| Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum C.tesi 9 Ocak - 7:49 | |
| Arkadaslar bir omega constellation otomatik 70 lerden buyuk kare bir saat. Satici 18 ayar altin oldugunda cok iddiali, ustelik yillardir tanidigim bir satici. Fakat benim bildigim, ozellikle omegalarda eger saat altin ise arka kapak ta altin olmasi lazim fakat bunun arka kapak celik, ustunde altin constellation armasi var. Boyle birsey olabilir mi? Saticiya bunu soyledigimde israrla altin oldugunu iddia etti, simdi ya saat gercekten altin bu olabilir o zaman benim bilgilerimde eksiklik var, veya saat altin kaplama ve benim saticiyi da kandirmislar. Bu konuda bilgisi olan dostlar var mi? | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum C.tesi 9 Ocak - 11:10 | |
| yaw Watcher, sende saat danistin ya pes dogrusu, hele birde senin gibi birisi vintage saat danisti ya kiyamet yaklasti demek. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum C.tesi 9 Ocak - 13:40 | |
| Başımıza taş yağacak | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum C.tesi 9 Ocak - 23:12 | |
| Omega Constellation serisinde arka kapak çelik olur gözlemevi kabartması ise altın. Bazen komple altın olabiliyor. Bazı modellerinde ise kasa kordon altın arka kapak çelik.Tereddüt edecek bir durum yok. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum C.tesi 9 Ocak - 23:38 | |
| Yeni modellerde arka kapak çelik oluyor ancak Watcher 70 li yıllardaki Constellation'u soruyor. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Paz 10 Ocak - 0:05 | |
| Ben dun aksam baktim da ayni saatten bende bir tane var ve masif altin olmadigini biliyorum, bu saatin de altin olmadigina eminim ama azizim'in soyledigi bilgi nereden geliyor? Bendekinin resmini yayinladigim omega kolleksiyonunda gorebilirsiniz. | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Paz 10 Ocak - 1:47 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Paz 10 Ocak - 1:56 | |
| Bimem :-))) yapmıyordu herhalde, şimdikilerde sadece bezel altın. | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Paz 10 Ocak - 3:37 | |
| - teng demiş ki:
- Bimem :-))) yapmıyordu herhalde, şimdikilerde sadece bezel altın.
Kasa ve kordonu som altın olan modeller var diye biliyorum. Özellikle bayanlar için Constellation serisinde ağırlık veriliyor. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Paz 10 Ocak - 4:27 | |
| Kordon ara çubukları yarım altın ya da tam altın olan var .Som altın kordon Double Eagle'de var, ama Consellation'da bilmiyorum | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Paz 10 Ocak - 5:53 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Paz 10 Ocak - 6:02 | |
| Bu fotoda güzelliğini yeterince sergileyebiliyordu, linkdeki diğer fotoları görünce muhteşemliğine daha bir kanaat getirdim ve sana hak verdim, elemana güveniyorsan bu saat de alınır,süpeerr. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Paz 10 Ocak - 6:18 | |
| Altin ise alirim ama degilse zaten aynisindan var o zaman baska birseye yonelirim. Satici bunu kimyasalllarla denedigini soyledi ama simdi bu saatlerde kaplama kalinligi 80 mikron, oyle olunca bir ege ile once egelemek sonra denemek lazim yoksa kimyasal deneme altin sonucu verir, ama saati egelemek te akil isi degil. Ya da konuyu gercektenbilen birisinin fikir soylemesi lazim. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Paz 10 Ocak - 6:24 | |
| Bak bu konuda kesinklikle haklısın, ben her zaman dediğim gibi malzemenin aslını seviyorum,kaplama altında olsa hazzetmiyorum,kaplama 80 mikronda olsa altın olmasındansa çeliği tercih ederim,elemanın verdiği bilgiye göre kendiside tam olarak bilmiyor, sadece inanıyor ve öyle olmasını istiyor gibi. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Paz 10 Ocak - 6:45 | |
| Evet onunla dun tel ile de gorustum, altin oldugu konusunda cok israrci, ben samimi oldugunu ama yanildigini ya da aldatildigini dusunuyorum, neticede o bir satici ama bizler gibi konunun hastasi degil, alim satim yapiyor. | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Paz 10 Ocak - 7:05 | |
| Doğrudur ama yaşına göre kaplamada herhangi bir deformasyon yok çok iyi dayanmış,Gerçi saatin özelliklerinde altın yazmıyordu ama bir aşınma göremeyince altın olduğunu düşündüm. | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
ertay
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Paz 10 Ocak - 11:09 | |
| kesin iddia etmiyorum, benim bildigim o serilerde saf altin olan yok diye biliyorum. | |
|
| |
Valjoux
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Perş. 14 Ocak - 21:20 | |
| Merhaba, bu model de kapak çelik olduğuna göre büyük ihtimalle saat yüksek derece(80 mikron) kaplamadır,lug'ların arasında gözden kaçan bir kaplama ibaresi olabilir.Kesin bilgiyi öğrendikten sonra paylaşırsanız iyi olur... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Perş. 14 Ocak - 21:44 | |
| Satici muhtemelen birsey soylemeyecektir, bana o kadar iddiali konustu ki lafini geri alacagini sanmam, zaten saat te satilmadi, ama bana altin olmadigini tesbit etse bile birsey demeyecektir. | |
|
| |
| Çok acil, Omega Constellation - bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum | |
|