Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ?

5 posters
YazarMesaj
twillightzone

En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ? Empty
MesajKonu: En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ?   En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ? Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 11:44

Şu Hamilton'un kronolu otomatilik saatlerine bayılıyorum. Alisverissaati'nin Hamilton indirimleri donemlerinden haberim olmamıstı ve bu saatlerin hepsi kapışılmış tabi. Uygun fiyatlı kronolu saat arıyorum ama ancak quartz bulabiliyorum. İşin içine hem krono hem otomatik girdi mi fiyatlar uçuyor. Otamatik Dive,submariner modellerde ya da pilot modellerde sürüyle otomatik saatlerde ekonmik modeller varken malesef kronolularda replikalar dısında uygun bir sey bulamadım ki replika da almayı hiç dusunmuyorum. Sizin varsa bildiginiz markalar modeller paylasırsanız sevinirim.

Not: Alpha diye bir saat var. Replika değil ama ünlü modellerin tasarımlarına benzer (homage diyorlar sanırım bu işe)
Otomatik guzel modeller gordum ama bunları da burada bulamayız sanırım.. (mekanizma Seagull )

http://www.alpha-watch.com/

http://www.alphawatchusa.com/
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ?   En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ? Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 11:54

Simdi isterseniz cok acele etmeyin, bu arada hamiltonlarin alindigi sitede bazi hamiltonlar icin yanlislik yaparak otomatik saati quartz olarak gostermisler ve dogal olarak bunlar satilmamislar, size tavsiyem onlarin sirkeci subesini tel ile arayin ve yusuf beyle bu konuyu konusun, bu forumdan geldiginizi de soyleyin, size hem yardimci olacak hem de ek indirimler yapacaktir.
Diger seagull makineler ve alpha markalar filan da cin yapimidir pek tavsiye edilmez.
http://www.turksaatforumu.com
teng

teng

MesajKonu: Geri: En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ?   En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ? Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 12:01

otomatik krono değil de kurmalı krono olur dersen Poljot'ların 3133 mekanizmalı kurmalı çok güzel kronoları var. Hem de çok hesaplı.
deka

deka

MesajKonu: Geri: En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ?   En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ? Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 12:05

Örneğin.
teng

teng

MesajKonu: Geri: En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ?   En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ? Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 12:10

Örneğin : Poljot 3133 mekanizma kullanan saatler,
(Napim markaları hatırlayamadım study )
twillightzone

MesajKonu: Geri: En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ?   En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ? Icon_minipostedC.tesi 23 Ocak - 23:17

Internette Poljot 3133 olarak arattıgımda cıkan saatler oyle pek de ucuz gelmedi bana 500-600 usd'den başlıyor 1000-2000 usdli rakamlarla devam ediyor. Zaten ulaşması da güç hem de kurmalı pek tercihim değil.

Bu arada bu alpha saatler ne kadar çin mekanizma da olsa watchusseek
forumunda kullanıcılar hep mukemmel time accuracy den bahsetmişler. Gunluk 3 saniye sapma gördüğünü soyleyenler var.

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=16467

Alıntı :
Whatever movement is in it, it certainly keeps good time -- about 3 seconds a day!

Ilginç gerçekten..
dslrman

MesajKonu: Geri: En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ?   En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ? Icon_minipostedPaz 24 Ocak - 0:25

deka

deka

MesajKonu: Geri: En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ?   En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ? Icon_minipostedPaz 24 Ocak - 0:30

2. 3. ve 5. saatler pilli, diğerleri otomatik ama bahse konu sitede bunlar kalmamış gözüküyor.

En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hem kronolu hem zilli hem de otomatik
» İlk otomatik ve kronolu saatin tarihçesi - Project 99 - İngilizce
» 500 liradan ucuz otomatik isviçre saatleri...
» 4 ucuz saat...
» Otomatik Saat Şarj Cihazı