| Hangzhou makineli iskelet saatler?? | |
|
+6tag_ci deka ertay certus watcher solestar 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Hangzhou makineli iskelet saatler?? C.tesi 26 Ara. - 10:15 | |
| Bir iskelet saat alamadım gitti Kaliteli olmasa da, Çinli olsa da artık tamamen iskelet bir saat almak istiyorum,itirazı olan var mı? (pozitif itiraz...ne demekse ) Bu Hangzhou makine(9611) pek çok marka adı altında kullanılıyor. Şu anda aklıma gelenler; Mzi, Chenevard, Theorema. Türkiye'de de Hislon markasıyla satılıyormuş meğer. 300TL. Biliyorum Çin üretimi bir makine için ucuz sayılmaz ama en azından hevesimi alayım diyorum. Bunu siyah kordonla değiştirtip alacağım. Makine bu Diğer Hangzhou makineleri BURADAN görebilirsiniz. Ne dersiniz, parayı çöpe atmayayım mı? Atma diyorsanız bana bu tarz ucuz iskelet saat öneriniz var mı? (Veya bunu daha ucuza alabileceğim biryer?) | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? C.tesi 26 Ara. - 10:34 | |
| Dur yaw biraz musaade et bize, bu saati hemen alma... | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? C.tesi 26 Ara. - 11:41 | |
| Solestar eğer oris artelier skeletonu beğenmediysen bence bunu hiç beğenmiceksin, söylemedi deme | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? C.tesi 26 Ara. - 11:52 | |
| Aynen katiliyorum certus kardesime | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? C.tesi 26 Ara. - 13:24 | |
| solestar, sen iskelet saat alip iadeetmistin degilmi? yoksa yanlismi hatirliyorum. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? C.tesi 26 Ara. - 21:45 | |
| Evet, Oris Artelier almıştım, iade ettim. Yanlış anlaşılmasın Oris'i beğenmedim değil; fiyatına göre beklentimi karşılayamadı ve istediğim iskelet saatin tamamen iskelet olması gerektiğini anlamamı sağladı. Oris'in kusuru yok yani kusur bende Oris'i aldığım yerden sitelerinde olmayan birkaç değişik iskelet model ile ilgili resimli bilgilendirmeler gelecekti, 3 haftadır bekliyorum gelmedi, sıkıldım. (İş nedeniyle şehir dışında olduğunu söylemişti, o yüzden ilgilenemedi sanırım) Yalnız özel nedenlerden dolayı bir süre pahalı bir saat alma durumum yok, onun için yukarıdaki gibi bir saat alayım demiştim. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? C.tesi 26 Ara. - 21:57 | |
| arkadaşlar üst düzey saat ve makinalardan sonra genel anlamda olumsuz yaklaşıyorlar sanırım, ancak verdiğin bilgiler doğrultusunda eğer makinada pek olumsuzluk yoksa ki belli markalar kullandığına göre ben olmayacağını düşünüyorum, zaten fiyatıda uçuk değil, bu nedenle en azından hem şimdilik işini görüp ihtiyacını giderebilir, hemde nasılsa biz saatseverlerin birden fazla saati olduğu için yarın birgün koleksiyonunda güzel bir anı olarak durabilir,bu saat takip veya pazarlıkla belirttiğin fiyatdan daha düşük fiyata da alınabilir, son olarak hamilton u geri alamadın mı? | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? C.tesi 26 Ara. - 22:16 | |
| Hamilton bende, ben kullanıyorum Oris'den sonra Hamilton'a saygım, sevgim çok arttı. Çok severek kullanıyorum bu saati. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? C.tesi 26 Ara. - 22:36 | |
| Bu durumda aciliyet durumu ortadan kalkmış, keyfiyet durumu gündeme gelmiş oluyor,keyfiyetinde maliyeti olmaz, sonuçda ego tatminidir,bu hepimiz içinde böyle değil mi,yoksa bir saat yeterlidir, madem istiyorsun çokda para değil, neden alınmasın ki, ama tabi ki karar senin,duruma ve durumuna göre sen karar vermelisin. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? C.tesi 26 Ara. - 22:47 | |
| Görüşleriniz için teşekkürler deka Pırlant'tan gelecek bilgilendirmeyi biraz daha beklemekte fayda var gibi. Belki uygun fiyatlı güzel bir parça çıkar... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? C.tesi 26 Ara. - 23:02 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Paz 27 Ara. - 2:32 | |
| Ben de diyorum ki biraz sabirli olmakta fayda var, uygun birsey sana buluruz, aradan su yilbasi filan bir ciksin, yukarida gosterdigin saatin aynisindan bir tane bende bir tane de mortingende var, gorunum resimlerde guzel ama kasa oldukca hafif ve tatmin edici pek degil. Biraz sabret, eger ille bunu dersen seninle haberlesiriz. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Paz 27 Ara. - 3:40 | |
| Evet, doğru söylüyorsunuz aceleye gerek yok. Zaman içinde güzel fırsatlar çıkabilir. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Paz 27 Ara. - 3:49 | |
| Bencede, nasılsa güzel ve zevkli bir hamilton'unuz var,aceleye hiç gerek yok, güzel fırsatlar çıkabilir ki, böyle bir şey yakalarsam benim de hiç bu tarz bir saatim olmadığı için bende satın almak isterim, ama çok elzem olmadığı için takip etmediğim için atlayabilirim ,eğer bulursanız haber verirseniz sevinirim. , tabi ki mümkünse,örneğin 1 adet kalmıştır, her zaman öncelik sizindir. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Paz 27 Ara. - 4:00 | |
| Tabi ki haber veririm Deniz Abi, hele ki aynı saatten ikimizde de olursa hoş ve ilginç bir durum olur | |
|
| |
tag_ci
Mesaj Sayısı : 114 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Paz 27 Ara. - 4:01 | |
| Adı üstünde hevesimi almak için diyorsunuz.Yanii saatten büyük beklentiniz yok.Ben alın derim | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Paz 27 Ara. - 4:19 | |
| bende öyle demiştim ama yarı iskelet Hamiltonu olduğu için bence hiç acele etmesine gerek yok. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Çarş. 30 Ara. - 9:00 | |
| Pırlant'tan beklediğim fotoğraflar ve bilgiler geldi ama kendi çektiği fotoğrafları şimdi burada paylaşmam doğru olur mu emin olamadım Ne dersiniz? Oscar iskelet saatler 45mm imiş, fazla büyük.İsviçre makine yazmış; sanırım makineleri ETA 6497. Liste fiyatları da 1900-2000TL arası. Şu an benim için yüksek fiyatlar. Ancak benim asıl beğendiğim iki modelin fiyat ve çap bilgilerini henüz alamadım. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Çarş. 30 Ara. - 9:37 | |
| Mortingen de Oscar almisti yanlis hatirlamiyorsam ve ben gormustum cok ta begenmistim, ama o indirimli aldi galiba, makinesi eta 649x | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Çarş. 30 Ara. - 9:39 | |
| 350 dolara ETA makineli işlemeli teju kayışlı bir skeleton alırdım 300 lirayı bir Çin saatine vermem. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Çarş. 30 Ara. - 9:43 | |
|
En son solestar tarafından Çarş. 30 Ara. - 9:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Çarş. 30 Ara. - 9:45 | |
| Cok guzellermis, indirim yapmiyorlar mi? | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Çarş. 30 Ara. - 9:47 | |
| Sanırım Oris'teki gibi yaklaşık %27-30 civarı bir indirim imkanı var. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Çarş. 30 Ara. - 9:47 | |
| - Azizim demiş ki:
- 350 dolara ETA makineli işlemeli teju kayışlı bir skeleton alırdım 300 lirayı bir Çin saatine vermem.
Üstad o nasıl bir şey, fotoğrafı veya linki var mı? | |
|
| |
ZeitGeisT
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Çarş. 30 Ara. - 10:06 | |
| Benim şahsi fikrim. İskelet bir saat düşünüyorsanız çitayı bence baya bir yükseltmelisiniz. Takke düştü kel göründü hesabı. Sergileyeceğiniz saat hakkını vermeli. Seyre değer olmalı. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Çarş. 30 Ara. - 10:10 | |
| Haklısınız ama herşey maddiyatta bitiyor maalesef Beğendiğim modellerin fiyatları hep yüksek, yine yukarıdakiler f/p açısından en makul olanlardan. | |
|
| |
ZeitGeisT
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Çarş. 30 Ara. - 10:12 | |
| - solestar demiş ki:
- Haklısınız ama herşey maddiyatta bitiyor maalesef Beğendiğim modellerin fiyatları hep yüksek, yine yukarıdakiler f/p açısından en makul olanlardan.
Evet o konuda benimde isyanım var... Sadece iskelet bir saatte iyi bir makina olmalı diye düşünüyorum. Aksi halde almam. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| |
| |
deka
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Çarş. 30 Ara. - 12:08 | |
| Bu oscarların 42mm. olanıda vardı gibi hatırlıyorum, mort.unki öyle olması lazım,yoksa 45mm. onunda bileğine büyük gelir. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Çarş. 30 Ara. - 18:56 | |
| Mort'dakinin 45mm olması lazım, öyle hatırlıyorum. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Hangzhou makineli iskelet saatler?? Çarş. 30 Ara. - 21:57 | |
| hislon'un swiss made, eta makineli skeletonlari var, onlara da goz atin. fiyatlari uygun. | |
|
| |
| Hangzhou makineli iskelet saatler?? | |
|