| Fossil hakkında... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
edimpol
| Konu: Fossil hakkında... Ptsi 2 Nis. - 16:53 | |
| Aranıza yeni saat araştırmalarımda kalitenizi farketmemle ve bu kalitenin içinde olma isteğiyle katıldım... Yeni ve spor bir saat almak istiyorum... alacağım saat için önceliklerimi sıraladım ve önceliklerime puan vererek başladım; 1- Görüntü (spor,siyah kadranlı, deri kordon) 4 puan 2- Orjinallik 3 puan 3- Kalite 3 puan 4- Fiyat 3 puan Ve bu saydıklarımı göz önünde bulundurarak Fossil FS4617 seri numaralı ürününe ulaştım.İsteklerimin hepsini karşılıyordu bence, ama sitedeki arkadaşların birçoğunun fossil markasını beğenmediklerini gördüm bunun nedenini sorucam. Birde bu saate en uygun nasıl ulaşabilirim? Ulaştığımda memnun kalırmıyım? Bilginizi rica ediyorum. | |
|
| |
asderty
Mesaj Sayısı : 145 Kayıt tarihi : 17/01/12 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Fossil hakkında... Ptsi 2 Nis. - 19:37 | |
| Üstadlar o tarz saatleri (fossil, diesel, emp.ar. gibi) makine ve kasa kalitesinin düşük olmasından dolayı sevmiyorlar. Puanlamanıza göre fossil şöyle oluyor.
Görüntü size kalmış: beğendiyseniz 4 puan (ama hızlı eskiyince zamanla düşecek)
Orjinallik: bunların kalitesi zaten düşük olduğundan daha dandiği yok gibi, o yüzden orjinal olmasa bile sorun yok 3 puan.
Kalite: 0,5 diyelim
Fiyat: Bu kaliteye bu paralar heralde (eksi) -1 puan.
Bu saate hasta olup, rüyalarınızda falan görüyorsanız (bir arkadaşım zamanında öyle söylemişti bana bir saat için), bu paralar da gözünüze çok gelmiyorsa alın bence.
Eğer sade bir saat arıyorsanız orient veya seiko 5, içinde krono olsun, komplex saat olsun diyorsanız citizen veya çok pahalı olmayan casio'lardan bakın bence...
Bir de saatleri internetten bir süre takip edin (sitedeki bugün kolunuzda hangi saat var bölümü gibi). Farklı saatler arasında hoşunuza gidenleri daha kolay tespit edersiniz... | |
|
| |
edimpol
| Konu: Geri: Fossil hakkında... Salı 3 Nis. - 4:13 | |
| casio ef-552pb-1a2vdf bu modeli beğendim gibi... sizce nasıl... benzer bir tavsiyede bulunurmusunuz. | |
|
| |
MrWrong
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 36 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Fossil hakkında... Salı 3 Nis. - 4:57 | |
| Orjinal Saat Alım Satım bölümünde http://www.turksaatforumu.com/f7-orijinal-saat-alm-satm "ytk" sizin aradığınız tarz saatlerden 4-5 saat satılığa çıkarmıştı, oldukça uygun fiyatlardan. O saatleride birer ikişer defa anca takmıştır zaten. Satıştan çekmişti sanırım onları ama inceleyin hoşunuza giden olursa bir rica edin pm den. | |
|
| |
arctura
| Konu: Geri: Fossil hakkında... Salı 3 Nis. - 5:23 | |
| fossil mi ? at çöpe gitsin | |
|
| |
tmr5555
| Konu: Geri: Fossil hakkında... Salı 3 Nis. - 5:30 | |
| | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Fossil hakkında... Salı 3 Nis. - 7:15 | |
| Acikcasi fossil fiyat kalite olarak bence -1 degil hatta 2-3 bile olabilir. Sahsi fikrim tabi ki bu. dizaynlar bazi modellerde cok guzel oluyor. Kalite konusunda soz konusu dayaniklilik ise burada iyi not veririm.. | |
|
| |
asderty
Mesaj Sayısı : 145 Kayıt tarihi : 17/01/12 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Fossil hakkında... Salı 3 Nis. - 8:42 | |
| Bu saatlerin mekanizmaları daha ucuz saatlerle aynı diye biliyorum, onun için mekanizmasına kötü dedim. Kasa olarak da saatten bende daha iyi anladığını düşündüğüm 3-4 kişinin yorumuna göre yorum yaptım ama, ytk da saat konusunda benden bayağı ilerde bir arkadaş. Hem de bu saatlerden sanırım kullanmış, onun verdiği puan benimkinden daha doğru olur. Fossil konusu burada biraz şekillenirse bence iyi olur o zaman. Forum dışında da ona göre tavsiye veririz | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Fossil hakkında... Salı 3 Nis. - 9:43 | |
| sayin asderty, aslinda mekanizma olarak normal pilli modeller elbette cok da farkli degil, ama twist modeller yari otomatik oldugundan biraz daha farklilar.. ustelik satis fiyatlari da 130-170 USD arasi degisiyor, yani bu konuda fiyat olarak kotu noktada degiller bence.. bir de diger saatlerden cok daha uzun omurlu bir kullanima sahipler diye dusunuyorum. bunlar dahilinde -1 vermem dedim aslinda, yoksa sizinle hemfikirim ben birkac model kullandim, ozellikle dizayn-fiyat-kalite (twistler ozellikle) olarak diger markalardan bir adim onde diye dusunuyorum ozet olarak.. yoksa bence yakin fiyatlariyla orient alinmasi daha dogru bir secenektir.. | |
|
| |
edimpol
| Konu: Geri: Fossil hakkında... Çarş. 4 Nis. - 7:01 | |
| cat saat hakkındada aynı şeylerimi düşünüyorsunuz??? | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Fossil hakkında... Çarş. 4 Nis. - 8:00 | |
| ben ayni dusunmuyorum acikcasi.. | |
|
| |
edimpol
| Konu: Geri: Fossil hakkında... Çarş. 4 Nis. - 8:40 | |
| sayın ytk arkadaşınızda varmış sanırım bu tür saatlerden ekleyebilir mi?
| |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: Fossil hakkında... Çarş. 4 Nis. - 8:54 | |
| arkadasimda degil de bende birkac tane fossil var.. siz fossil mi cat mi ariyorsunuz? | |
|
| |
edimpol
| Konu: Geri: Fossil hakkında... Çarş. 4 Nis. - 10:00 | |
| Fossil FS4617 bu modeli arıyorum... | |
|
| |
| Fossil hakkında... | |
|