Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SATILIK SEIKO 5 SNZJ27K1

3 posters
YazarMesaj
thenirvanax

SATILIK SEIKO 5  SNZJ27K1 Empty
MesajKonu: SATILIK SEIKO 5 SNZJ27K1   SATILIK SEIKO 5  SNZJ27K1 Icon_minipostedC.tesi 25 Şub. - 10:26

Saat yurtdışından alındı. Kutu ve evrakları yok(Zaten yurtdışından alınan saatlerin grantisi burada geçmez).Saat sıfır,çiziksiz ve %100 orijinaldir.

Model: Seiko snzj27k1
Seko 7S36, 23 jewels mekanizma
Hardlex kristal ön ve arka cam
Paslanmaz çelik kasa ve kordon
Tek yönlü döner bezel
Saat siyah deri veya silikon kordon ve nato kayışla çok güzel uyuyor.Alacak arkadaş deneyebilir.Yeni sahibine şimdiden hayırlı olsun.
Yarından itibaren 10-12 gün aşırı yoğun olacağım için teslim 10-12 gün gecikme ile gerçekleşebilir(işim erken biterse tabii ki erken teslim olur),şimdiden özür dilerim.

Fiyat 325 tl dir.Belki sembolik bir pazarlık olabilir. İletişim pm .

SATILIK SEIKO 5  SNZJ27K1 42748580
SATILIK SEIKO 5  SNZJ27K1 Imguo
SATILIK SEIKO 5  SNZJ27K1 Imgre
SATILIK SEIKO 5  SNZJ27K1 Imgresuri
Not:Resimler alıntıdır,saat sıfır olduğu için resimdekinin tamamen aynısıdır.
thenirvanax

MesajKonu: Geri: SATILIK SEIKO 5 SNZJ27K1   SATILIK SEIKO 5  SNZJ27K1 Icon_minipostedC.tesi 25 Şub. - 10:30

Ayrıca, online alışveriş sitelerinden site komisyonu da eklenerek satış açabilirim.Teşekkürler...
gilmour

MesajKonu: Geri: SATILIK SEIKO 5 SNZJ27K1   SATILIK SEIKO 5  SNZJ27K1 Icon_minipostedPaz 26 Şub. - 1:42

Bu saati bu fiyata imkanı yok satamazsınız, internette saat satan sitelerde 300 tl civarına taksitli almak mümkünken. (Üstelik garantili)
thenirvanax

MesajKonu: Geri: SATILIK SEIKO 5 SNZJ27K1   SATILIK SEIKO 5  SNZJ27K1 Icon_minipostedPaz 26 Şub. - 2:38

gilmour demiş ki:
Bu saati bu fiyata imkanı yok satamazsınız, internette saat satan sitelerde 300 tl civarına taksitli almak mümkünken. (Üstelik garantili)

Satın gilmour,eğer alıcı değilseniz yorum yapmamanız çok mantıklı.Ben ticaret yapmıyorum burada.Bireysel bir kullanıcıyım,yani kar amacı gütmüyorum.Doğal olarak ebayden aldığım fiyata yakın bir fiyat koydum,pazarlık payı koydum.İsterseniz ebay fiyatlarına da bakabilirisiniz(kargo,paypal işlem bedeli gibi şeyleri de gözeterek).
thenirvanax

MesajKonu: Geri: SATILIK SEIKO 5 SNZJ27K1   SATILIK SEIKO 5  SNZJ27K1 Icon_minipostedPaz 26 Şub. - 2:39

Saat forum dışında 275 tlye satılmıştır.Konu kilitlenebilir. Teşekkürler...
gilmour

MesajKonu: Geri: SATILIK SEIKO 5 SNZJ27K1   SATILIK SEIKO 5  SNZJ27K1 Icon_minipostedPaz 26 Şub. - 2:49

thenirvanax demiş ki:
gilmour demiş ki:

Satın gilmour,eğer alıcı değilseniz yorum yapmamanız çok mantıklı.Ben ticaret yapmıyorum burada.Bireysel bir kullanıcıyım,yani kar amacı gütmüyorum.Doğal olarak ebayden aldığım fiyata yakın bir fiyat koydum,pazarlık payı koydum.İsterseniz ebay fiyatlarına da bakabilirisiniz(kargo,paypal işlem bedeli gibi şeyleri de gözeterek).

Sadece bilgilendirme amaçlı söyledim. Konu saygı çerçevesinde her türlü yoruma açıktır asıl sizin bu yönde yorum yapmamanız çok mantıklı. Nerden alırsanız alın beni ilgilendirmez sonuçta garantisiz ve durumuna göre pahalı olduğunu söyledim ben. Neyse saat zaten satılmış hayırlı olsun...
deka

deka

MesajKonu: Geri: SATILIK SEIKO 5 SNZJ27K1   SATILIK SEIKO 5  SNZJ27K1 Icon_minipostedPaz 26 Şub. - 4:05

Hayırlı olsun.

SATILIK SEIKO 5 SNZJ27K1
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Satılık Seiko Velatura spc007 satılık 650 TL. (Sıfır orjinal kutulu piyasa fiyatı 1400 TL)
» Satılık seiko snzf51(seiko mini monster)
» SATILIK SEİKO 5
» Satılık SEİKO 5 SNKE83J1
» SATILIK SEİKO SNAD45P2