Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Uzbey'den Selamlar

+8
canturkk
deha
barett
deka
ertay
teng
watcher
uzbey
12 posters
YazarMesaj
uzbey

uzbey

Uzbey'den Selamlar Empty
MesajKonu: Uzbey'den Selamlar   Uzbey'den Selamlar Icon_minipostedPtsi 11 Ocak - 12:10

çirkin saat yoktur, az boğma vardır Smile) merhaba, ben de adana'danım. elektrik elektronik mühendisiyim. benim saat merakım şekille yani dış tasarımla başladı. aksesuar olarak saatleri seviyorum. ilgim yavaş yavaş mekanizmaya da kayıyor. şu anki saatim seiko premier kinetic chronoghraph. ebayden türkiye etiket fiyatının 3te birinden az bir fiyata aldım. şimdi ek olarak citizen ecodrive moonphase bir saat almak istiyorum kare tasarımlı. ebayde çok uygun fiyatlı bulabilirsem alacağım. idealimdeki saat tag heuer monaco. genel olarak zenith'in tasarım çizgisini seviyorum. seiko ananta da tasarım ve teknoloji olarak beğendiğim modellere sahip. marka olarak rolex'e anlamsız bir antipatim var. eski saatler çok fazla ilgimi çekmiyor ama maddi durumum olsaydı çok büyük bir kaynağı sıfır, iyi mekanizmalı, güzel tasarımlı saatlere ayırırdım Smile

Admin: Mesajinizi ayri basliga tasidim, tanitiminizin baska bir basligin altlarinda kalmasini ve gorulmeme ihtimali olmasina gonlum razi olmadi ok1
watcher
Admin
watcher

Uzbey'den Selamlar Empty
MesajKonu: Geri: Uzbey'den Selamlar   Uzbey'den Selamlar Icon_minipostedPtsi 11 Ocak - 12:15

Uzbey, hosgeldiniz welcome
Adanali dostlar cogaliyor, artik yazin bir ziyaret farz oldu by
http://www.turksaatforumu.com
teng

teng

Uzbey'den Selamlar Empty
MesajKonu: Geri: Uzbey'den Selamlar   Uzbey'den Selamlar Icon_minipostedPtsi 11 Ocak - 12:19

--------------------------------------------------------------------------------

Ben de lafı şöyle devşireyim: Tatsız boğma yoktur, tatsız muhabbet vardır.

Sohbetimizin boğma tadında olmasını dileyerek, Forumumuza hoşgeldiniz diyorum.
ertay

Uzbey'den Selamlar Empty
MesajKonu: Geri: Uzbey'den Selamlar   Uzbey'den Selamlar Icon_minipostedPtsi 11 Ocak - 13:23

Guney'in iklimi gibi sicakkanli guneyli, Forumumuza hosgeldiniz. sampanya
ve sizin gelisinize diger Adana'li dostumuz Zeitgeist'te en az bizim kadar sevinecektir.
deka

deka

Uzbey'den Selamlar Empty
MesajKonu: Geri: Uzbey'den Selamlar   Uzbey'den Selamlar Icon_minipostedPtsi 11 Ocak - 21:22

Hoşgeldiniz. by
barett

barett

Uzbey'den Selamlar Empty
MesajKonu: Geri: Uzbey'den Selamlar   Uzbey'den Selamlar Icon_minipostedPtsi 11 Ocak - 23:03

Hoşgeldiniz fumeur
deha

deha

Uzbey'den Selamlar Empty
MesajKonu: Geri: Uzbey'den Selamlar   Uzbey'den Selamlar Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 0:28

Sayın Uzbey hoşgeldiniz foruma, Adana gerçekten de saat konusunda çok aktif bir kent, belki bir Adana toplantısı bile gündeme gelebilir ?
canturkk

canturkk

Uzbey'den Selamlar Empty
MesajKonu: Geri: Uzbey'den Selamlar   Uzbey'den Selamlar Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 10:37

Hoşgeldiniz
M.Ali Sade

M.Ali Sade

Uzbey'den Selamlar Empty
MesajKonu: Geri: Uzbey'den Selamlar   Uzbey'den Selamlar Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 10:42

Hafta sonu Adana'daydım.Gerçekten çok güzel saatçileri var.Times adlı saat mağazasını çok beğendim.

Hoşgeldiniz ,selamlar...
solestar

Uzbey'den Selamlar Empty
MesajKonu: Geri: Uzbey'den Selamlar   Uzbey'den Selamlar Icon_minipostedPerş. 14 Ocak - 9:35

Uzbey hoşgeldiniz, iyi forumlar ok1
MortingenStrasse

MortingenStrasse

Uzbey'den Selamlar Empty
MesajKonu: Geri: Uzbey'den Selamlar   Uzbey'den Selamlar Icon_minipostedPerş. 14 Ocak - 10:08

Hoşgeldiniz forumumuza : )
uzbey

uzbey

Uzbey'den Selamlar Empty
MesajKonu: Geri: Uzbey'den Selamlar   Uzbey'den Selamlar Icon_minipostedPerş. 14 Ocak - 16:00

hoş da buldum Smile adana toplantısı olabilir bence de ilerde. biz burda rafetayvalı ile sürekli toplantı halindeyiz zaten, aynı iş yerinde çalışıyoruz. Smile
deka

deka

Uzbey'den Selamlar Empty
MesajKonu: Geri: Uzbey'den Selamlar   Uzbey'den Selamlar Icon_minipostedPerş. 14 Ocak - 23:06

Bu durumda adet olduğu üzere, toplantı fotolarını ve saatleriinide isteriz. fumeur
Valjoux

Valjoux

Uzbey'den Selamlar Empty
MesajKonu: Geri: Uzbey'den Selamlar   Uzbey'den Selamlar Icon_minipostedÇarş. 20 Ocak - 5:36

Forum'a hoşgeldiniz...

Uzbey'den Selamlar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Selamlar
» Selamlar
» Selamlar.
» selamlar
» SELAMLAR..