Merhaba arkadaslar,
Orjinal alacagim bir saat icin elimdeki replika 2 adet saati satmaya karar verdim, ilki Rolex DSSD V5 Swiss ETA 2836-2 makineli olup forumda ilani mevcut. Bu da 2.si, IWC INGENIEUR AMG TITANIUM 42.5 MM
Aidiyet: Saatin ilk sahibi benim.
Orjini: Kuvarsit.
Alis tarihi: 2009
Kondisyon: 9.0/10
Kasa: Titanyum
Kordon: Titanyum orjinal kordon ve benim saat icin sonradan aldigim Kevlar kayis
Aciklamalar: Sorunsuz, herhangi bir vurugu, cizigi, deformasyonu yok. Saat, tarih ozellikleri faal. Titanyum Kordonu bilegime gore ayarlamak icin 1 bakla kisaltmistim, bakla ve pini fotodan gorulecegi uzere bende mevcut. Titanyum kordonu ayarlamak icin 1 adet pin de dahil.
Saati once burada satisa cikariyorum, makul bir zamanda satilmazsa ancak o zaman diger sitelere ve yabanci forumlara ekleyecegim. Saatin Titanyum kordonu iyi durumda, lakin Kevlar bekledigim gibi cikmadi. Hem montaj aksindan kacikligi hemde kenar koselerde birlesim isciligi sorunlari vardi. Ama yine de idare eder. Kevlarin bu halinden kendim memnun olmadigim icin ayrica ucret eklemedim.
Fiyat: 250$ - yada TL karsiligi
Odeme tipi: EFT (banka kesintisinden dolayi USD odemelerde +20$ eklenecektir)
Sorularinizi memnuniyetle cevaplarim, arzu ettiginiz baska fotograf olursa elimden geldigince cekip yayinlarim.
Fotolar: