| ebaydan alacagim breguet mekanizma, yardimlarinizi bekliyorum | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
movement34
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 01/07/11 Yaş : 44 Nerden : hong kong
| Konu: ebaydan alacagim breguet mekanizma, yardimlarinizi bekliyorum Paz 15 Nis. - 5:42 | |
| http://www.ebay.com/itm/120877918536?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649dun satisi kazandigim ama icime kurt dusuren bir mekanizma var, odeme yapacakken icime sinmediginden sizlerle paylasayim dedim, breguet markali, calisiyor, satici winding stemleride verecek beraberinde, benimm icime dusen kurt ,satici herhangi bir mekanizmanin ustune breguet yazdirmis diyor, eski mekanizmalar konusunda cok bilgili degilim,yardimlarinizi bekliyorum, | |
|
| |
movement34
| Konu: Geri: ebaydan alacagim breguet mekanizma, yardimlarinizi bekliyorum Ptsi 16 Nis. - 18:50 | |
| yardimlarinizi bekliyorum | |
|
| |
barett
| Konu: Geri: ebaydan alacagim breguet mekanizma, yardimlarinizi bekliyorum Ptsi 16 Nis. - 20:24 | |
| Kesin cevap veremem ama bu saat bana cok dandik geldi satici 28 mm yazmis baya kafam karisti 29 mm olsa FHF 1-13 benziyor ama kaldiki breguet mekanizma bu sizin isinize yarayacakmi oda baska bir sorun .... | |
|
| |
movement34
| Konu: Geri: ebaydan alacagim breguet mekanizma, yardimlarinizi bekliyorum Salı 17 Nis. - 1:27 | |
| gercekten breguet ise biraz ugrasip kendime ozel bir saat yapabilirim, ama sizin dediginiz gibi bana da cok dandik geldi, bugun bu mekanizmayi taniyan bilen cikmazsa zaten odeme yapmayacagim | |
|
| |
movement34
| Konu: Geri: ebaydan alacagim breguet mekanizma, yardimlarinizi bekliyorum Salı 17 Nis. - 1:28 | |
| keske Mete abi de buralardaysa bir goz atsa | |
|
| |
hasanyuceer
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/02/11 Yaş : 38 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: ebaydan alacagim breguet mekanizma, yardimlarinizi bekliyorum Salı 17 Nis. - 3:00 | |
| Sağ üstte mekanizmanın renk değiştirdiği yerde kalibre ile ilgili birşey yazıyor, 3 ile başlıyor sanki ama okunmuyor gibi. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: ebaydan alacagim breguet mekanizma, yardimlarinizi bekliyorum Salı 17 Nis. - 8:59 | |
| breguet işine benzetemedim bu makineyi... | |
|
| |
movement34
| Konu: Geri: ebaydan alacagim breguet mekanizma, yardimlarinizi bekliyorum Çarş. 18 Nis. - 1:41 | |
| sayin barett , vervito ve hasanyuceer tesekkurler verdiginiz bilgiler icin. mekanizmanin odemesini yapmaktan vazgectim.
konu kilitlenebilir | |
|
| |
| ebaydan alacagim breguet mekanizma, yardimlarinizi bekliyorum | |
|