arkadaşlar satılık; TAG HEUER CALİBRE 36------170TL HUBLOT F1 MONZA------180TL CHOPARD GRAN TURISMO----160TL
saatler turbilon sistem otomatiktir.tüm fonksiyonları çalışmaktadır.saatler sıfır ve hiç kullanılmamıştır.kargo bana aittir...(irtibat tel: erkan süzer 05356674303)
Galiba becerememişsiniz Bir de tourbillion demişsiniz ama fotoları görmeden de tourbillion olmadığını tahmin ediyorum, o ifadeyi de düzeltirseniz iyi olur. Hayırlı satışlar
arkadaşım hublot tourbillion..fakat üçüde otomatik.buarada foto nasıl yükleyebilirim??
@suzerk Yanlışlık olmaması için bir örnekle açıklayayım o zaman. Aşağıdaki video bulunan mekanizma bir tourbillion, tourbillion mekanizmalar genelde saatçiliğin zirvesi olarak kabul edilir
ama tourbillion mekanizmalar aşağıdaki "open heart" denilen modellerle karıştırılır
Sizin sattığınız saat ilk videodaki modelden ise satış fiyatınızı tekrar gözden geçirin derim.
Fotoğraf yüklemek için genelde fotoları öncelikle ücretsiz olarak fotoğraf depolamaya izin veren sitelere yüklüyoruz, Picasaweb, yfrog, imageshack vs. sonra da bu sitelerden aldığımız linkleri mesajımıza ekliyoruz. Forumda bir yerlerde daha detaylı anlatıyordu ama şimdi yerini hatırlıyamadım.
hasanyuceer
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/02/11 Yaş : 38 Nerden : Ankara
Arkadaşın tourbillionlu Hublot resmi aşağıda. Ayrıca Chopard chrono görünümlü ama chronoların yerinde hafta, 24hour göstergesi var çan çin çon işi.
Merak edenler ilk mesajı alıntılayıp görebilir fotoğraf linklerini..
arkadaşım bilgilendirme için teşekkürler. özellikle çan çin çon işini hatırlatman iyi olmuş.lakin bende İSVİÇRE ETA MEKANİZMA yazmıştım zaten yukarıda.4000$ fiyatta yazmıştım yanına...sen görmedin herhal .zaten başlıkta orjinal saat bölümünde açılmıştı....
ytk
Sayın suzerk, burada arkadaşların bahsettiği nokta farklı. Bu konuda bu kadar sert tepkiler vermenize gerek yok.
hocam arkadaşın bahsettiğini anladım fakat malın menşeini belirtirken "çin malı sanırım" demek!!! yerine çan çin çon derse, ben bundan alay,küçümseme algılarım. sanırım benim bahsettiğim noktayıda siz anlamışsınızdır sayın ytk....
Bu yorum şahsınıza alaycı bir tavır değil sayın suzerk,burada hepimiz birbirimizle çok samimi olduğumuz için bu samimiyetin içine yeni üyelerimizi ayırmadan dahil ederiz.Forumumuz dostane ve herkese saygılıdır,yalnız yeni üye eski üye ayrımı yapmadan da birbiriyle samimidir,onun sayesinde bu güzel ortamda herkes birbirine eşittir.2 yıl önce kayıt olanla 2 gün önce kayıt olan üyemiz bu sayede sıkı dostluklar kurmuştur.Bizimle birlikte zaman geçirdikçe ne demek istediğimi anlayacaksınız.
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Sayın suzerk, burada arkadaşların bahsettiği nokta farklı. Bu konuda bu kadar sert tepkiler vermenize gerek yok.
hocam arkadaşın bahsettiğini anladım fakat malın menşeini belirtirken "çin malı sanırım" demek!!! yerine çan çin çon derse, ben bundan alay,küçümseme algılarım. sanırım benim bahsettiğim noktayıda siz anlamışsınızdır sayın ytk....
