| Part-2: Naçizane Vintage Kol Saati Kolleksiyonum | |
|
+6deka ytk solestar MrWrong Analyzer VintageSaat 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
VintageSaat
| Konu: Part-2: Naçizane Vintage Kol Saati Kolleksiyonum Paz 18 Mart - 5:47 | |
| | |
|
| |
Analyzer
| Konu: Geri: Part-2: Naçizane Vintage Kol Saati Kolleksiyonum Paz 18 Mart - 6:32 | |
| Ellerinize sağlık güzel bir göz banyosu oldu benim için teşekkürler. | |
|
| |
MrWrong
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 36 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Part-2: Naçizane Vintage Kol Saati Kolleksiyonum Paz 18 Mart - 6:37 | |
| Vakit ayırıp yüklediğiniz için çok teşekkürler.Hepsi birbirinden güzeller. Özellikle services, ilona, haval ve curtiss çok hoşuma gitti. Haval olan modele tek kelime ile bayıldım. | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Part-2: Naçizane Vintage Kol Saati Kolleksiyonum Paz 18 Mart - 6:54 | |
| Paylaşım için teşekkürler. Ben de Haval ve Curtiss'i çok beğendim. | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Part-2: Naçizane Vintage Kol Saati Kolleksiyonum Paz 18 Mart - 7:01 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Part-2: Naçizane Vintage Kol Saati Kolleksiyonum Paz 18 Mart - 8:03 | |
| Fotoğraflar için bile oldukça emek harcamışsınız, profosyonelce,teşekkürler. | |
|
| |
haspirin
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 04/01/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Part-2: Naçizane Vintage Kol Saati Kolleksiyonum Paz 18 Mart - 20:36 | |
| cok guzel, elinize sağlık | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Part-2: Naçizane Vintage Kol Saati Kolleksiyonum Paz 18 Mart - 21:17 | |
| Elinize sağlık,çok emek harcadığınız belli,markalar konusunda ufkumuz gelişiyor.İyi günlerde kullanın. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Part-2: Naçizane Vintage Kol Saati Kolleksiyonum Paz 18 Mart - 21:25 | |
| Gözlerimize ziyafet çektiniz, teşekkür ederiz. | |
|
| |
M.Ali Sade
| Konu: Geri: Part-2: Naçizane Vintage Kol Saati Kolleksiyonum Paz 18 Mart - 21:58 | |
| Hepsi de biribirinden güzel.Ellerine sağlık.
Ben de Vostok makineyi çok beğendim.Rus makineleri içerisinde en sevdiğim ve sağlam makinelerden birisidir.
Not:Arada yine tel maşa örneği de var,diğer başlığa yazdım,ilerleyen günlerde tel maşalar konusuna ayrıntılı gireriz. | |
|
| |
VintageSaat
| Konu: Geri: Part-2: Naçizane Vintage Kol Saati Kolleksiyonum Ptsi 19 Mart - 8:24 | |
| Merhabalar, saatlerimin beğenilmesine (hele ki sizin gibi saat üstadları tarafından beğenilmesine) çok sevindim.. Bugüne kadar oluşturabildiğim kolleksiyonumun 2. bölümüydü bunlar.. Sizden aldığım enerji ile birkaç ay ara verdikten sonra yeniden sayıyı arttırmak için çalışmalara başlayacağımdır Tekrardan çok teşekkürler.. M.Ali Sade, diğer başlığı bulamadım, göremedim.. Tel maşa konusuyla ilgili detaylı bilgilerin yer alacağı bir konu olursa bilgilerinizden faydalanmak isterim.. | |
|
| |
| Part-2: Naçizane Vintage Kol Saati Kolleksiyonum | |
|