Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Pelikan Kalem'den merhaba:)

+8
ertay
teng
deha
barett
deka
bumblebee
watcher
PELİKAN
12 posters
YazarMesaj
PELİKAN

PELİKAN

Pelikan Kalem'den merhaba:) Empty
MesajKonu: Pelikan Kalem'den merhaba:)   Pelikan Kalem'den merhaba:) Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 0:30

Çok değerli sevgili Deha Beyin daveti üzerine forumunuza üye oldum,ve çok büyük keyif aldım:)Benim ilgi alanım kalemler ve özellikle dolmakalem olsa bile azımsanamıyacak ölcüde saate sahibim ve FORUM u okuduktan sonra saatlerimin hikaye olduğunu anladım:)zira benim saatlerim ne kurmalı ne de özel bir hikayesi var:)sadece aksesuar olarak kullandığım, kıyafeti tamamlayan bir özellik dışında hiçbir anlam ifade etmiyor:)Sevgili Deha Bey sayesinde saat lere farklı bakmaya başladım,aynı kalemlere olan bakışım gibi.Deha Bey bana tanışalım kısmına bir kaç not yazarmısın dedi gevezelik yap demedi:))ama sanırım çok konuştum:))kısaca
bu forumu oluşturan ve katkıları olan herkesin emeğine,yüreğine sağlık...
sevgiler
http://www.pelikan.com
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:)   Pelikan Kalem'den merhaba:) Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 0:35

Ne demek gevezelik, cok buyuk bir keyifle yazinizi okudum, aramiza bir kolleksiyonerin daha katilmasi bizler icin bir sans.
Saatler konusunda hep beraber birseyler ogrenmeye ve bildiklerimizi paylasmaya calistigimiz forumumuza hosgeldiniz welcome

Dolmakalem ilginiz cok ilginc, ozellikle pelikan benim de cok sevdigim bir marka, bu konularda yazilarinizi bekleriz.

Deha bey'e ise forumumuza boyle degerli uyeler kazandirdigi icin sukranlarimi sunuyorum.
http://www.turksaatforumu.com
bumblebee

bumblebee

MesajKonu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:)   Pelikan Kalem'den merhaba:) Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 0:38

Estağfurullah @PELİKAN ne gevezeliği Smile
hoşgeldiniz, iyi forumlar sampanya

bu arada benim de kalem merakım var, sık sık görüşeceğiz sanırım Smile
deka

deka

MesajKonu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:)   Pelikan Kalem'den merhaba:) Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 0:39

Hoşgeldiniz. by
barett

barett

MesajKonu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:)   Pelikan Kalem'den merhaba:) Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 0:42

Aile gitgide buyuyor.Hosgeldiniz
deha

deha

MesajKonu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:)   Pelikan Kalem'den merhaba:) Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 0:43

Sayın Pelikan,

Forumumuza hoşgeldiniz. Nihayet güzel yazılarınızı diğer forum üyeleri ile de paylaşabileceğiz demektir. Gerçekten de çok keyifli yazılarınız oluyor, saatler konusunda ama özellikle de kalemler konusundaki değerli görüşlerinizi her zaman bekliyoruz. Hoşgeldiniz tekrar.

NOt: Demin bir tane hoşgeldiniz yazısı atmıştım, ama çakıştı ve sanırım yok olduğundan bir kez daha atıyorum. Umarım iki kere çıkmaz. cheers :
teng

teng

MesajKonu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:)   Pelikan Kalem'den merhaba:) Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 2:15

sampanya hoşgeldiniz sampanya
İlerleyen günlerde bize bakıp, gevezelik konusundaki fikrinizi değiştirebilirsiniz. Smile
ertay

MesajKonu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:)   Pelikan Kalem'den merhaba:) Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 2:46

Hosgeldiniz, aramiza katilmakla bizleri onurlandirdiniz.
Deha bey'e de, sizin gibi güzide bir sahsiyetle tanismamiza vesile oldugu icin tesekkür ederim.
PELİKAN

PELİKAN

MesajKonu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:)   Pelikan Kalem'den merhaba:) Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 3:00

çok tşk ler ertay bey:)
Deha bey kesinlikle dahi çok değerli bir saat ve kalem koleksiyoneri..
Deha bey burada ise bu forumun ne kadar özel ve kaliteli olduğundandır...
Sizinle tanışmaktan mutluluk duydum....
sevgiler
http://www.pelikan.com
ertay

MesajKonu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:)   Pelikan Kalem'den merhaba:) Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 3:28

Sayin Pelikan, cok naziksiniz.
Deha bey ile yüzyüze tanismis oldugum icin mutluyum.
Umarim nazik oldugunuz gibi, hosgörülüsünüzdür. Cünkü sizin katiliminizla forumdaki Montblanc ile Pelikan arasindaki denge Pelikan lehine degisti gibi. Montblanc tarafinda tek basima kaldim. Very Happy
Saygilar.
deha

deha

MesajKonu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:)   Pelikan Kalem'den merhaba:) Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 3:37

Sayın Watcher ve Sayın Ertay'a güzel sözleri için teşekkür ederim. Sayın Pelikan her zamanki muzipliğyle takılmış. Ben yine de sayın Pelikan'ın özellikle Avatar'ında görülen o muhteşem kalemi bize tanıtacak bir yazıyı "diğer hobilerimizde" yeni bir konu ile bir an önce tanıtmasını bekliyorum.
haspirin

haspirin

MesajKonu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:)   Pelikan Kalem'den merhaba:) Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 4:01

hoşgeldiniz
canturkk

canturkk

MesajKonu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:)   Pelikan Kalem'den merhaba:) Icon_minipostedSalı 12 Ocak - 10:41

Kalemlerde olsa her canlının olduğu gibi her nesnenin anlatacak veya hissettirecek birşeyleri vardır. Ben her aldığım saati bir zamanlar kimler hangi duygularla kullanmış diye düşünürüm. Formumuza Hoşgeldiniz. sampanya
solestar

MesajKonu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:)   Pelikan Kalem'den merhaba:) Icon_minipostedPerş. 14 Ocak - 9:34

Sayın PELİKAN, hoşgeldiniz, iyi forumlar ok1
MortingenStrasse

MortingenStrasse

MesajKonu: Geri: Pelikan Kalem'den merhaba:)   Pelikan Kalem'den merhaba:) Icon_minipostedPerş. 14 Ocak - 10:06

Hoşgeldiniz

ben de pelikanın sulu boyasını severim, 24lük olacak Very Happy

Pelikan Kalem'den merhaba:)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Merhaba
» merhaba
» Merhaba..
» merhaba
» merhaba