Konu: Saatimizin modeli için anket Paz 4 Ekim - 8:37
Arkadaslar, gordugum kadariyla saatimizin modeli hakkinda degisik fikirlerimiz var. ben de bir anket yapalim, anketin sonucuna gore karar verelim dedim. Buradaki yazim her ankette alinti olarak olacak. Ankete oy verdikten sonra oyunuzu ve nedenlerinizi de cevap olarak bir aciklama ile belirtin. Anketi en az 50 veya 100 oylamadan sonra dikkate alalim, cogunlugun istegini gozonune alalim Ankete gercek anlamda bu projeye katilmayi dusunen arkadaslar oylama yapsin Anket basliklari altinda kendi oyumuzu ve nedenlerimizi belirttikten sonra diger arkadaslarimizin secimleri ile ilgili yazi veya yorum yapmayalim ki konu sismesin. Yorumlarimizi diger bolumlerde yapabiliriz. Anket ve saat projemiz bir yil ve hatta daha fazla surebilir, oylamanizda bunu dikkate almanizi ve butce sorularina bunu gozonunde tutarak oy vermenizi oneriririm.
En son watcher tarafından Ptsi 5 Ekim - 7:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
forbidden
Mesaj Sayısı : 172 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 38 Nerden : izmir
Konu: Geri: Saatimizin modeli için anket Paz 4 Ekim - 8:40
klasik yuvarlak olabilir. tarih e bence gerek yok çünkü kadranın çok özel olmasını istediğimden, tarihle bütünlüğünün bozulmasına gönlüm razı değil.
watcher Admin
Konu: Geri: Saatimizin modeli için anket Paz 4 Ekim - 8:57
Ben pilot yuvarlaktan yanayim, hazerfan anisina yapilabilir bu da saate bir anlam ve olmezlik katabilir ve yine bildigim kadariyla bu konuda hic saat yapilmadi. En azindan saatin bir konusu olur.
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
Konu: Geri: Saatimizin modeli için anket Paz 4 Ekim - 9:13
Klasik yuvarlak+tarih dedim ama pilotta olabilir...Ama tarih olsa benim için hoş olur...Tarihide osmanlı rakamlarını kullanarak yaparsak orjinalliğini bozmamış oluruz bence...
Axiaziz
Konu: Geri: Saatimizin modeli için anket Cuma 8 Ocak - 9:45
Kare diyen tek kişiyim bravo bana
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Saatimizin modeli için anket Cuma 8 Ocak - 10:28
Klasik yuvarlak ve tarihsiz olmalı ki kadran nötr kalsın bizim kadran çalışmamız öne çıksın.
deka
Konu: Geri: Saatimizin modeli için anket Cuma 8 Ocak - 10:57
teng demiş ki:
Klasik yuvarlak ve tarihsiz olmalı ki kadran nötr kalsın bizim kadran çalışmamız öne çıksın.
Hislerime tercüman oldun, en azından birde tarihle uğraşmayalım.
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Saatimizin modeli için anket Perş. 14 Ocak - 20:26
pilot yuvarlak + tarih dedım ama tarıhe cok da gerek yok ozel tasarım olacagı ıcın (tarıhsız saatlerı tercıh ederım)
deka
Konu: Geri: Saatimizin modeli için anket Perş. 14 Ocak - 23:08
Bende oluyorsa, mümkünse tarihsizi tercih ederim.
MUstafa Bozer
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 38 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Saatimizin modeli için anket Çarş. 27 Ocak - 12:10
tourbillon, klasik, onlardan biri olassa yada diver ben başka sevmem
crazyhours
Konu: Geri: Saatimizin modeli için anket Ptsi 1 Şub. - 6:49
avatarımdaki kasanın teknik adı nedir bilmiyorum ama ben de bunları çok seviyorum azınlıkta kalırsam da mühim değil ))
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Saatimizin modeli için anket Ptsi 1 Şub. - 7:21
Fıçı kasa
crazyhours
Konu: Geri: Saatimizin modeli için anket Ptsi 1 Şub. - 7:52
ben fıçı kasacıyım söylemesi zor tekerleme gibi oldu ama ne yapayım zaafım onlara