| Pelikan Kalem'den merhaba:) | |
|
+8ertay teng deha barett deka bumblebee watcher PELİKAN 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
PELİKAN
Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 43 Nerden : istanbul
| Konu: Pelikan Kalem'den merhaba:) Salı 12 Ocak - 0:30 | |
| Çok değerli sevgili Deha Beyin daveti üzerine forumunuza üye oldum,ve çok büyük keyif aldım:)Benim ilgi alanım kalemler ve özellikle dolmakalem olsa bile azımsanamıyacak ölcüde saate sahibim ve FORUM u okuduktan sonra saatlerimin hikaye olduğunu anladım:)zira benim saatlerim ne kurmalı ne de özel bir hikayesi var:)sadece aksesuar olarak kullandığım, kıyafeti tamamlayan bir özellik dışında hiçbir anlam ifade etmiyor:)Sevgili Deha Bey sayesinde saat lere farklı bakmaya başladım,aynı kalemlere olan bakışım gibi.Deha Bey bana tanışalım kısmına bir kaç not yazarmısın dedi gevezelik yap demedi:))ama sanırım çok konuştum:))kısaca bu forumu oluşturan ve katkıları olan herkesin emeğine,yüreğine sağlık... sevgiler | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:) Salı 12 Ocak - 0:35 | |
| Ne demek gevezelik, cok buyuk bir keyifle yazinizi okudum, aramiza bir kolleksiyonerin daha katilmasi bizler icin bir sans. Saatler konusunda hep beraber birseyler ogrenmeye ve bildiklerimizi paylasmaya calistigimiz forumumuza hosgeldiniz Dolmakalem ilginiz cok ilginc, ozellikle pelikan benim de cok sevdigim bir marka, bu konularda yazilarinizi bekleriz. Deha bey'e ise forumumuza boyle degerli uyeler kazandirdigi icin sukranlarimi sunuyorum. | |
|
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:) Salı 12 Ocak - 0:38 | |
| Estağfurullah @PELİKAN ne gevezeliği hoşgeldiniz, iyi forumlar bu arada benim de kalem merakım var, sık sık görüşeceğiz sanırım | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:) Salı 12 Ocak - 0:39 | |
| Hoşgeldiniz. | |
|
| |
barett
| Konu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:) Salı 12 Ocak - 0:42 | |
| Aile gitgide buyuyor.Hosgeldiniz | |
|
| |
deha
Mesaj Sayısı : 210 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 63 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:) Salı 12 Ocak - 0:43 | |
| Sayın Pelikan, Forumumuza hoşgeldiniz. Nihayet güzel yazılarınızı diğer forum üyeleri ile de paylaşabileceğiz demektir. Gerçekten de çok keyifli yazılarınız oluyor, saatler konusunda ama özellikle de kalemler konusundaki değerli görüşlerinizi her zaman bekliyoruz. Hoşgeldiniz tekrar. NOt: Demin bir tane hoşgeldiniz yazısı atmıştım, ama çakıştı ve sanırım yok olduğundan bir kez daha atıyorum. Umarım iki kere çıkmaz. : | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| |
| |
ertay
| Konu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:) Salı 12 Ocak - 2:46 | |
| Hosgeldiniz, aramiza katilmakla bizleri onurlandirdiniz. Deha bey'e de, sizin gibi güzide bir sahsiyetle tanismamiza vesile oldugu icin tesekkür ederim. | |
|
| |
PELİKAN
Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 43 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:) Salı 12 Ocak - 3:00 | |
| çok tşk ler ertay bey:) Deha bey kesinlikle dahi çok değerli bir saat ve kalem koleksiyoneri.. Deha bey burada ise bu forumun ne kadar özel ve kaliteli olduğundandır... Sizinle tanışmaktan mutluluk duydum.... sevgiler | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:) Salı 12 Ocak - 3:28 | |
| Sayin Pelikan, cok naziksiniz. Deha bey ile yüzyüze tanismis oldugum icin mutluyum. Umarim nazik oldugunuz gibi, hosgörülüsünüzdür. Cünkü sizin katiliminizla forumdaki Montblanc ile Pelikan arasindaki denge Pelikan lehine degisti gibi. Montblanc tarafinda tek basima kaldim. Saygilar. | |
|
| |
deha
Mesaj Sayısı : 210 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 63 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:) Salı 12 Ocak - 3:37 | |
| Sayın Watcher ve Sayın Ertay'a güzel sözleri için teşekkür ederim. Sayın Pelikan her zamanki muzipliğyle takılmış. Ben yine de sayın Pelikan'ın özellikle Avatar'ında görülen o muhteşem kalemi bize tanıtacak bir yazıyı "diğer hobilerimizde" yeni bir konu ile bir an önce tanıtmasını bekliyorum. | |
|
| |
haspirin
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 04/01/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:) Salı 12 Ocak - 4:01 | |
| | |
|
| |
canturkk
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 25/09/09 Yaş : 48 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:) Salı 12 Ocak - 10:41 | |
| Kalemlerde olsa her canlının olduğu gibi her nesnenin anlatacak veya hissettirecek birşeyleri vardır. Ben her aldığım saati bir zamanlar kimler hangi duygularla kullanmış diye düşünürüm. Formumuza Hoşgeldiniz. | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:) Perş. 14 Ocak - 9:34 | |
| Sayın PELİKAN, hoşgeldiniz, iyi forumlar | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:) Perş. 14 Ocak - 10:06 | |
| Hoşgeldiniz ben de pelikanın sulu boyasını severim, 24lük olacak | |