Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kol düğmeleri

+11
aaltindeger
firefox
vervito
peugeot206wrc
asiruh2009
Azizim
MortingenStrasse
ziyaliv
pirasa
deka
watcher
15 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 0:08

Fransiz chronomania forumunda guzel bir fikir buldum, hele ki turkiyede yasayan birisi icin cok kolay, bir kuyum ustasi ya da gumus ustasina bile yaptirilabilir.
Fikir burada:

http://cda.chronomania.net/forum_entry.php?id=20247

clown
http://www.turksaatforumu.com
deka

deka

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 0:14

önce fransızcam yok ne anlıyacağım diye endişelenmiştim,scratch, ancak linke tıklayınca endi,şelenmeme gerek olmadığını anladım,fikir ilginç ve güzel, tam saatçilere yakışır türden. Very Happy
pirasa

pirasa

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 2:04

Kol düğmeleri 41608379
Kol düğmeleri 41598302

makineler 50euro değerinde bayan saatlerinden alınmış galiba. mete abi yanlışım varsa düzeltebilirmisin geek
ziyaliv

ziyaliv

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 2:06

süpermiş yaa işte farklılık bu....
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 2:08

bende bisuru bayan mekanizmalari var ve ne yapacagimi bilmiyordum, simdi biliyorum Very Happy
pirasa

pirasa

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 2:12

mete abi saattığın bayan saatleri değer kazancak Wink hadi gene iyisin geek
deka

deka

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 3:03

birde bu kol düğmelerindeki mekanizmalar gerçekmi onu merak ettim,oldukça gerçek bir görünümleri var. Very Happy
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 3:05

deka demiş ki:
birde bu kol düğmelerindeki mekanizmalar gerçekmi onu merak ettim,oldukça gerçek bir görünümleri var. Very Happy

Evet gercek mekanizmalardan yapilmislar, birde bayan saat mekanizmasinin otomatik olanlarindan yapmislar fotosunu bulamadim, koldugmesinde rotorlar da donuyor ve hareketli
pirasa

pirasa

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 3:23

watcher demiş ki:
rotorlar da donuyor ve hareketli
yok artık daha neler Suspect
deka

deka

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 3:29

rotorun dönmesi bence süper de bir yere çarpıp kırılırsa ne yapacağız onu düşünüyorum. Rolling Eyes
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 3:32

Resimler forumamontres sitesinde ratkiller isimli uyeden :pirat:

Kol düğmeleri Bouton10

Kol düğmeleri Bouton11

En son watcher tarafından Cuma 10 Tem. - 3:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
MortingenStrasse

MortingenStrasse

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 3:32

gerçekten çok ilginç bir fikir ben abartı buldum açıkçası.
deka

deka

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 3:35

gerçekden süperler tam saat meraklısına yakışacak türden,ama ya çarpıp kırarsak,tamir ettirecek saatçi bulabilirmiyizki? :aglamak:
Azizim
moderator
Azizim

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 5:59

Güzel parçalar bu kol düğmeleri herkesin dikkatini çekecek aksesuar niteliğinde.
asiruh2009

asiruh2009

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 7:53

yok artık diyim çok orjinal bir fikir mekanik sistemler yani hayat yani insan etkileşimi....
peugeot206wrc

peugeot206wrc

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 9:13

Biraz kaba durur gibime geliyor gömlek üzerinde. Gerçekten küçük bir mekanizmayla hoş durabilir fakat normal boyutta bir mekanizma ile çok büyük kalır.
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedCuma 10 Tem. - 19:29

peugeot206wrc demiş ki:
Biraz kaba durur gibime geliyor gömlek üzerinde. Gerçekten küçük bir mekanizmayla hoş durabilir fakat normal boyutta bir mekanizma ile çok büyük kalır.