Sattığınız saatlerin kalitesine göre fiyatı bence gayet normal. Ama tourbillion yazınca saat uzmanlarının ister istemez tepkisini çekiyor. Gerçi siz de haklısınız, replika piyasasında balans görünüyorsa hemen tourbillion diyorlar.Ama gerçek İsviçre tourbillionlu bir saat 30.000 dolardan başlıyor biliyorsunuz.
hasanyuceer
siz yanlış anladınız , satıcı ben de bu saate Eta demedim, fiyatını yüksek tutmadım ve replika bölümünde satıyorum demek istemişti. Yoksa saat Eta ve 4000$ gibi bir söylemi yok.
Bu yorum şahsınıza alaycı bir tavır değil sayın suzerk,burada hepimiz birbirimizle çok samimi olduğumuz için bu samimiyetin içine yeni üyelerimizi ayırmadan dahil ederiz.Forumumuz dostane ve herkese saygılıdır,yalnız yeni üye eski üye ayrımı yapmadan da birbiriyle samimidir,onun sayesinde bu güzel ortamda herkes birbirine eşittir.2 yıl önce kayıt olanla 2 gün önce kayıt olan üyemiz bu sayede sıkı dostluklar kurmuştur.Bizimle birlikte zaman geçirdikçe ne demek istediğimi anlayacaksınız.
sayın christiano;
ben forumdaki insanların birbirleriyle olan ilişkilerini bilemem.aralarındaki samimiyetin derecesinide.yukarıda ne güzel yazmışsınız ZAMANLA diye.."zaman geçirdikçe".... ben daha ilk mesajımda böyle bir tavırla karşılaşmayı açıkçası beklemiyordum.aranızdaki SAMİMİYETLE savunmaya geçmenizi anlayabiliyorum.fakat ben henüz bu samimiyete haiz değilim..kimseyi tanımıyorum.dolayısıylada bu samimiyete ermeden benim sattığım çin malı bir ürüne " çan çin çon" denirse tavrım tabikide hicivle dolu olacaktır..kimseyi kırmak istemem.fakat aşşağılanmayıda kabul edemem her onurlu insanda olduğu gibi.ben gayet şeffaf bir şekilde malımı sergiledim.çin malı olur isviçre malı olur ben bunu gizlemiyorum zaten..neyse konuyu uzatmaya gerek yok ..bütün SAMİMİYETİMLE yinede özür dilerim...
hasanyuceer
siz yanlış anladınız , satıcı ben de bu saate Eta demedim, fiyatını yüksek tutmadım ve replika bölümünde satıyorum demek istemişti. Yoksa saat Eta ve 4000$ gibi bir söylemi yok.
Sonradan farkettim öyle dendiğini, mesajları sildim şimdi.
sayın christiano;
ben forumdaki insanların birbirleriyle olan ilişkilerini bilemem.aralarındaki samimiyetin derecesinide.yukarıda ne güzel yazmışsınız ZAMANLA diye.."zaman geçirdikçe".... ben daha ilk mesajımda böyle bir tavırla karşılaşmayı açıkçası beklemiyordum.aranızdaki SAMİMİYETLE savunmaya geçmenizi anlayabiliyorum.fakat ben henüz bu samimiyete haiz değilim..kimseyi tanımıyorum.dolayısıylada bu samimiyete ermeden benim sattığım çin malı bir ürüne " çan çin çon" denirse tavrım tabikide hicivle dolu olacaktır..kimseyi kırmak istemem.fakat aşşağılanmayıda kabul edemem her onurlu insanda olduğu gibi.ben gayet şeffaf bir şekilde malımı sergiledim.çin malı olur isviçre malı olur ben bunu gizlemiyorum zaten..neyse konuyu uzatmaya gerek yok ..bütün SAMİMİYETİMLE yinede özür dilerim...
Şahsen özre gerek yok,estağfurullah,ben savunmadım yanlış anlamışsınız,ben sizin bizi yanlış değerlendirmemeniz için açıklamada bulundum sadece.Aramıza hoş geldiniz.
LesPaul
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 28/02/12 Nerden : Bornova - İzmir