arkadaşlar grand seiko diver saatleri çok güzel fakat türkiyede satılmıyor yanılmıyorsam fiyatları nekadar bu saatlerin bi bilginiz varmı you tubede rolex deapsea ile kıyaslamasını seyrettim gerçekten seiko pek aşşagı kalmıyor görüntü olarak
Deniz-KSK
Mesaj Sayısı : 397 Kayıt tarihi : 01/11/10 Yaş : 37 Nerden : KARŞIYAKA
bende tam bi diver manyağıyım diyebilirim çok sağolun bu site gerçekten çok güzemiş
oçobanoğlu
Konu: Geri: grand seiko diver Cuma 13 Ocak - 7:31
bahsettiğim bu saatti Grand Seiko Spring Drive 200m Diver SBGA031 Titanium baya iyi bir fiyatı varmış doğrusu neden türkiyede satılmaz bu saat anlamış değilim
Deniz-KSK
Mesaj Sayısı : 397 Kayıt tarihi : 01/11/10 Yaş : 37 Nerden : KARŞIYAKA
Konu: Geri: grand seiko diver Cuma 13 Ocak - 7:44
Seiko'nun 5 serisi Atlasları bile gelmiyor ki Türkiye'ye yada 6Rxx mekanizmalı Alpinistleri. Bu GS Spring drive diverlar daha uzunca bir süre gelmez resmi olarak.
brkgler
Mesaj Sayısı : 513 Kayıt tarihi : 29/01/11 Yaş : 41 Nerden : Ankara
Konu: Geri: grand seiko diver Cuma 13 Ocak - 7:53
SBG serilerini tararken TUNA lakabı ile bulabilirsiniz... seikonun şüphesiz efsane olmuş saaatidir
ytk
Konu: Geri: grand seiko diver Cuma 13 Ocak - 9:33
Bugun aydin saate faturami almaya gittim. Kendi iddaalari soyle: grand seiko avrupa bolgesinde bir tek turkiyeye veriliyormus. O da belli adet ve modellerle. Tabi seiko ilgim yeni basladigi icin bu bilgiyi teyid edemedim. Ama eger dogruysa bu yuzden diver gelmiyor olabilir. Kendilerindeki saatler 8000-22000TL araliginda bu arada.
Fakat bir adet Ananta diver var 700 limitli siyah. Bu saat aklimda kaldi iyi de bir fiyat sunuyorlar
vervito
Konu: Geri: grand seiko diver C.tesi 14 Ocak - 15:07
Normalde Grand Seiko, credor, Orient Star ve Royal Orient gibi alt markalar sadece japonya pazarı için üretilmektedir.
oçobanoğlu
Konu: Geri: grand seiko diver Ptsi 16 Ocak - 23:56