| Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine | |
|
+6teng deka ooomegaa watcher barett Axiaziz 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Axiaziz
| Konu: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine Perş. 21 Ocak - 8:52 | |
| İnsanlara benzer saatlerim, bir kaç gün unutursanız kimisini veya beraber vakit geçirmezseniz onunla. Durur, küser size, hatta hayata. Benzer tabii insanlara mesela her biri size bir şeyler hatırlatır, kimisi güzel şeyler, kimisi unutamadığınız kişiler. Ruhsuzları (pilli:) vardır saatlerin de, hiç hazzetmediğiniz, şimdilik onlar için kolay görünse de hayat bir gün-bir noktada duracak olan mutlaka. Yani insanlara benzer saatlerim, çünkü en değerlisi en pahalısı değil, "kalbi" en "hassas" olanıdır mesela.
...................................
Ve aslında hiç benzemez saatlerim insanlara, zira sizin ölmenizi umursayacaktır onlar hem de çoğu insandan daha fazla. Çünkü sizden sonra "Durup", sizsiz ve hissiz sadece bakacaklardır olanlara.
Bebeğime alacağım en değerlisini, olur da yanında babası olamazsa, en azından saati eşlik etsin diye ona...(Öyle içimden geldi, yazdım...)
En son Axiaziz tarafından Çarş. 27 Ocak - 5:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi (Sebep : Gramer) | |
|
| |
barett
| Konu: Geri: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine Perş. 21 Ocak - 9:06 | |
| Baskanim sen arada bir boyle icinden gecenleri yaziverde bizde okuyuverelim.Gercekten cok hos.. | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine Perş. 21 Ocak - 19:50 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine Perş. 21 Ocak - 20:59 | |
| Sevgili axiaziz, cok guzel duygu ifadesi yapmissin, devamini isteriz artik | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine Cuma 22 Ocak - 8:45 | |
| Hımm, o belli olmaz. Ne kadar depresif bir makamda takıldığıma bağlı olarak değişiyor bunlar... : | |
|
| |
ooomegaa
| Konu: Geri: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine Cuma 22 Ocak - 9:42 | |
| aman abi o makamı birdaha yakalarsan, bizlerlede paylaş. yüreğine sağlık. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine Cuma 22 Ocak - 10:58 | |
| Netden uzaktaysanda not al ve burada yayınla. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine Cuma 22 Ocak - 11:02 | |
| Bunlar Axiaziz'de zaten var sadece yayınlamıyor , yazmıyor. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine Cuma 22 Ocak - 11:20 | |
| O zaman karar verildi, suçlu | |
|
| |
dslrman
| Konu: Geri: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine Ptsi 25 Ocak - 3:08 | |
| Zevkle okudum, emeğine sağlık. | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine Salı 26 Ocak - 9:56 | |
| Beğenilerini sunan tüm dostlara teşekkürler. | |
|
| |
ooomegaa
| Konu: Geri: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine Salı 26 Ocak - 10:02 | |
| devamınıda bekliyoruz. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine Salı 26 Ocak - 12:52 | |
| aksiaziz arkadaş; ben saatimde en ama en ufak kılcal çizik oluşmasından bile çok rahatsız olurum; babama al biraz bu saati kullan dediğimde saati gözden çıkarmışımdır, birdaha bana gelsede kullanamam; çünkü özensiz dikkatsiz kullandığını tahmin ederim...veya saatimin kayışını değiştirdiğimde adama en az 3 defa söylerim, "aman gözünü seviyim kullandığın çakıyı luglara değdirmemeye çalış" diye... ama bu, msjındaki yıllardır toprağın altında unutulmuş saati bir anda içimden bulup takmak geldi; belki yazdığın satırların etkisindendir... | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine Çarş. 27 Ocak - 2:31 | |
| vaayyy.. aksi maksi ama adam iyi yazıyor.. şaka bi yana çok güçlü ve şiirsel bir anlatım, büyük bir yetenek seziyorum..tebrikler. | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine C.tesi 18 Eyl. - 7:48 | |
| Bu gün Ankara' da forumumuz üyelerinden biriyle tanıştım. Foruma hemen her gün girdiğini, pek bir şey yazmasa da, tüm paylaşılan şeyleri takip etmeye çalıştığını söyledi. Sohbetin devamında forumda "Axiaziz nickli bir üyenin, "Mekanik bir saat edin, ölümünü umursayacak bir şey olsun." diye bir cümlesi olduğundan ve bununla ilgili düşüncelerinden bahsetti. Gerçekten çok çok mutlu oldum, buradaki tüm dostlarımla paylaşayım istedim. Ben fark etmesem de birileri bizi takip ediyor
En son Axiaziz tarafından Paz 19 Eyl. - 0:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine C.tesi 18 Eyl. - 8:30 | |
| hepimizin duygularına tercuman oldun Axiaziz. yüreğine sağlık | |
|
| |
| Saatler(im) vs. Pilli İnsanlar - Üzerine | |
|