| Ödeme | |
|
+21yusufduz Revoirnat SEBA hasangngr nmbasan nabsin bytepire osguner qazokmubec barett ytk watcher mehmet_34 teng sandan 4.kuşak asderty MrWrong borahan bootsector vervito 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
SEBA
| Konu: Geri: Ödeme Çarş. 18 Nis. - 19:38 | |
| Sayın Vervito, 'Bulunan' kasanın detayları varsa fotolarını da rica etsem belirtir misiniz ? | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Ödeme Perş. 19 Nis. - 3:29 | |
| Kasalar ile ilgili detaylı bilgileri önümüzdeki 1-2 haftada paylaşacağız... Biraz daha sabretmenizi rica ediyoruz.
Bu arara ufak bir indirim sağladık. meblağlar 350euroya düştü... kişi başı 350 ödeyeceğiz!!!!!!! | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Ödeme Perş. 19 Nis. - 3:32 | |
| 950 Tl olarak yatıranlara fazladan yatırdıkları meblağları geri ödeyeceğiz... | |
|
| |
mehmet_34
Mesaj Sayısı : 230 Kayıt tarihi : 22/01/11 Yaş : 43 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Ödeme Perş. 19 Nis. - 9:58 | |
| - vervito demiş ki:
- Kasalar ile ilgili detaylı bilgileri önümüzdeki 1-2 haftada paylaşacağız... Biraz daha sabretmenizi rica ediyoruz.
Bu arara ufak bir indirim sağladık. meblağlar 350euroya düştü... kişi başı 350 ödeyeceğiz!!!!!!! Sevindirici bir haber ama hala aynı durumdayım. Malum biz memurlar hala zam bile alamadık... Hayırlısı bakalım.. | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Ödeme Perş. 19 Nis. - 12:17 | |
| Vervito ile konustuk, tutarlar asagidaki gibidir:
TL hesabina odeme yollayacaklar icin 840 TL, Eur icin 350
| |
|
| |
Revoirnat
| Konu: Geri: Ödeme Perş. 19 Nis. - 19:25 | |
| 23 Numaralı Avicenna icin 840 TL ytk hesabına yatırıldı mail atıldı. tesekkurler | |
|
| |
qazokmubec
Mesaj Sayısı : 343 Kayıt tarihi : 01/06/11 Yaş : 49 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Ödeme Perş. 19 Nis. - 19:48 | |
| 15 numaranın ikinci taksiti gönderilmiştir, email ile bilgi verilmiştir.
| |
|
| |
SEBA
| Konu: Geri: Ödeme Perş. 19 Nis. - 19:49 | |
| 14-SeBa Avicenna icin 840 TL ytk hesabına yatırıldı mail atıldı. tesekkurler | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Ödeme Perş. 19 Nis. - 21:54 | |
| 24 numaranın ödemesi 350 Euro olarak yapıldı. | |
|
| |
sandan
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 22/12/10 Yaş : 50 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Ödeme Perş. 19 Nis. - 22:35 | |
| Sn Vervito Euro hesabı için IBAN bilgilerini de alsak çok daha iyi ve hızlı olacak. Bu çok harika bir haber umarım bu saati beklediğimizden daha erken kolumuzda görürüz. | |
|
| |
riyafes
Mesaj Sayısı : 29 Kayıt tarihi : 31/05/10 Yaş : 47 Nerden : İSTANBUL
| Konu: Geri: Ödeme Perş. 19 Nis. - 22:46 | |
| 44 numaranın ikinci taksiti tl hesabına gönderilmiştir, email ile bilgi verilmiştir. | |
|
| |
nabsin
| Konu: Geri: Ödeme Cuma 20 Nis. - 1:37 | |
| 17 nolu saat 2. taksiti 840 lirayı yatırmış bulunmaktayım. email de attım.
lakin 2 ödeme arasında 1 ay bile olmaması benim içinde başka arkadaşlar içinde baya sıkıntılı olmuştur diye düşünüyorum. | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Ödeme Cuma 20 Nis. - 1:59 | |
| ödemenin aynı aya denk gelmesi sıkıntı olmuştur doğru ancak bu tip projelerde hem maliyeti düşük tutma hedefi hemde saatin parçalarını toparlayabilmek çok önemli..ani ve spontan fırsatlara yüklere hazırlıklı olmak gerekiyor. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Ödeme Cuma 20 Nis. - 19:44 | |
| - nabsin demiş ki:
- 17 nolu saat 2. taksiti 840 lirayı yatırmış bulunmaktayım. email de attım.
