replika almadan önce ciddi bir araştırma yapmanız gerekiyor. Alacaksanız da bu kadar dandik modellere bakmamanızı öneririm. www.kuvarsitwatch.com bundan daha iyi bir sitedir. | |
|
| |
charr
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Çarş. 11 Ocak - 23:46 | |
| Teşekkürler ilginize. Bir arkadaşımın TR'de satış yapan (kuvarsit olabilir emin değilim) replika sitesinden aldığı saat ile bu sitede satılan bir Rolex saat modelinin herşeyiyle aynı olması beni bu siteye yönlendirdi, ben de denemek istedim.
Saygılar | |
|
| |
charr
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Perş. 12 Ocak - 1:30 | |
| bunlar çok mu kötüdür? mekanizması hakkında bilgi verecek var mı peki? | |
|
| |
movement34
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 01/07/11 Yaş : 44 Nerden : hong kong
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Perş. 12 Ocak - 2:20 | |
| Eger site guvenilir ise ozellikle patek philippe alin derim. Kuvaristten bilmem kimden almaya kalksaniz en asagi 100- 120 dolar isterler o saate. saat kotu de degil,sadece bu verdiginiz site 10-15 dolar kar koymus,kuvarist bilmem ne gibi yuzde 300 kar derdinde degil o kadar,,
| |
|
| |
charr
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Perş. 12 Ocak - 20:52 | |
| bilgilendirme ve uyarılarınız için teşekkür ederim. | |
|
| |
charr
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Çarş. 1 Şub. - 1:54 | |
| dostlar denemek için bu saati aldım. TAG Heuer Grand Carrera Calibre 17 RS2 Automatic Watch http://www.hoursbuying.com/cpinfo.asp?id=43069Bahsettiğim Rolex saat gibi bu saatte Kapalıçarşı'da orda burda 250 - 300'e satılan saatlerin aynısı. Saat görüntü olarak 10 numara ama koldayken bile zaman zaman duruyor. İçindeki mekanizma da oyle aman aman iyi bişeymiş gibi gozukmuyor. Her halükarda Türkiye'den 300 TL'ye aynı saati almaktan iyidir ama Bu siteden alışveriş yapacak arkadaşlara duyurulur. Saygılar | |
|
| |
movement34
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Çarş. 1 Şub. - 2:39 | |
| saati kurarak calistirmayi deneyin,daha iyi sonuc alacaginiza eminim | |
|
| |
charr
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Çarş. 1 Şub. - 2:47 | |
| saat durdu hiç çalışmıyor şimdi de kurma, sallama fayda etmiyor | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Çarş. 1 Şub. - 3:31 | |
| Dediklerimiz çıktı demek, bir saatçiye gösterin. İçine biraz para sıkışmıştır. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Çarş. 1 Şub. - 3:34 | |
| - movement34 demiş ki:
- Eger site guvenilir ise ozellikle patek philippe alin derim.
Kuvaristten bilmem kimden almaya kalksaniz en asagi 100- 120 dolar isterler o saate. saat kotu de degil,sadece bu verdiginiz site 10-15 dolar kar koymus,kuvarist bilmem ne gibi yuzde 300 kar derdinde degil o kadar,,
Yukarıdaki mesajı yazarken şimdi dikkatimi çekti de,'' kuvarist bilmem ne'' dediğiniz kişi aynı zamanda forum arkadaşımızdır. Bu yazınızı okuyunca üzülmesini istemezseniz sanırım, ben size doğru adını söyleyeyim : Kuvarsit'tir. | |
|
| |
hasanyuceer
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Çarş. 1 Şub. - 6:38 | |
| teng hocanın da dediği gibi, ucuz replika almayın dedik, aldınız. Geçmiş olsun. Belki tamir edilebilir, şansınızı deneyin. | |
|
| |
movement34
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Çarş. 1 Şub. - 7:58 | |
| - teng demiş ki:
- movement34 demiş ki:
- Eger site guvenilir ise ozellikle patek philippe alin derim.
