BR-02
Mesaj Sayısı : 408 Kayıt tarihi : 20/02/11 Nerden : Federal Almanya
| Konu: Evet bunuda yaptilar,......PP mikrorotor...... Ptsi 19 Mart - 2:49 | |
| bu resimleri taze taze sunayim dedim......... PP nin mikrorotorlu cin mali makinesi, tabii ki mukayese bile edilemez, ama bunu yapanlar daha kalitelisinide yapabilirler diyorum, bekleyip görecegiz.....muhahahahaaaa............
En son BR-02 tarafından Ptsi 19 Mart - 3:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
ytk
| Konu: Geri: Evet bunuda yaptilar,......PP mikrorotor...... Ptsi 19 Mart - 2:55 | |
| [quote="BR-02"]bu resimleri taze taze sunayim dedim......... PP nin mikrorotorlu cin mali makinesi, tabii ki mukayese bile edilemez, ama bunu yapanlar daha kalitelisinide yapabilirler diyorum, bekleyip görecegiz.....muhahahahaaaa............ Sezen Aksu'dan " İşte biz o gün tükeneceğiz" adlı şarkıyı armağan ediyorum.. | |
|
M.Ali Sade
| Konu: Geri: Evet bunuda yaptilar,......PP mikrorotor...... Ptsi 19 Mart - 4:33 | |
| Bir zamanlar Japon malları için "tapon" benzetmesi yapılır ve kimse tarafından beğenilmezdi.
Şimdi öyle mi?Japon malının diğerlerine kafadan bir üstünlüğü var.Bu bütün sanayi üretimleri için geçerli.Saat de buna dahil.
Çin de öyle.Zaman içerisinde taklit üretim mutlaka ve mutlaka aslını sollayacaktır.
İsviçre için kötü günler yaklaşıyor.Zaten pek çok İsviçre saatinin bir kısım malzemesinin Çin'de yapıldığı aşikar olarak biliniyor.
Yakında piyasaya bir Çin markası yıldırım gibi girip de İsviçre'yi zorlayabilir. | |
|