lakin 2 ödeme arasında 1 ay bile olmaması benim içinde başka arkadaşlar içinde baya sıkıntılı olmuştur diye düşünüyorum. Bu konuda cok haklisin, ama soyle bir durum olustu, Hazir kasalar bulduk, hem iki olcuye uygun hem de adet olarak uygun. Obur turlu gitseydik, minimum 300 kasa ve tek olcude yaptirmamiz gerekecekti, 50 kasa omegali makineler icin olacakti ama diger 250 kasayi ne yapacaktik? Bunlarin maliyetini bu 50 kisiye yukleyemezdik cunku hem haksizlik hem de rakam cok yukariya tirmanirdi. Bu durumda 250 kasa icin de bir 2. liste acmak gerekecekti, bu liste bir olcude ikinci sinif saat olacakti, ustelik fiyati da omega makineleri cok cazip aldigimiz icin omegali saatlerden cok ta uzak olmayan bir rakama gelecekti ki bu da bu sefer bu alicilara haksizlik olacakti, ve diger yandan sure de iki uc ay yerine listenin dolma suresine gore uzayacakti ki bu da neresinden baksak bir yil olurdu. Yine ayrica tek olcu olmak zorundaydi. Hazir kasa bu adetlerde ve bizim koydugumuz hedef kalitede bulmak gercekten cok zor, ha bulunur ama bu sefer fiyatlar cok yukari firliyor, mesela almanyadaki bir kasa ureticinden de buldum, ama hic teklif bile etmedim, fiyatlar dudak ucurtan cinsindendi. Bu nedenle bu kasalar icin teklif gelince, once hangi cap olsun diye tereddut ettik ve sizlere danistik, cunku iki olcu teklifi geldi. Sizlerden gelen arzular genelde 43mm oldu ama 41mm isteyen arkadaslarin arzusunu kirmak ta olmaz diye dusundum, cunku herbirimizin koluna takacagi saatin icine sinmesini de istiyorum, bunun uzerine satici ile yine bir pazarliga oturduk, neticede 50 adet birinden 50 adet te digerinden alacagiz, fazlaliklari benim bir arkadasim finanse edecek ve bunlara top grade 7750 takarak kendisi satacak. Bu su anlama geliyor: 50 adet 43mm, 50 adet te 41mm avicenna olacak dunyada... Bunlardan forum alicilarinda makine omega olacak, digerlerinde top 7750 olacak. Iste bu nedenlerle, gecikirsek yeniden hazir kasa bulma ile ilgili ciddi sorun yasayabilecegimizden, hemen hayata gecirme kararinda ve zorunlulugunda kaldik, bu kasalarin kacmasini pek istemiyorum, aldigim opsiyon da 10 gun, gerci bu surecte odemenin 3/4 unu yapabilirsek bile rezerve etmis oluruz, arkasindan gelen 1-2 haftada kalanini gonderdikten sonra kadran tasarimini baslatabiliriz. Kadran tasarimi konusunda hemen hemen bitmis projemiz var, ama kasalari hallettikten sonra size sunup goruslerinizi almak istiyoruz . . | |
|
| |
qazokmubec
Mesaj Sayısı : 343 Kayıt tarihi : 01/06/11 Yaş : 49 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Ödeme Cuma 20 Nis. - 22:47 | |
| abi kaçta kaç geldi şu ana kadar ödemelerin? inşallah peşinat verecek kadar olmuştur.
saygılar. | |
|
| |
cleric
Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 09/11/11 Yaş : 43 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Ödeme Cuma 20 Nis. - 23:39 | |
| bi aksilik olmazsa pazartesi ya da salı 2 kişi daha ödemesini yapacak..hayırlısıyla bu sene rumi ve avicennayı kolumuzda görürsek çok güzel olur. | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Ödeme C.tesi 21 Nis. - 2:29 | |
| Guzel bir surprizle kasa da bulundu surec epey hizlanmis oldu hadi hayirlisi... | |
|
| |
sandan
| Konu: Geri: Ödeme C.tesi 21 Nis. - 5:01 | |
| Euro hesabı için IBAN alabilirmiyiz? Salı doğrudan Euro ödeme yapayım. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Ödeme C.tesi 21 Nis. - 10:09 | |
| - sandan demiş ki:
- Euro hesabı için IBAN alabilirmiyiz? Salı doğrudan Euro ödeme yapayım.
