Konu: Longines Master Collection Moonphase Perş. 7 Ocak - 6:30
daha onceden oris big crown moonphase almıstım ama saate bir turlu alısamadım saat kolumdan cıkartınca max 5 , 6 saat sonra duruyo ve tekrar takınca her seyi yeniden ayarlamam gerekiyordu.Bu saat hakında fayda fiyat oranıyla karsılastırırsak , yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
watcher Admin
mete abi hatırlıyorsan sana da sormustum saat te tas onemli mi degil mi diye cok fonksiyonlu bir saat ve 17 taslı normal saatlerinde bile 25 tas kullanmıslar bununla bir alakası yoktur herhalde saat den dolayı parasını geri almadım 2000 ytl yerine baska bir saat onerebilirmisiniz
mete abi hatırlıyorsan sana da sormustum saat te tas onemli mi degil mi diye cok fonksiyonlu bir saat ve 17 taslı normal saatlerinde bile 25 tas kullanmıslar bununla bir alakası yoktur herhalde saat den dolayı parasını geri almadım 2000 ytl yerine baska bir saat onerebilirmisiniz
17 taş kurmalı saatlerde sık rastlanan bir özellik.Otomatik saatlerde 21 veya 25 taş en çok rastlanan taş sayısı. Yeri gelmişken sorayım .Dün bir arkadaşımdan bakımını yaptırmak için saat aldım. Saatin üstünde 57 taşlı yazıyordu, bugün usta açtığında baktım, eski etalardan biri idi.Sanki 2789 . 57 taş olabilirmi ??
deka