Kuvaristten bilmem kimden almaya kalksaniz en asagi 100- 120 dolar isterler o saate. saat kotu de degil,sadece bu verdiginiz site 10-15 dolar kar koymus,kuvarist bilmem ne gibi yuzde 300 kar derdinde degil o kadar,,
Yukarıdaki mesajı yazarken şimdi dikkatimi çekti de,'' kuvarist bilmem ne'' dediğiniz kişi aynı zamanda forum arkadaşımızdır. Bu yazınızı okuyunca üzülmesini istemezseniz sanırım, ben size doğru adını söyleyeyim : Kuvarsit'tir. Estagfurullah kimseyi kirmak uzmek niyetinde degilim. Siteden bir arkadas oldugunu sonradan ogrendim. Ayrica yazdigimda kirilacak birsey oldugunu sanmiyorum. Alinmis saat vasat kalite bir saat.Kimden alirsa alsin ayni saat. Sadece baskalarindan alsa ''kendisininde bildigi'' odeyecegi rakamlari yazdim. Ve neticede replika bir saat.Yasanan sorun gayet dogal. Buyuk ihtimal saat monte edilirken duzgun yerlestirilmemistir. Isinin ehli bir saatci kolayca duzeltir. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Çarş. 1 Şub. - 8:31 | |
| Bence de çok basit bir çark sıkışması vs dir... | |
|
| |
BR-02
Mesaj Sayısı : 408 Kayıt tarihi : 20/02/11 Nerden : Federal Almanya
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Çarş. 1 Şub. - 8:41 | |
| bazen öyle replikalarla karsilasiyorumki, direk presten capaklari bile temizlenmeden makine monte edilmis. Kendi kendini temizler hesabi. | |
|
| |
hasanyuceer
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Çarş. 1 Şub. - 9:36 | |
| - movement34 demiş ki:
Estagfurullah kimseyi kirmak uzmek niyetinde degilim. Siteden bir arkadas oldugunu sonradan ogrendim. Ayrica yazdigimda kirilacak birsey oldugunu sanmiyorum.
Alinmis saat vasat kalite bir saat.Kimden alirsa alsin ayni saat. Sadece baskalarindan alsa ''kendisininde bildigi'' odeyecegi rakamlari yazdim. Ve neticede replika bir saat.Yasanan sorun gayet dogal.
Buyuk ihtimal saat monte edilirken duzgun yerlestirilmemistir. Isinin ehli bir saatci kolayca duzeltir.
Kuvarsit'in kendi özel ürettiği projeleri oluyor. Örneğin PAM386 veya 360 gibi. Bunlar verilen fiyatlara değiyor denilebilir. Ama kendi üretmediği ürünler dediğiniz gibi başka sitedekiler ile aynı ve onlara göre biraz daha pahalı. O konuda haklısınız. | |
|
| |
charr
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Cuma 3 Şub. - 1:51 | |
| Bin nasihat bir musibet meselesi oldu benim için. Allahtan daha yuksek meblaglarda para odemedim yalniz saatin disi cok guzel orjinaline cok benziyor. kaliteli gozukuyor. Ustadlara tekrar tesekkurler, | |
|
| |
charr
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Salı 14 Şub. - 20:45 | |
| Saat arızalı çalışmıyor yardımcı olur musunuz? diye mail attım ve saati iade ettim, paramı kuruşuna kadar aldım. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: 2 tane replika saat hakkında Perş. 16 Şub. - 11:10 | |
| geçmiş olsun. Kuvarsit'in sattığı replikaların çoğusu piyasaki bir çok dandik replikadan katkat iyidir. ama tabii onun sattıkları arasında da kalite çeşitliliği vardır muhakkak. | |
|
| |
| 2 tane replika saat hakkında | |
|