| Forum logosu | |
|
+6deka Axiaziz MortingenStrasse Quorthon peugeot206wrc watcher 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: Forum logosu C.tesi 4 Tem. - 10:22 | |
| Arkadaslar yukaridaki logo benim kolleksiyonumdan bir resim, bunu acele ile bos kalmasin diye koymustum ama sanirim bir logomuz halen yok. Onceki forumdaki logo calismamiz halen gecerli olmali bence ve ziyaliv ve qhorton arkadaslarin yaptiklari logo calismalarini buraya aktaralim derim. Ayrica yine ay fazli filan cok fonksiyonlu ve calisan bir saat te olabilir ya da mesela ziyaliv kardesimin yaptigi logoya hareket vermek acaba mumkun mu? Yine ziyalivin yaptigi logodan hareketle ayni mantikta calisan bir tourbillion bulunabilirmi acaba? | |
|
| |
peugeot206wrc
Mesaj Sayısı : 151 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 44 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 4 Tem. - 10:35 | |
| Hareketli bir saat yapmak için flash bilgisi gerekiyor. Diğer forum için hazır birşeyler aramıştım ama bulamadım. Eğer aramızda flash ile programlama yapabilen varsa müthiş olur aslında. | |
|
| |
Quorthon
Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 45 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 4 Tem. - 10:39 | |
| flash saatler epeyce bulunabiliyor, hatta google dan baktiniz mi bir sitede 125 tane birden vardi en son baktigimda. Ama orjinal olsun derseniz ben yaptirmak uzere bir suru firmadan fiyat almistim epey tuzlu miktarlar telafuz ediyorlar. benim ust banner calismasi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Quorthon tarafından C.tesi 4 Tem. - 10:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 4 Tem. - 10:40 | |
| - peugeot206wrc demiş ki:
- Hareketli bir saat yapmak için flash bilgisi gerekiyor. Diğer forum için hazır birşeyler aramıştım ama bulamadım. Eğer aramızda flash ile programlama yapabilen varsa müthiş olur aslında.
Ben internette az fonksiyonlu hazir flash saat bulmustum ama burada ust taraftaki resim bolumunde cikmadi :oops: | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 4 Tem. - 10:41 | |
| - Quorthon demiş ki:
- flash saatler epeyce bulunabiliyor, hatta google dan baktiniz mi bir sitede 125 tane birden vardi en son baktigimda. Ama orjinal olsun derseniz ben yaptirmak uzere bir suru firmadan fiyat almistim epey tuzlu miktarlar telafuz ediyorlar.
Gunahi ne kadardi? | |
|
| |
Quorthon
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 4 Tem. - 10:47 | |
| watcher en ucuzu sanirim 250$ bicmisti ama bu gecen seneydi. Bir de isyerinde bakmam lazim daha dogru bilgi icin. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 4 Tem. - 10:48 | |
| tamam kardesim sen istersen tam fiyat ve modeller icin bilgi bize ver altindan kalkilmayacak gibi degil | |
|
| |
Quorthon
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 4 Tem. - 10:56 | |
| watcher ben bu firmalardan teklif alirken onlara elimde 90 derece yuksek kalite imaj oldugunu soylemistim vs. Forum icin ozel birsey yaptirmak gercekten gerekli mi sizce. Bedavaya bulunabilir diye dusunuyorum. bkz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sagust kosede mesela | |
|
| |
peugeot206wrc
Mesaj Sayısı : 151 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 44 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 4 Tem. - 10:59 | |
| Eninde sonunda flash bilen birileri üye olur foruma. Bence para vermeye gerek yok. Bir de ziyaliv hocam resimdeki yazıyı "Mekanik Saatler forumu" yerine "Saatler Forumu" na çevirirse şimdilik işimizi görür. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 4 Tem. - 10:59 | |
| - Quorthon demiş ki:
- watcher ben bu firmalardan teklif alirken onlara elimde 90 derece yuksek kalite imaj oldugunu soylemistim vs. Forum icin ozel birsey yaptirmak gercekten gerekli mi sizce. Bedavaya bulunabilir diye dusunuyorum.
bence simdilik bedava bisey bulup idare edip sonradan parali bisey de yaptirabiliriz, kaldi ki ziyalivin logosu uzerinde de oynama yapabiliriz. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 4 Tem. - 11:01 | |
| Ben de sunun gibi biseyden bahsediyordum ama bekleyebilir bence [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Quorthon
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 4 Tem. - 11:12 | |
| ben benimkini yaparken bunu baz almistim bu arada ust banner icin. forumamontres de alttaki cep saatini ben editleyebilirim sanirim ama bu haftasonuna dogru olabilir. Yarin aksam Istanbula gidiorum ofise donusum haftasonunu bulacak sanirim. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 4 Tem. - 11:21 | |
| - Quorthon demiş ki:
- ben benimkini yaparken bunu baz almistim bu arada ust banner icin. forumamontres de alttaki cep saatini ben editleyebilirim sanirim ama bu haftasonuna dogru olabilir. Yarin aksam Istanbula gidiorum ofise donusum haftasonunu bulacak sanirim.
ayayayyyy, insallah bozulmazlar, cok cins herifler cunku ama olsun Ben de salidan haftasonuna kadar yokum :silent: | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 4 Tem. - 11:29 | |
| logoya bence de para vermeye gerek yok. sonuçta sanal ortam biz alırız başkası da bizden alır. geç olsun da güç olmasın zamanla gelişir forum illa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Quorthon
| |
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Forum logosu Perş. 16 Tem. - 6:32 | |
| Bence de güzel bir logo olması lazım, yardımcı olacak bilgi ve birikime sahip değilim maalesef ama dediğim gibi güzel, akılda kalıcı bir logo bence de önemli.