Bayan saatlerinin minik mekanizmasi kullaniliyor, capi 10mm
pirasa

pirasa

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedC.tesi 11 Tem. - 1:09

bence kol düğmesi değilde kolye yapılması daha mantıklı. balansın hareketi görüncek şekilde. süper olur. Very Happy
Azizim
moderator
Azizim

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedÇarş. 15 Tem. - 8:37

Bu kol düğmelerinin fiyatı ne kadar?
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedÇarş. 15 Tem. - 9:15

rotorlu olanlarini bilmiyorum ama digerleri iki gunde bir forumda 50 euroya satildi.
Ama, asagidaki gibi biseyler arti biraz hayalgucu ve tanidik bir kuyumcu ile neler yapilmaz ki ☀

Kol düğmeleri Photo015
vervito

vervito

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedPerş. 16 Tem. - 10:58

bu resimdeki gerçek bir hazine Smile abi bunlardan bir gün vazgeçersen Karayiplerde bir adaya gömün(kaptan Flint gibi) bir harita çizin ve bizlere verin. ya da ne bileyim bu durumu daha maceracı hale getirmek için yaratıcı bir şeyler yapın Smile
firefox

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedPtsi 31 Ağus. - 20:50

Muhteşem hemen bir tane tane istiyorum rotorlu olanlardan ama güzel makina bulmak lazım
çalışan saati bozmayada kıyamam ben be.
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedPtsi 31 Ağus. - 21:04

Piyasada ya da ebayde bayan saatleri oldukca ucuza gidiyorlar, iki tane otomatik ayni cins saat alip makinelerini cikartarak bir kuyumcuda yaptirilabilir.
Istanbula son gelisimde bir kuyumcuya 8 cift omega ve jaeger le coultre makineleri biraktim ve modellerini cizdim, simdi ilk pesinati bekliyor bizim kuyum atolyesi altini almak icin ama 18 ayar altin ve iscilik ile bir cift yaklasik 350-400 euroya cikiyor, buna bir de makine degerini ekledin mi oldukca yuksek bir fiyat cikiyor ama sizler aslinda daha basit, altin olmayan filan yaptirabilirsiniz, o zaman oldukca asagi gelir fiyat.
aaltindeger

aaltindeger

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedPtsi 31 Ağus. - 22:02

o makinelere yazık değilmi kol düğmesi yapmak için ..??
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedPtsi 31 Ağus. - 23:30

kadin saatlerinin makineleri pek lazim olmuyor, kadinlar mekanik uzerine bizler kadar hassas degiller, ayrica ustu camli bir muhafaza icine yerlestirilirlerse istendigi zaman cikarilabilirler ki benim verdigim siparis te bu yondeydi.

Bu arada buradan ilan edeyim, bende bu tur kucuk markalarin makinelerinden bolca var, isteyen arkadasa bir cift hediye ederim ama biraz sabirli olmak gerekecek cunku hepsini istanbulda biraktim, bir dahaki katilabildigim bulusmaya bu makinelerden getiririm.
deka

deka

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 0:58

özellikle beyaz mekanizma olursa,gümüşden de yaptırılabilirse,hem güzel,hemde ekonomik olur,ama kıyafet durumuna göre birde sarı renkli iyi olur ancak ona altın dışında ne malzeme bulunabilir?altın olunca fiyatlar malum,örneği yukarıda verilmiş. Rolling Eyes,en iyisi yine beyaz yaptırıp numune gibi koyup seyredecen,belkim ara sıra takarsın.
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 1:12

altin kaplama olabilir, 10 mikronluk kaplama hayat boyu gider
deka

deka

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 1:19

buda iyi fikir ancak,genelde ben nedense hiç çıkmayacağını bilsemde kaplama olayı beni rahatsız ediyor,durumu bilince,vaziyeti idare eden sahte bir yüze bakıyor gibi hissediyorum. :shock:
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 1:37

