| Panerai Black Seal - Almak için | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ytk
| Konu: Panerai Black Seal - Almak için Cuma 13 Ocak - 0:13 | |
| Bu aralar favorim olan PAM00292 kodlu Radiomir Black Seal arıyorum. Elinde olan veya yönlendirebilecek olan varsa haber bekliyorum... | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Panerai Black Seal - Almak için Cuma 13 Ocak - 2:46 | |
| 3 ay beklerseniz size en ucuz ülkeden getirebilirim | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Panerai Black Seal - Almak için Cuma 13 Ocak - 2:49 | |
| heralde o kadar dayanamam maalesef ay sonu ben de hollanda isviçre hong kong gezeceğim heralde o sırada almış olurum eğer o zamana kadar bulamazsam.. çok teşekkürler teklifiniz içim | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Panerai Black Seal - Almak için Cuma 13 Ocak - 2:55 | |
| Size tavsiyem bir de PAM 339 modeline bakmanızdır. Gerçi fiyat olarak baya bir uçuk ama model muhteşem. Avatarımdaki modeldir. Saati aldığınızda bir inceleme bekleriz artık... | |
|
| |
Analyzer
| Konu: Geri: Panerai Black Seal - Almak için Cuma 13 Ocak - 2:59 | |
| PAM 339 benim hayalimdeki saatlerden biri umarım ilerde bana da nasip olur almak | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Panerai Black Seal - Almak için Cuma 13 Ocak - 3:04 | |
| şimdi baktım dediğiniz modele ama açıkcası o kadar vermek de istemiyorum, dediğiniz gibi rakamlar black seal'ın da çok üzerinde. ama gerçekten de çok şık bir model. aldığımda elbette fotolarını yüklerim.. ya açıkcası doğruyu söylemek gerekirse, benim biraz kötü bir huyum var. dikkat ettiyseniz pek fazla detaylı inceleme yapmıyorum, koldaki saatin fotolarını daha uzaktan çekiyorum vs... bunun sebebi ise maalesef bir takıntımdır. tam olarak "nazar değer" gibi bir mantık olmasa da buna benzer bir sebep ile bazı konularda çok fazla konuşmam, çok fazla göz önünde olmasını istemem vs... ne zaman aksini yaptıysam hep başıma terslikler geldi. saatler konusunda bu yüzden çoook daha temkinli davranmaya çalışıyorum | |
|
| |
ytk
| |
| |
brkgler
Mesaj Sayısı : 513 Kayıt tarihi : 29/01/11 Yaş : 41 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Panerai Black Seal - Almak için Cuma 13 Ocak - 4:16 | |
| power reserve göstergeli bir PAM 3xx serisi var ona da bir göz atın lütfen | |
|
| |
hasanyuceer
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/02/11 Yaş : 38 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Panerai Black Seal - Almak için Cuma 13 Ocak - 6:54 | |
| Replikasını bir süre taktım, işin aslı gösterişli değil. Özellikle görenler veya gösterdiklerim gerçekten güzel saat deseler de, oo veya aa saate bak demedi kimse. Bence sizin bikaç mesaj yukarıdaki nazar vs. düşüncelerinize uyacaktır.
Ama Pig dial olanını tercih edin bence eğer bulabilirsiniz.
Bir de composite kasa'larda bazen özellikle arka kısmında atma/solma vs. olabiliyor. Eğer mümkünse garantili almayı tercih etmeniz daha iyi olur. | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Panerai Black Seal - Almak için Cuma 13 Ocak - 9:20 | |
| Sayin hasanyuceer, aynen dediginiz gibi cok gosterisli olmamasi daha iyi. Bilgi icin tesekkurler hicbir yerde bu tarz bir yorum gormedim acikcasi genelde pek saat elden cikarmadigimdan saglam kalmasi onemli bir husus. Tekrardan tesekkurler | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Panerai Black Seal - Almak için Cuma 13 Ocak - 9:30 | |
| Ama Hasan beyin verdiği bilgi kompozit kasalar için. Black Seal bildiğim kadarıyla seramik kasa(lütfen yanlışım varsa düzeltin). Bu yüzden bu kasada sıkıntı çıkacağını sanmıyorum renk atması vs. tarzında. | |
|
| |
hasanyuceer
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/02/11 Yaş : 38 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Panerai Black Seal - Almak için Cuma 13 Ocak - 9:33 | |
| Özellikle alkole karşı galiba biraz dayanıksızlığı olabilir, ben de bi kavlama gibi fotoğraf hatırlıyorum da o yüzden almadan önce bir araştırın derim. Şunun gibi; https://2img.net/h/i1195.photobucket.com/albums/aa387/mak339/Pam339-bb.jpgdicektim ki beynim döndü ve doğru şey aklıma geldi, PAM292'nin kasada problem yok, çünkü bu problem üstte yazdığım gibi Composite malzemelerdeydi. PAM292'nin kasası Seramik'ti. Kusura bakmayın kafa karıştırdığım için Ama pig dial konusunda tekrar öneririm Edit: Tam bu mesajı yazmadan önce de boot-sector beni düzelmiş zaten | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Panerai Black Seal - Almak için Cuma 13 Ocak - 9:40 | |
| Ben de seramik olarak okumustum bilgisini ama siz soyleyince merak ettim intertnette bakiyordum yorumlara. Tesekkurler bilgiler icin | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Panerai Black Seal - Almak için C.tesi 14 Ocak - 6:43 | |
| Konuyu kitleyebilir miyiz lutfen? | |
|
| |
| Panerai Black Seal - Almak için | |
|