Konu: fossil ch2666 vs. Tag Heuer calibre 36 Çarş. 28 Mart - 1:57
Fossil-CH2666
tagheuer-carrera-calibre-36
arkadaşlar bu iki saatten birini almak istiyorum ancak forumu inceledikten sonra replica olan tag heuer den vazgeçmek üzereyim tercih konusunda buradaki üstadlardan bir fikir almak istedim bana yardımcı olursanız sevinirim marka takıntım yok yine bu fiyatlarda bu tarzda başka bir marka önerirseniz onlarlada ilgilenebilirim ilginiz için şimdiden teşekkürler
MrWrong
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 36 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: fossil ch2666 vs. Tag Heuer calibre 36 Çarş. 28 Mart - 2:21
Orient alın derim. İstanbulda iseniz sirkeci aslan saate gidin. Görüp deneyerek uygun fiyata mekanik bir saat alın. Bana göre sizin fiyat aralığınıza göre model çeşitliliği bakımdan en uygun orient gibi duruyor. Forumdan geldiğinizi söylerseniz biraz daha indirim yaparlar.
Yada ebay falan inceleyin seiko mekanik modellerden birisinide alabilirsiniz. Seikonun hoş spor modelleri var.
mclaren35
Konu: Geri: fossil ch2666 vs. Tag Heuer calibre 36 Çarş. 28 Mart - 2:25
MrWrong demiş ki:
Orient alın derim. İstanbulda iseniz sirkeci aslan saate gidin. Görüp deneyerek uygun fiyata mekanik bir saat alın. Bana göre sizin fiyat aralığınıza göre model çeşitliliği bakımdan en uygun orient gibi duruyor. Forumdan geldiğinizi söylerseniz biraz daha indirim yaparlar.
Yada ebay falan inceleyin seiko mekanik modellerden birisinide alabilirsiniz. Seikonun hoş spor modelleri var.
öneriniz için çok teşekkür ederim ancak ben izmir de oturuyorum "sahibinden " sitesinden de bakıyorum ancak aynı modeller çok farklı fiyatlara satılıyor ne kadar güvenebilirim bilmiyorum ebay dan bir kaç defa alışveriş yapmaya kalktım ancak ürün hep geri döndü elime ulaşmadı
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
Konu: Geri: fossil ch2666 vs. Tag Heuer calibre 36 Çarş. 28 Mart - 3:05
hazır nakitiniz varsa, satış bölümünde çok iyi saatler var.
MrWrong
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 36 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: fossil ch2666 vs. Tag Heuer calibre 36 Çarş. 28 Mart - 4:48
ofis demiş ki:
hazır nakitiniz varsa, satış bölümünde çok iyi saatler var.
Aynen katılıyorum. Bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz, forumun ikinci el bölümünden kaliteli swiss made mekanik bir saati uygun fiyata alabilirsiniz.
mclaren35
Konu: Geri: fossil ch2666 vs. Tag Heuer calibre 36 Çarş. 28 Mart - 5:36
evet inceliyorum her ilanı ancak hezarfen projesini görünce içim gitti bu projelerden birine katılmayı çok isterdim sanırım tabi maliyet şuan benim için yüksek ama bundan sonraki ilk projeye katılmayı çok isterim tabi uygun görülürse daha 2 gün öncesine kadar gösterişli bir saat arıyordum ancak bu forumu inceledikten sonra mutlaka bana özel ve hikayesi olan bir saate sahip olmam gerektiği düşüncesindeyim
deka
Konu: Geri: fossil ch2666 vs. Tag Heuer calibre 36 Çarş. 28 Mart - 5:50
Kendini o kadar kısıtlama, buradaki herkes gibi daha çok saat alırsın.
mclaren35
Konu: Geri: fossil ch2666 vs. Tag Heuer calibre 36 Çarş. 28 Mart - 6:32
replica bir saate almaktan vazgeçtim orjinal olsun ucuz olsun benim olsun
sazcı67m
Mesaj Sayısı : 76 Kayıt tarihi : 30/01/12 Yaş : 50 Nerden : ankara
Konu: Geri: fossil ch2666 vs. Tag Heuer calibre 36 Çarş. 28 Mart - 9:09
Bütçeniz kısıtlıysa Seiko5 alın derim. Ebayda veya gitti gidiyorda satılan K serilerinden uzak durun, 20-30 TL daha verin Türkiyede Aydın saat güvencesiyle satılan safkan japon üretimi J serilerinden alın.