Dusuk ayar altin? mesela 9k?
deka

deka

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 1:40

bak o daha mantıklı.
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 1:41

off yaaa, bunlar da cabuk renk atar diyeceksin diye korktum :alay:
deka

deka

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 1:42

kaplama olmayınca,metalin direk kendisi neuse odur diye düşünüyorum,renk atacağını sanmam.yoksa öylemi oluyorda benim haberim yok,sonuçda benimkisi "sanmam" dediğim için bir yorum. :lol!:
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 1:48

yok yok icine ayar dusurmek icin krom atilanindan olur :joker:
deka

deka

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 1:51

watcher demiş ki:
yok yok icine ayar dusurmek icin krom atilanindan olur :joker:
derken renkde solma açılma mı olur?,yoksa bu iş için ideal mi olur?,hangisi. Rolling Eyes
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 1:53

bu is icin ideal olur :kizgin seytan:
deka

deka

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 1:56

mükemmel,perfect,perfect,o zaman,bencede benim mantık ölçülerime göre öyle olması lazım,hem malzeme aşınma durumlarına karşı daha sert olur. :kizgin seytan: ,bu bile zor keser. :hehehe:
aaltindeger

aaltindeger

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 5:53

Smile)))))
sabır ölçer...deka Smile))
aaltindeger

aaltindeger

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 5:56

watcher demiş ki:
kadin saatlerinin makineleri pek lazim olmuyor, kadinlar mekanik uzerine bizler kadar hassas degiller, ayrica ustu camli bir muhafaza icine yerlestirilirlerse istendigi zaman cikarilabilirler ki benim verdigim siparis te bu yondeydi.

Bu arada buradan ilan edeyim, bende bu tur kucuk markalarin makinelerinden bolca var, isteyen arkadasa bir cift hediye ederim ama biraz sabirli olmak gerekecek cunku hepsini istanbulda biraktim, bir dahaki katilabildigim bulusmaya bu makinelerden getiririm.
camlı muhafaza iyi fikirmiş.. Smile
aaltindeger

aaltindeger

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 5:58

aslında bi buluşmada trabzonda ayarlayabiliriz..hem içinizde doğu karadenizi görmeyende vardır..
deka

deka

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 9:51

aaltindeger demiş ki:
Smile)))))
sabır ölçer...deka Smile))
sabır ölçmekle alakası yok,konunun gidişatına göre şekillenmiş bir durum. 8)

En son deka tarafından Salı 1 Eyl. - 10:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
aaltindeger

aaltindeger

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 10:07

farkındayım.. ama güzel olmuş :kizgin seytan: özellikle bu ikonlarla Smile
deka

deka

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 10:20

teşekkürler,zaten amaç bilgilenmenin yanısıra sohbet ve biraz da espri değil mi? :gule gule:
aaltindeger

aaltindeger

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 19:17

kesinlikle en güzeli sohbet muhabbet gayrısı yalan Very Happy
bravoecho

bravoecho

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 20:03

watcher demiş ki:
Resimler forumamontres sitesinde ratkiller isimli uyeden :pirat:

Kol düğmeleri Bouton10

Iste bu harikaymis 1 cift satin almak isterdim dogrusu :aciktim:
bravoecho

bravoecho

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 20:08

@watcher,

Bu ratkiller'in fotolari ekledigi sayfanin linkini paylasabilir misin ?
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 21:14

bravoecho

bravoecho

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 21:19

Cok tesekkur ederim Very Happy
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 21:40

:gule gule:
deka

deka

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 0:18

Bu kol düğmeleri porjesini uygulayan var mı? varsa kolda çekilmiş fotolarını isteriz. Very Happy
watcher
Admin
watcher

Kol düğmeleri Empty
MesajKonu: Geri: Kol düğmeleri   Kol düğmeleri Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 0:34

Ya ben istanbul kuyumcular carsisina jaeger ve omega makineleri birakmistim kol dugmesi yapmak icin ama aylar onceydi, adam da bir turlu hayata geciremedi ben de iptal ettim, makineler halen orada ugrayip ta alamadim.
Istanbuldaki evimde kol dugmesi yapmaya musait bolca bayan saat mekanizmalarim var eger yaptirmak isteyen olursa mekanizmalari seve seve benden.

Kol düğmeleri
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki