Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Façonnable saatler...

+4
tag_ci
teng
ertay
ZeitGeisT
8 posters
YazarMesaj
ZeitGeisT

ZeitGeisT

Façonnable saatler... Empty
MesajKonu: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 6:29

Bu gün Markafonia a bu saat markasında sıkı bir indirim var. Alınabilirliği nedir acaba... Bu markayı çok iyi bilmiyorum... Swıss Made

özelliklede bu saati beğendim ben...

Façonnable saatler... FCMB3TURKUAZ_01_220x306

Bu saatte 1600 indirimli fiyatı 340

Façonnable saatler... FCV_3MZZ10_02_220x306
ertay

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 6:41

bazi istisnalar disinda, genel olarak Modaci saatlerinden uzak durmayi tercih ettigim gibi, bu konuda bir cok arkadasimizda ayni sekilde düsünüyorlar.bu saatler genelde quartz saatler oldugu gibi, mekanik olanlarida fason üretim olup kalite yönündende düsük saatler oluyorlar.
Modaci saatlerine önek vermek gerekirse, Gucci,Armani,Diesel vs.
Birde alinabilir olan kalite yönünden yüksek modaci saatleri vardir, Bvlgari,MontBlanch.
Bunlara ek olarak ayrica, Modacimi yoksa Saatcimi tartisilan markalar vardir, simdilik aklima gelen Cartier.
fakat saydigim ikinci ve ücüncü gruptaki markalarin fiyatlari genelde yüksektir.
simdilik yazacaklarim bu kadar. fumeur

En son eroltay tarafından Çarş. 30 Ara. - 6:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 6:43

Fiyata baksana üstad ... Ben muhasebeciyim % de kaç indirim yapılmış hesaplayamadım drunken En azından hatunumu aradan çıkarsak yılbaşı hediyesi vs :twisted:
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 6:49

İndirimi : 3.199.90 TL Normal Fiyatı 12.720.40 TL
Façonnable saatler... FMLOS2-02_220x306

İndirimi : 2.299.90 TL Normal Fiyatı : 8.047.60 TL
Façonnable saatler... FMLOD3BLU_01_220x306
ertay

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 6:51

ZeitGeisT demiş ki:
Fiyata baksana üstad ... Ben muhasebeciyim % de kaç indirim yapılmış hesaplayamadım drunken En azından hatunumu aradan çıkarsak yılbaşı hediyesi vs :twisted:
isin o kismini ben bilemem, ben sadece saat kismini söyledim. Very Happy
teng

teng

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 8:19

O saat 12000 tl ??
12000 tl yi hakeden başka bir marka saatini 2000 e satarmı acaba?. Bence kesinlikle değmez.
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 8:36

Moda markaları sadece saatte değil üretimlerinin her çeşidinde bunu yapıyorlar. 300 tl lik bir gucci parfümü 70 e yada 1400 tl lik bir deri mondu 250 ye alabilirsin. Ha bu kalitesiz anlaminami gelir bence o tartışılır. Burdan anlamamız gereken bizi nasıl kaZikladiklari. Ben marka saatlerinde o kadar fais fiyatları haketmedigine inanıyorum.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 8:42

Bence de marka saatler fiyatları çok yukarıda tutuyor. Her sene fiyatlarına %5-10 zam yapıyorlar.
Bunun en güzel örneği Rolex Submariner'dir. 1980 yılında 900 dolar olan Submariner 1990 yılına gelindiğinde 2700 dolar olmuştur.
1970 yılında 70 dolar olan Railmaster bugün 3500 dolardır.
tag_ci

tag_ci

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 9:20

Inanılmaz indirimler Smile isimden kaybediyor ama
Azizim
moderator
Azizim

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 9:35

12.000 TL olsa bir Lange alırım. by
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 9:52

Yalnız moda markaları tasarım konusunda çok iyiler. Gözlüktede öyle saattede... Normal fiyatlarını bende vermem ama bu indirim insanın aklınıda çelmiyor değil. Kendime alırmıyım 1 milyon defa düşünürüm. Ama sanırım eşime bir tane spariş edecem.

Swıss Made dior ama makinaları nasıldır acaba...
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 10:05

Esinize alin ama kendinize almayin derim, icindeki makineler ya quartz ya da mekanik ise cin malidir.
Qurtz'in isvicresi de cin'de yapiliyor Very Happy
http://www.turksaatforumu.com
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 10:09

watcher demiş ki:
Esinize alin ama kendinize almayin derim, icindeki makineler ya quartz ya da mekanik ise cin malidir.
Qurtz'in isvicresi de cin'de yapiliyor Very Happy

Yani 12.000 TL lik bir saate Çin makina koyacak kadar şaşırmışlardır diyorsunuz. vieux
solestar

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 10:16

Markayı ilk defa duyuyorum ama genel olarak bu tarz indirimlere -isterse oran %90 olsun- pek güvenmiyorum. 100 Lira'lık saatin liste fiyatını 999 Lira gösterip büyük bir indirimle 250 Lira'ya satıyorlar . Onun için, bilinen bir saat değilse bu tür indirimler benim için hiçbir şey ifade etmiyor açıkçası.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 10:20

İndirim oranı ne olursa olsun o saate 2000 lira da fazla bence. 2000 liraya Quartz Omega bayan saati alınır.
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 10:24

teng demiş ki:
İndirim oranı ne olursa olsun o saate 2000 lira da fazla bence. 2000 liraya Quartz Omega bayan saati alınır.

Elbette söz konusu bizler olunca 100 lerce alternatif üretilebilir. Ama bayanlar için durum çok farklı. D&G , Versace vs vs markaların tasarımlarının kadınları cezbettiğide bir gerçek. Ve saatlerin fiyatlarıda ucubik rakamlarda.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 10:42

e hayırlı olsun. İyi senelerde kullanmak kısmet olsun. Wink
2FAST4U

2FAST4U

MesajKonu: Geri: Façonnable saatler...   Façonnable saatler... Icon_minipostedC.tesi 16 Ocak - 0:33

gömleklerını çok sevdıgım bır markadır.

Façonnable saatler...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GMT saatler
» Saatler ....
» Saatler
» Bilyeli saatler
» otomatik saatler