| Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve | |
|
+6vervito Kerim_91 gilmour teng caneryerinde solestar 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve C.tesi 14 Ocak - 4:15 | |
| Seiko’yu durdor arkadaşımızdan almıştım. Aldığım gibi duruyor, kullanılmadı. mini monster snzf51j1 japon üretimi tepe hariç 42 mm hardlex kristal cam arka kapak cam 100m su geçirmezlik siyah pvd bezel siyah kadran 7s36 mekanizma Fiyat : 250TL Orient’i ise freedom36 arkadaşımızdan almıştım. Sanırım 2-3 hafta kadar kullanılmış. Aldığım gibi satıyorum. Kutu ve garantisi var, ama garanti kartında farklı bir Orient otomatik saatin kodu yazılı. Garantisi geçerli mi bilmiyorum. ORIENT Classic Automatic Power Reserve CFD0E003W ORIENT caliber 46N46 made in Japan Self-winding movement 21 jewels, 21600/hour vibrations, Power reserve indicator Case: Stainless steel Band: Stainless steel bracelet Water resistant: 50m Diameter 40.00mm Thickness 12.50mm Glass: Convex crystal glass Dial: White Fiyat : 275TL | |
|
| |
caneryerinde
Mesaj Sayısı : 171 Kayıt tarihi : 11/02/11 Yaş : 41 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve C.tesi 14 Ocak - 5:21 | |
| Orient'in kolları ve tepesi bi harika.Özellikle Saatlerinizin tepesi benimi gibi bileğinizde tahriş yapıyorsa.Günlük kullanım için orient'e talibim sn. solestar.Pm attım.Hayırlı satışlar. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve C.tesi 14 Ocak - 11:19 | |
| Bir aksilik olmazsa Orient için caneryerinde ile anlaştık, Seiko için satışa devam. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve Salı 17 Ocak - 6:36 | |
| Orient Caner Bey'e ulaşmıştır, hayırlı olsun...
Seiko için ilan günceldir.
| |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve Cuma 27 Ocak - 23:44 | |
| Seiko mini monster ilanı güncel... | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve Perş. 2 Şub. - 2:01 | |
| Merak edenler için Seiko'nun luminova fotoğrafı. (fotoğraf alıntıdır) [img] [/img] | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve Perş. 2 Şub. - 3:59 | |
| | |
|
| |
gilmour
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve Perş. 2 Şub. - 13:13 | |
| seikonun kutusu ve garanti belgesi mevcut mu? | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve Perş. 2 Şub. - 19:25 | |
| - gilmour demiş ki:
- seikonun kutusu ve garanti belgesi mevcut mu?
Merhaba, fotoğrafta görülen kutusu var, garantisi yok. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve Cuma 3 Şub. - 21:56 | |
| Seiko ile ilgilenen çok oldu, sağolsunlar varolsunlar:) Ancak; fiyatta indirim yapmayı düşünmüyorum, ilanda belirtmemiştim benim hatam, özür diliyorum. İyi alışverişler... | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve Çarş. 8 Şub. - 10:47 | |
| Bozuk halde satın aldığım ve Valjoux üstadımızın ellerinde sağlığına kavuşan Seiko otomatik saati de bu sayfaya ekliyorum. Saat 6309 kalibreye sahiptir ve 1987 üretimidir. Makinesi temizdir. Tarih ve gün göstergeleri vardır. Zaman tutması gayet iyidir. Saatin tamir ve bakımı yeni yapılmıştır. Camı değiştirilmiş ve kasaya polisaj yapılmıştır. Kasa oldukça temiz ve iyi durumdadır. Gelelim olumsuz tarafına. Kadranda gökkuşağı renklerinde harelenmeler mevcuttur, kadrana açılı olarak bakıldığında görülmektedir. Muhtemelen daha önceden kadranın temizliği için kullanılan malzemeden kaynaklanmaktadır. İstenirse kadran temini ve değişimi yoluna gidilebilir. Bu saat için istediğim fiyat 150TL’dir. Seiko Mini Monster ile birlikte almak isteyenler için toplam fiyat 350TL’dir. İyi alışverişler. | |
|
| |
Kerim_91
Mesaj Sayısı : 362 Kayıt tarihi : 16/09/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve Çarş. 8 Şub. - 10:52 | |
| Eyy bu çok iyiymiş , Valjoux usta yeniden can vermiş . | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve Çarş. 8 Şub. - 12:31 | |
| görüğüm en güzel vintage seiko5'lerden. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve Cuma 10 Şub. - 1:29 | |
| | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve C.tesi 11 Şub. - 3:46 | |
| Kolda duruşunu da görelim. Biraz büyük çıkmış Büyük olmayan ve kibar bir saat. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve C.tesi 11 Şub. - 4:31 | |
| otomatik saat arayanlar kaçırmasın derim bu vintage seiko5i. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve C.tesi 11 Şub. - 4:42 | |
| Teşekkürler vervito Bu arada, kadranda gökkuşağı renklerinde harelenmeler olduğunu yazmıştım; ilk eklediğim fotoğraflarda kadranı dikkatlice incelerseniz bahsettiğim durumu farkedebilirsiniz. Benim gibi fazla detaycı değilseniz kadran değişimine gerek duymadan saati keyifle kullanabilirsiniz tabi ki... | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve C.tesi 11 Şub. - 7:10 | |
| Monster, cingiglione 'ye satılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.
Vintage Seiko 5 için ilan günceldir.
| |
|
| |
Analyzer
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve C.tesi 11 Şub. - 10:55 | |
| Hocam öncelikle hayırlı satışlar, gözüme takıldı da camın etrafında tutkal lekesi mi var yoksa kir mi ya da fotoğraftan mı öyle görünmüş | |
|
| |
hasanyuceer
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/02/11 Yaş : 38 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve C.tesi 11 Şub. - 11:12 | |
| Bir de çapı hakkında fikriniz var mıdır acaba? | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve C.tesi 11 Şub. - 11:37 | |
| Tutkal lekesi sanırım. Saatin camı değiştirilmişti, cam değişimi nasıl yapılıyor, ne kullanılıyor bilmiyorum açıkçası. Saatin ölçüleri 40x35mm. Bu arada; saat ticktock arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun | |
|
| |
Analyzer
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve C.tesi 11 Şub. - 11:43 | |
| Hayırlısı olsun, gerçekten çok güzel bir vintage di | |
|
| |
ticktock
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve C.tesi 11 Şub. - 12:27 | |
| solestara ve iyi dilekleri icin butun arkadaslara tesekkurler. ben de gorur gormez vuruldum saate. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve C.tesi 11 Şub. - 12:33 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve C.tesi 11 Şub. - 19:23 | |
| | |
|
| |
| Seiko Mini Monster + Orient Power Reserve | |
|