| Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? | |
|
+5ertay clk silver watcher Polemik_ 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Polemik_
| Konu: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Paz 18 Ekim - 8:28 | |
|
En son Polemik_ tarafından Cuma 12 Şub. - 22:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Polemik_
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Ptsi 19 Ekim - 2:20 | |
|
En son Polemik_ tarafından Cuma 12 Şub. - 22:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Ptsi 19 Ekim - 2:34 | |
| Buradayimmm, Bana saatin resimlerini ve istedigi fiyati gonderirsen burada yabanci forumlarda bakarim, hatta gerekirse ben buradan saati satarim. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Ptsi 19 Ekim - 2:37 | |
| Bir diger yol da ebay veya hatta bizim forumda ilan vermek Kaca satilabilecegine gelince, resimleri gormek gerek | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Ptsi 19 Ekim - 4:41 | |
| Ebay'de 3500$ civarı gidiyor | |
|
| |
clk
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Cuma 25 Ara. - 7:47 | |
| Karistirayim mi yine ortaligi Rolex Explorer I mi II mi? 3500 USD saatin durumuna göre hayal bir rakam olabilir. Önce resimler, sonra kagitlari ve kutusu var ise onlarinda resimleri. Belki ben alirim | |
|
| |
Polemik_
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Cuma 25 Ara. - 8:10 | |
|
|
| |
clk
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Cuma 25 Ara. - 8:15 | |
| simdi gördüm 7. aydanmis mesajlar Süper... | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Cuma 25 Ara. - 8:21 | |
| o istenen fiyat krizden onceki fiyat idi, simdi mevcut olsa idi dahada uygun olurdu herhalde. sayin clk, evet ortaligi biraz isitirsaniz iyi olur, diger taraf soguk oldugu icin bayagi usumustuk, malum Teng,Deka,Watcher ve ben yasli insanlariz. | |
|
| |
clk
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Cuma 25 Ara. - 8:26 | |
| Ana konu saat satildigi icin kapandigina göre ben burada baska sorular yönelteyim. Ilk gün normaldir.
Neden ber her mesaj yazdigimda yada cevap yazildiginda mail kutuma bilgi geliyor? Bunu kaldiramazmiyiz ortadan? Eger kaldiramazsak, ben bunun ile bas edemeyecegim. Bir cozum bulmak lazim. | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Cuma 25 Ara. - 8:33 | |
| gelir gelmez mizikcilik yapmaya baslamauin lutfen, evet onun bir ayari vardi benimde kurcalam lazim. hadi buradan bir sey yapamadin diyelim, kendi mail adresinden bu adresten gelen iletiyi onemsiz isaretledinmi otomatik olarak junk maile gider, yeterki gecinmege gonlun olsun be sayin clk. neyse simdi dediginiz olaya bakiyorum.sizi bilgilendirecegim. az daha unutuyordum eski forumumuzada hosgeldiniz. | |
|
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Cuma 25 Ara. - 8:37 | |
| - clk demiş ki:
- Ana konu saat satildigi icin kapandigina göre ben burada baska sorular yönelteyim. Ilk gün normaldir.
Neden ber her mesaj yazdigimda yada cevap yazildiginda mail kutuma bilgi geliyor? Bunu kaldiramazmiyiz ortadan? Eger kaldiramazsak, ben bunun ile bas edemeyecegim. Bir cozum bulmak lazim. profil ayarlarından düzeliyor | |
|
| |
clk
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Cuma 25 Ara. - 8:43 | |
| Hallolmustur. Tesekkurler | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Cuma 25 Ara. - 8:46 | |
| Eeeee nerede kalmıştık ?? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? C.tesi 26 Ara. - 1:18 | |
| Teng, eroltay, kasiniyonuz, bu sefer clk'nin tarafini tutarim haberiniz olsun, onun yuzunden artik yaw neden bir rolex'im yok diye kendime sorup duruyorum zaten | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? C.tesi 26 Ara. - 2:22 | |
| Nemnasebet asıl ben clk 'nın tarafını tutarım, ona göre yaz | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? C.tesi 26 Ara. - 9:44 | |
| Polemik, sana pm gönderemiyorum, sanirim pm ayarinda bir sey var. | |
|
| |
Efe
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Paz 27 Ara. - 21:20 | |
| saati sattık, teşekkürler. gerçi polemik'in haberi var her şeyden, herhalde bu konu böyle kalmış. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Paz 27 Ara. - 21:38 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Paz 27 Ara. - 22:13 | |
| sahi polemik nerelerde. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Paz 27 Ara. - 23:37 | |
| Evet yaw ben de merak ettim, insallah iyidir, ozletiyor kendini sevgili avukatimiz. | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? Salı 29 Ara. - 8:26 | |
| - teng demiş ki:
- O konu 7. aydan kalma.
eee ne yapalim, baslik Rolex ya. | |
|
| |
| Rolex satmak istiyorum - nasıl olur bu iş? | |
|