Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)

+6
deha
ertay
deka
teng
watcher
sifujack
10 posters
YazarMesaj
sifujack

sifujack

İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Empty
MesajKonu: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedSalı 26 Ocak - 3:18

donanımhaberdeki konuyu baştan sona 2 haftada okuyup an itibariyle okumayı bitirdeim ve buraya geldim başta teng abi olmak üzere merhabalar selamlar izmir karabağlardayım adım mesut kpssyle uğraşıyorum inşallah öğretmen olcam cheers

saatlere gelirsek 1 seiko ve 1 citizen otomatik öncelerden elimde kaldı babmın ve dedeminki fumeur ikisinin balansyayını hallettim yeni yay takılsaikiside çalışır ama çok eskiler gözlemimdenden hatırladığım citizenin hem dış hem iç aksamı daha kaliteli gibi görünüyordu citizenin tak eksiği tek yönlü rotor oluşuydu şimdi ben eğer kazanırsam ekimde başlayacağım mesleğime kadar bi otomatik arıyorum istediğim özelikler
1-saat ay ve gün göstergeli olmalı mon 2 gibi
2-alırken çelik kordon olmalı ama yanında kauçuk yada maratac kayıçta alacağım için değişebilir kordon boynuzu olmalı yani orjinal olmayan kordomda takılmalı
3-kolay su geçrmese iyi olur minimum 100m
4-saniye kolu küçük olmamalı hsmiltonlar iyi ama malesef 6 yönünde küçük saniyeli

şimdi bunlara bakınca citizenle seikonun diver saatlari bu seçeneklere uygun hele seiko atlas modeli ayrıca pusulasıya beni cezbetti ama citizenin seikoyla aynı özellikteki dver saati nette daha ucuz görünce diyorum acaba artık seikonun mekanizması daha mı iyi yoksa çok satıldığı içinmi seiko fiyatını yüksek tutuyo

bu bakımdan konuyu iyi bilen kafil arn başta olarak herkesin görüşünü bekliyorum seiko ve citizen mekanizma incelemesi dayanıklılık sapma da hassasiyet bakımından seikomu citizenmi yoksa orientmi demeliyim yada diver tarzını bırakıp hamiltonun hafta günü göstergesi olmasada kabul edip khaki modelinimi almalıyım niyetim bi saat alıp bozulana kadar aynı saati kullanmak sadece kötü ortam şartında casio f91 imi takarım haricinde alacağım saati takarım sıkılıp satmam söz konusu olmaz

bu bakımdan uzun süre kullancaksan sapması az olan hamiltonumu al dersiniz yoksa siko citizende bakımla sorun çıkarmaz aşırı sapma yapmaz yada hamide uzun sene sonra sapması çok artacağından o kadar paraya geerek yok almaya değmezmi dersiniz kusura bakmayın uzun oldu ama ustaların nokta atışı yapması için hedefi açıkça belirttim Very Happy

yeniden ustalara saygılar izmir buluşması olcakmış benide yazın gelirim Very Happy cheers alkisalkis
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedSalı 26 Ocak - 3:23

welcome hosgeldiniz.
Simdi forumda oldugunuza gore tum sorularinizi uygun yerlere basliklar acarak sorularinizi sorarsaniz buyuk bir keyifle her sorunuzu cevaplariz ok1
http://www.turksaatforumu.com
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedSalı 26 Ocak - 3:25

çok sağolasın mete abi elbette sorumu bi ara uygun yere taşıyacağım izmire gelirsen beklerim
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedSalı 26 Ocak - 3:27

Ilk firsatta kardesim ok1
Izmirde guzel bir bulusma organize edecegiz insallah.
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedSalı 26 Ocak - 3:29

Seiko 5 Divers Automatic SKZ209J avatarımada eklediğim bu modele talibim abi galiba sende var izlenimin nedir almaya değermi günlük sapması ne kadar aldığım saati öümür boyu kullancamda Very Happy
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedSalı 26 Ocak - 3:35

sifujack demiş ki:
Seiko 5 Divers Automatic SKZ209J bu modele talibim abi galiba sende var izlenimin nedir almaya değermi aldığım saati öümür boyu kullancamda Very Happy
Saat danisma platformunda baslik ac, cevaplariz, hem ben hem de diger arkadaslar Very Happy
Buradaki sistem dh'ten biraz degisik, ayni baslik altinda gitmiyoruz, her sorumuz icin uygun yere baslik aciyoruz boylece her soruya veya bilgiye ulasim kolaylasiyor. ok1
Henuz okumadigin mesaj gelirse basliklarin sol tarafindaki buton griden siyah/kirmiziya donusuyor.
teng

teng

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedSalı 26 Ocak - 3:52

Burada sadece hoşgeldin deyip ıslak mendil veya bir kadeh içecek veriyoruz. restoran üst katta diable
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedSalı 26 Ocak - 3:55

çıktım üst kata siparişmide verdim bekliyorum

buradan siparişime bakabilirsiniz

Very Happy diable by
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedSalı 26 Ocak - 3:56

Harikasin Tayfuncum yine guldurdun beni,
Ben simdi cikicam yarina kadar,
Sifujack dostumuza sen yol goster ve agirla lutfen
deka

deka

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedSalı 26 Ocak - 4:06

Hoşgeldiniz,bir ikramda benden. sampanya
teng

teng

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedSalı 26 Ocak - 4:09

watcher demiş ki:
Harikasin Tayfuncum yine guldurdun beni,
Ben simdi cikicam yarina kadar,
Sifujack dostumuza sen yol goster ve agirla lutfen
Galiba o beni ağırlayıp yol gösterecek. Bir bağlantı yapmış, cırt diye mesaja gidiyorsun ?? drunken
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedSalı 26 Ocak - 4:13

prier eh caaaniimm isleri bilenlerin aramizda olmasi guzel Very Happy
ertay

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedSalı 26 Ocak - 5:07

Hosgeldin toprak. biere
deha

deha

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedSalı 26 Ocak - 5:33

Izmir'li arkdaşımıza hoşgeldin diyoruz, Izmir toplantısında görüşmek üzere.
solestar

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedSalı 26 Ocak - 8:48

Hoşgeldiniz, iyi forumlar ok1
Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedPerş. 28 Ocak - 23:01

Forum'a hoşgeldin...
canturkk

canturkk

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedÇarş. 3 Şub. - 2:43

Hosgeldiniz
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedPerş. 4 Şub. - 4:46

hepinize teşekkür ederim hoşbulduk .Umarım yakın zamanda izmir buluşmasını yapabiliriz
bumblebee

bumblebee

MesajKonu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)   İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Icon_minipostedPerş. 4 Şub. - 5:16

Hoşgeldiniz Smile

İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İzmir Bornova'dan Selamlar
» İzmir'den tüm saat severlere selamlar..
» Herkese selamlar
» Herkese Selamlar
» Herkese selamlar...