ilk mesajda olacaktı... Kontrol et... | |
|
| |
4.kuşak
| Konu: Geri: Ödeme C.tesi 21 Nis. - 10:42 | |
| Kusura bakmayın uzun zamandır foruma giremediğim için bu 2. taksit olayını ancak yeni görebildim. Şu aralar biraz nakit problemi söz konusu ancak kısa sürede durumu denkleştirip 2. taksiti de yatırmaya çalışacağım. Umarım gecikme vs. olursa sorun oluşturmaz. Bir de nacizane tavsiyem avicenna projesindekilere mail atmanız yönündedir. Hala bu 2. taksit konusunda haberi olmayan kişiler olabilir. Teşekkürler. | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Ödeme C.tesi 21 Nis. - 10:47 | |
| Euro icin iban numarasini yarin yazacagim su an ipadden isbank sitesi acilmiyor nedense.. | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Ödeme Paz 22 Nis. - 8:18 | |
| Eur icin iban no eklenmistir.. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Ödeme Paz 22 Nis. - 20:28 | |
| 3, 32 ve 41 no lu saatlerin ödemesi yapıldı... | |
|
| |
osguner
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 10/03/11 Yaş : 54 Nerden : Nazilli
| Konu: Geri: Ödeme Ptsi 23 Nis. - 4:40 | |
| Bugün öğle saatlerinde bankamatikten havale yapacaktım ancak para kabul etmedi. Yarın öğle arası herhalde tamir olur. Havaleyi yaparım. Umarım geç kalmadım. | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Ödeme Ptsi 23 Nis. - 6:16 | |
| bugun watcher ile konustuk. odemelerin 1/3 kismi bile gelmedi henuz. bu hafta en azindan yarisini, haftaya da geri kalan yariyi toplamamiz gerekli. imkani olanlar yarin gonderebilirse ilk etapta on odemeyi gonderebiliriz kalanini da cuma ve haftaya da tamamini yollarsak iyi olur. haftaya ay basi olacagindan sikinti yasayanlar icin belki biraz daha avantajli olur. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Ödeme Ptsi 23 Nis. - 7:00 | |
| Arkadaşlar bu kasaları kaçırırsak bir daha zor böyle şans geçer ele... | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Ödeme Ptsi 23 Nis. - 7:26 | |
| Odeme yapanlari listede isaretlesek sanirim daha iyi olacak Son durumu gormus oluruz. | |
|
| |
celahir
| Konu: Geri: Ödeme Ptsi 23 Nis. - 8:07 | |
| ben yarın yatırıyorum inşallah | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Ödeme Ptsi 23 Nis. - 8:48 | |
| Yeni bir baslik actik, orada odemesi tamamlananlari gorebilirsiniz.
bir de hatirlatmak istedigim bir konu var. CHF, EUR hesaplarina TL yollasaniz bile ayni musteri numarasina bagli hesaba TL hesabina aktariliyor para ama ornegin CHF hesabina yolladiginiz odemeler benim hesabima degil Nurettin Bey'in hesabina dustugu icin her zaman kontrol edemiyorum, iki tane odeme o hesaba gecmisti mesela.
yeni baslikta hesap numaralarini tekrar belirttim. kontrol ederseniz sevinirim.
| |
|
| |
sandan
| Konu: Geri: Ödeme Ptsi 23 Nis. - 22:11 | |
| 12 sandan ve 19 cleric için ödemeler Euro hesabına yapılmıştır. | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Ödeme Ptsi 23 Nis. - 22:58 | |
| No:16 ödemesi gerçekleştirilmiş,teyit alınmıştır. | |
|
| |
osguner
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 10/03/11 Yaş : 54 Nerden : Nazilli
| Konu: Geri: Ödeme Ptsi 23 Nis. - 23:22 | |
| 35 nolu osguner ödemesi tl olarak yapılmıştır. | |
|
| |
bytepire
| Konu: Geri: Ödeme Salı 24 Nis. - 4:53 | |
| merhaba, bu aralar acayip bşr yoğunluğum var, ülke değiştiriyorum. daha önce de bir gördüm gibi ikinci ödeme konusu ama tam anlayamamıştım. şimdi detaylı okuyunca anladım, ama epey bir sarsıcı oldu bu şimdi... ne yapıp edip birşey ayarlayacağım tabii ki ama fiyatı görünce kasanın da ne olduğunu çok merak ettim doğrusu... | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Ödeme Salı 24 Nis. - 4:58 | |
| sadece kasa değil, kardan, kollar, camlar, kroko kordon, isviçrede montaj, nakliyat + para yeterse kutu bu ödemeye dahildir. Kasa üst üst sınıf çelik ve çok iyi bir finishing.. yakında numuneler gelecek, o zaman makro çekim fotolarını paylaşacağız. | |
|
| |
bytepire
| Konu: Geri: Ödeme Salı 24 Nis. - 6:11 | |
| iyi ki sormuşum. yarın ayarlayıp göndermeye çalışacağım ödemeyi hayırlısıyla... | |
|
| |
celahir
| Konu: Geri: Ödeme Salı 24 Nis. - 11:09 | |
| celahir 27. sıra için 2. taksit ödemesi 350 euro olarak yatırılmıştır. | |
|
| |
MrWrong
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 36 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Ödeme Çarş. 25 Nis. - 6:47 | |
| Benim maaş ay başında yattığı için haftaya yatırabileceğim, umarım çok geç kalmıyordur? Kredi falan alayım diye düşündüm ama 5-6 gün içinde mantıksız olacaktı. | |
|
| |
| Ödeme | |
|