Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rado.

4 posters
YazarMesaj
Azizim
moderator
Azizim

Rado. Empty
MesajKonu: Rado.   Rado. Icon_minipostedPtsi 6 Tem. - 5:54

1917 yılında kurulmuş olan şirket,1962'de "Rado" adıyla ilk saat koleksiyonunu piyasaya çıkarmış, bundan sadece 5 sene sonra da sıradışı bir başarı hikayesine sahip"dünyanın ilk çizilmez saati" olan efsanevi oval DiaStar modeli ortaya çıkmıştır.
Merkezi İsviçre Biel yakınlarındaki Lengnau'da olan şirketin,İsviçre ve yurt dışında 300'ü aşkın çalışanı vardır.
Rado,en başından beri sadece güzel saatler değil,güzelliği kalıcı olan saatler üretmeye odaklanmıştır.
Rado, 1983'te saat dünyasındaki en büyük şirketler topluluğu olan The Swatch Group'un bünyesine geçmiştir.
Rado Sintra da 1993'te çıkışından sonra aldığı Japon Uluslar arası Ticaret ve Sanayi Bakanlığı 'G-Mark Award',Sintra Chrono modeli 2002 yılında Rusya'nın en büyük saat ve mücevher fuarında 'Rosinex Fair Award' ile ödüllendirilmiştir.
Diğer markaların üretiminde halen altın,pirinç,çelik gibi geleneksel materyaller kullanılırken,Rado safir cam,high-tech seramik,high-tech lantan,high-tech elmas gibi geleceğin materyallerini kullanmaktadır.Tüm bu çabalar,modern bir mücevher ile fonksiyonel saati bir araya getirmek için gereken tasarım/materyal kombinasyonunu oluşturmak içindir.
Rado, bu birikimi ve titiz çalışma sistemiyle,mükemmeli yaratmak ve korumak için,bu kombinasyonları sürekli yenilemeye yönelik çalışmalarına devam etmektedir.
Müşteri hizmetlerini herşeyin üstünde tutan ve bu doğrultuda dünyanın her ülkesinde markaya her yönden bağlı bir müşteri kitlesinin oluşmasını sağlamış ve kendini en iyi şekilde ifade edebilmenin haklı gururunu yaşamaktadır.
"Kalite bir forma ihtiyaç duyar."Felsefesi ile düzenlenen kırmızı nokta dizayn ödüllerinin 2006 yılı ödülleri, özellikle genç kesime hitap eden Rado Original Classic ve Rado Original Cronograph modelleri tasarım kalitesinden ötürü bu ödüle layık görülmüştür.Rado Saat Koleksiyonları ...

V10KCeramica,Sintra,Integral,Rado True,Original,eSenza,Coupole,Anatom ve Joaillerie olmak üzere 10 kolekisyondan oluşan Rado saatleri,sayısız modele ve çeşide sahiptir.Rado Saatçilik şıklığına ve lükse düşkün olanlar için sonsuz seçenek sunmaktadır.
aaltindeger

aaltindeger

Rado. Empty
MesajKonu: Geri: Rado.   Rado. Icon_minipostedÇarş. 29 Tem. - 21:31

"dünyanın ilk çizilmez saati" olan efsanevi oval DiaStar modeli
benim saatlerimden biri de bu saat içinde otomatik eta var ama hangi seri bilemiyorum..
vervito

vervito

Rado. Empty
MesajKonu: Geri: Rado.   Rado. Icon_minipostedPerş. 30 Tem. - 8:09

aerbaycanda orijinalleri ve rplikalari en yaygin kullanilan markadir diye bilirim. Swatch Group'un azerbaycan distributoru VMF yetkilisi ile gorustum Swatch ve Tissot'dan sonra en cok satan markalariymis
aaltindeger

aaltindeger

Rado. Empty
MesajKonu: Geri: Rado.   Rado. Icon_minipostedPerş. 30 Tem. - 9:50

bravo azerilere, demekki azeriler saate bizden daha çok para ayırıyorlar..
tabi en çok derken miktarda önemli SmileSmile
vervito

vervito

Rado. Empty
MesajKonu: Geri: Rado.   Rado. Icon_minipostedPerş. 30 Tem. - 23:21

bu yine de saatten anladiklari anlmanina gelmiyor. sadece parasi cok olan insanlar cok var ve lukse duskunler. her seyin en pahalisini almak isteyen insanlar cok. cogusu da cahil. bir adamin kolunda Hublot gormustum adam daha otomatik ile quartzin ne olugunu bilmiyordu tipini begendim aldim dedi bana. azerbaycana geldiginizde gorursunuz sehirdeki arabalarin %50si neredeyse 4x4 ve kocaman arabalar. turkiyede olmayan bir cok araba gorursunuz. akliniza gelebilecek her cesit 4x4 var. sadece gosteris icin aliyorlar.
tag_ci

tag_ci

Rado. Empty
MesajKonu: Geri: Rado.   Rado. Icon_minipostedSalı 29 Ara. - 4:45

Altın kaplamaya çok yer veriyorlar

Rado.
1 sayfadaki 1 sayfası