| Submariner benzeri, ETA otomatikli uygun fiyatlı saatler | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
silver
| Konu: Submariner benzeri, ETA otomatikli uygun fiyatlı saatler Çarş. 13 Ocak - 21:56 | |
| | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Submariner benzeri, ETA otomatikli uygun fiyatlı saatler Çarş. 13 Ocak - 22:15 | |
| Kadloo var Sonra Revue thommen'in sahibi olan Grovana markanın submariner benzeri saatleri var. ben de submariner'in aynısı Rolex bir şey demiyormu diye sorduğumda saatçi Submariner modeli rolex'in patenti altında değil gibi bir cevap vermişti. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Submariner benzeri, ETA otomatikli uygun fiyatlı saatler Cuma 15 Ocak - 5:33 | |
| sandoz iyimiş kadloo yu çok beğenmemiştim, kabaydı biraz | |
|
| |
2FAST4U
| Konu: Geri: Submariner benzeri, ETA otomatikli uygun fiyatlı saatler C.tesi 16 Ocak - 0:04 | |
| tum dıver saatlerınde mutlaka bır submarıne havası var bezel benzemese dahı kasası mutlaka benzıyor.Ama hıç benzemeyen dıver larda var.Kendıne has modeller.kadloo yu bır dönem bende almayı duşundum.Baska bır forumda teng bey değmez deyınce vazgeçtım ne olduğu bellı olmayan bır fırmaya o paraları vermek ıstemedım .Bileğimde rahat edemedım o da ayrı bır konu | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Submariner benzeri, ETA otomatikli uygun fiyatlı saatler C.tesi 16 Ocak - 4:02 | |
| Kendine has model deyince orada durup, seiko monster scuba diver i tek geçerim, klasik çizgilerin dışında çok değişik bir tarz, gerçi eta değil ama... | |
|
| |
rigel55
| Konu: Geri: Submariner benzeri, ETA otomatikli uygun fiyatlı saatler Ptsi 25 Ocak - 0:02 | |
| - deka demiş ki:
- Kendine has model deyince orada durup, seiko monster scuba diver i tek geçerim, klasik çizgilerin dışında çok değişik bir tarz, gerçi eta değil ama...
Aynen katılıyorum ustad dediğin gibi savaş çıksa farketmez özel günlerde koluma taktığım tag heuer dir ama normal yaşantıda kolumda göreceğiniz tek saat seiko monster malum avatarımda da olduğu gibi | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Submariner benzeri, ETA otomatikli uygun fiyatlı saatler Ptsi 25 Ocak - 1:56 | |
| Seninkinde nato kayış var galiba, orijinali metal mi, silikon mu?,ayrıca neden değiştirdin?,bende metal kordonlusu var. | |
|
| |
MUstafa Bozer
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 38 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Submariner benzeri, ETA otomatikli uygun fiyatlı saatler Ptsi 25 Ocak - 2:03 | |
| Sandoz iyi yabancı forumlarda çok beyeniyolar. | |
|
| |
| Submariner benzeri, ETA otomatikli uygun fiyatlı saatler | |
|