| Bu saati alıyorum | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Analyzer
| Konu: Bu saati alıyorum Perş. 2 Şub. - 1:16 | |
| İlk replika saatim olacak. Normalde replika saat alma fikrine bende soğuğum ama modeli çok beğendim aklımdan çıkaramıyorum (yaklaşık 1 yıldır) haliyle orjinalini almakta beni aşıyor. Yurtiçinde bir kaç yere baktım fakat bu modelin kaliteli ve uygun replikasına rastlayamadım. Almadan önce ben yine de ne olur, ne olmaz diye konu açma ihtiyacı duydum. Saatin linki: http://www.kuvarsitwatch.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=31240 | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Bu saati alıyorum Perş. 2 Şub. - 1:42 | |
| bence almayın, görsel olarak nefsi köreltebilir ama replika olduğunu bilmek koldayken rahatsız edecektir.slikon kordonuda sorun çıkaracak gibi duruyor. | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Bu saati alıyorum Perş. 2 Şub. - 2:25 | |
| Bence de almayın. 250TL gibi bir fiyata geliyor, bence değmez. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Bu saati alıyorum Perş. 2 Şub. - 2:33 | |
| Ben de diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Bu fiyata alacağınız saatten hiçbir kalite beklemeyin. Onun yerine bir tane Seiko 5 size çok daha fazla zevk verecektir. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bu saati alıyorum Perş. 2 Şub. - 2:43 | |
| - Analyzer demiş ki:
- İlk replika saatim olacak. Normalde replika saat alma fikrine bende soğuğum ama modeli çok beğendim aklımdan çıkaramıyorum (yaklaşık 1 yıldır) haliyle orjinalini almakta beni aşıyor. Yurtiçinde bir kaç yere baktım fakat bu modelin kaliteli ve uygun replikasına rastlayamadım. Almadan önce ben yine de ne olur, ne olmaz diye konu açma ihtiyacı duydum.
Saatin linki:
http://www.kuvarsitwatch.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=31240 Bu saat bir senedir aklınızdan çıkmıyorsa, alınca mutlu almayınca mutsuz olacaksanız almamanız için bir sebep yok. Neticede siz kullanacaksınız, Makinesi de Seagull yani fena değil. Ama ben beyaz kadranlıyı beğendim. rose olan hem biraz abartılı hem de indeksleri iyi görünmüyor. | |
|
| |
Analyzer
| Konu: Geri: Bu saati alıyorum Perş. 2 Şub. - 2:53 | |
| Öncelikle herkese teşekkür ederim. Seiko'm ve Orient'im var zaten bu saatten bir keyif ya da zevk beklemiyorum hatta otomatik yerine pilli olsaydı daha da memnun olurdum çünkü bu saatten beklentim sadece görünüş ve tabii ki çabuk bozulmazsa da ayrıca mutlu eder beni. teng hocam aslında abartılı olması çokta sorun değil zaten günlük kullanım için alacağım bir saat değil yine de beyaz kadranlısını da tekrardan bir gözden geçireyim belirttiğiniz saat bu değil mi? http://www.kuvarsitwatch.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30290 | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bu saati alıyorum Perş. 2 Şub. - 3:32 | |
| Hayır, değil. Beyaz kadranlı çelik olan. 85284 nolu | |
|
| |
brkgler
Mesaj Sayısı : 513 Kayıt tarihi : 29/01/11 Yaş : 41 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Bu saati alıyorum Perş. 2 Şub. - 3:35 | |
| sevgili @ analyzer saati alacağınız yer ile iletişime geçip upgrade makine seçeneği olup olmadığını sorun, belki daha güçlü bir makine ile size ufak bir fiyat eklemesi yansıtılır ancak ömrü uzun olur | |
|
| |
Analyzer
| Konu: Geri: Bu saati alıyorum C.tesi 4 Şub. - 0:42 | |
| İlk mesajda verdiğim linkteki saatin aynısının bugün itibari ile siparişini verdim, elime geçtiğinde düşüncelerimi tekrardan belirtirim. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Bu saati alıyorum C.tesi 4 Şub. - 2:16 | |
| hayırlı olsun. teng ile aynı fikirdeyim. | |
|
| |
Analyzer
| Konu: Geri: Bu saati alıyorum C.tesi 4 Şub. - 3:31 | |
| Teşekkürler, umarım hayırlı olur | |
|
| |