En son Axiaziz tarafından Perş. 16 Tem. - 6:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum logosu Perş. 16 Tem. - 6:34 | |
| | |
|
| |
Axiaziz
| |
| |
deka
| Konu: Geri: Forum logosu Perş. 16 Tem. - 6:45 | |
| hoş geldin,iyi forumlar. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Forum logosu Perş. 16 Tem. - 11:01 | |
| yazılan bütün mesajları okuyamadım ama flash kelimesini görünce flash patladı. benim yakın arkadaşım türkiyede hatırı sayılır flash developer'lardan. nasıl bir şey olacağına dair bilgi verin bana ben ondan rica edeyim o yapar bizim için. | |
|
| |
bizantolog
Mesaj Sayısı : 288 Kayıt tarihi : 01/07/09 Yaş : 55 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Forum logosu Cuma 24 Tem. - 1:53 | |
| mutlaka resimli logo olması gerekmez, çeşitli yabancı sitelerde farklı markaların flash ile hazırlanmış hoş saatleri var, onlardan alınabilir ve forumun adının yanına konabilir pekala... | |
|
| |
bizantolog
| Konu: Geri: Forum logosu Cuma 24 Tem. - 1:54 | |
| hem saati öğrenmek için de bakacağımız güzel bir şey olur... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forum logosu Cuma 24 Tem. - 22:31 | |
| evet,illa alttaki dijital saate bakmamız gerekmez,canlı canlı mekanik saat den saati öğreniriz. | |
|
| |
bizantolog
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 25 Tem. - 1:01 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Forum logosu Paz 26 Tem. - 22:03 | |
| güzel olmaz mı :gule gule: | |
|
| |
bizantolog
| Konu: Geri: Forum logosu Ptsi 27 Tem. - 4:31 | |
| "Watch Talk Forums" örneği de güzel: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Martin Braun foruma sponsor olmuş. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Forum logosu Ptsi 27 Tem. - 8:04 | |
| istanbula donunce ilgileneceim flashli bir logo durumu ile | |
|
| |
bizantolog
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 1 Ağus. - 4:19 | |
| logonun altındaki ve sayfanın dibindeki reklamlar coştu bugün...
En son bizantolog tarafından C.tesi 1 Ağus. - 4:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
MortingenStrasse
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 1 Ağus. - 4:38 | |
| evet ben bugün kontrol paneline girdim acaba ben mi bişey yaptım bilmeden ? | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 3 Ekim - 6:46 | |
| arkadaşlar. sözümü tutmadığımı düşünmeyin. flash uzmanı dostum türkiyeden ukraynaya taşındı. pek görüşemedik kendisi ile. zaten kendisi ile kısa görüşmüştük, flashlı gerçek çarkların hareket ettiği bir flash yapmak olmaz ancak video olur o, ondan da logo olmaz. şimdi forumumuzun ismi ile ilgili bir logo hazırlatacağım grafiker bir arkadaşıma. forumun ismi Türkiye Saat Forumu mu olacak? logodaki yazı bu mu olsun yoksa başka teklif var mı? | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 3 Ekim - 7:10 | |
| logo ile ilgili ayrıca şöyle bir şey geldi aklıma kendi saatimiz için bir çizim yapalım ya da saat kendisi hazır oldukdan sonra bir köşeye kendi saatimizin resmini koyup flashla da türkiye saati gösterecek şekilde ayarlarız. Türkiye Saat Forumu yazılı logo için de grafiker arkadaşa söylerim resmin içinde çarklar veya mekanik saatle ilgili kullanılabilecek ne varsa kullanır. sadece isim olrak Türkiye Saat Forumu mu olsun yoksa başka teklif olacak mı? | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Forum logosu Ptsi 5 Ekim - 5:33 | |
| lutfedip cevap yazarmısınız beyler? isim ne olacak Turkiye Saat Forumu mu? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum logosu Ptsi 5 Ekim - 7:34 | |
| Bence Turkiye saat forumu olsun ya da Turkiyenin saat forumu | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forum logosu Ptsi 5 Ekim - 7:35 | |
| - vervito demiş ki:
- logo ile ilgili ayrıca şöyle bir şey geldi aklıma kendi saatimiz için bir çizim yapalım ya da saat kendisi hazır oldukdan sonra bir köşeye kendi saatimizin resmini koyup flashla da türkiye saati gösterecek şekilde ayarlarız. Türkiye Saat Forumu yazılı logo için de grafiker arkadaşa söylerim resmin içinde çarklar veya mekanik saatle ilgili kullanılabilecek ne varsa kullanır. sadece isim olrak Türkiye Saat Forumu mu olsun yoksa başka teklif olacak mı?
Bu fikri cok tuttum :ok3: | |
|
| |
MortingenStrasse
| Konu: Geri: Forum logosu Ptsi 5 Ekim - 11:48 | |
| Türkiye Saat Forumu iyi bence de, domain adı ne olursa olsun gider yani. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Forum logosu Salı 6 Ekim - 11:47 | |
| bugun gorustum grafiker arkadaşla. bir kaç saat diagramları verdim. mütevazi bir logomuz olacak. | |
|
| |
tag_ci
Mesaj Sayısı : 114 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| |
| |
ertay
| |
| |
ertay
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 26 Ara. - 9:21 | |
| tagci, yazi rengini normale dondurebilirmisin? fosforlu oldugu ve kontrast olmadigi icin pek farkedilmiyor gibi. | |
|
| |
tag_ci
Mesaj Sayısı : 114 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Forum logosu C.tesi 26 Ara. - 9:38 | |
| tamam siyaha dönüş yaptım | |
|
| |
| Forum logosu | |
|