| İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) | |
|
+6deha ertay deka teng watcher sifujack 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Salı 26 Ocak - 3:18 | |
| donanımhaberdeki konuyu baştan sona 2 haftada okuyup an itibariyle okumayı bitirdeim ve buraya geldim başta teng abi olmak üzere merhabalar selamlar izmir karabağlardayım adım mesut kpssyle uğraşıyorum inşallah öğretmen olcam saatlere gelirsek 1 seiko ve 1 citizen otomatik öncelerden elimde kaldı babmın ve dedeminki ikisinin balansyayını hallettim yeni yay takılsaikiside çalışır ama çok eskiler gözlemimdenden hatırladığım citizenin hem dış hem iç aksamı daha kaliteli gibi görünüyordu citizenin tak eksiği tek yönlü rotor oluşuydu şimdi ben eğer kazanırsam ekimde başlayacağım mesleğime kadar bi otomatik arıyorum istediğim özelikler 1-saat ay ve gün göstergeli olmalı mon 2 gibi 2-alırken çelik kordon olmalı ama yanında kauçuk yada maratac kayıçta alacağım için değişebilir kordon boynuzu olmalı yani orjinal olmayan kordomda takılmalı 3-kolay su geçrmese iyi olur minimum 100m 4-saniye kolu küçük olmamalı hsmiltonlar iyi ama malesef 6 yönünde küçük saniyeli şimdi bunlara bakınca citizenle seikonun diver saatlari bu seçeneklere uygun hele seiko atlas modeli ayrıca pusulasıya beni cezbetti ama citizenin seikoyla aynı özellikteki dver saati nette daha ucuz görünce diyorum acaba artık seikonun mekanizması daha mı iyi yoksa çok satıldığı içinmi seiko fiyatını yüksek tutuyo bu bakımdan konuyu iyi bilen kafil arn başta olarak herkesin görüşünü bekliyorum seiko ve citizen mekanizma incelemesi dayanıklılık sapma da hassasiyet bakımından seikomu citizenmi yoksa orientmi demeliyim yada diver tarzını bırakıp hamiltonun hafta günü göstergesi olmasada kabul edip khaki modelinimi almalıyım niyetim bi saat alıp bozulana kadar aynı saati kullanmak sadece kötü ortam şartında casio f91 imi takarım haricinde alacağım saati takarım sıkılıp satmam söz konusu olmaz bu bakımdan uzun süre kullancaksan sapması az olan hamiltonumu al dersiniz yoksa siko citizende bakımla sorun çıkarmaz aşırı sapma yapmaz yada hamide uzun sene sonra sapması çok artacağından o kadar paraya geerek yok almaya değmezmi dersiniz kusura bakmayın uzun oldu ama ustaların nokta atışı yapması için hedefi açıkça belirttim yeniden ustalara saygılar izmir buluşması olcakmış benide yazın gelirim | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Salı 26 Ocak - 3:23 | |
| hosgeldiniz. Simdi forumda oldugunuza gore tum sorularinizi uygun yerlere basliklar acarak sorularinizi sorarsaniz buyuk bir keyifle her sorunuzu cevaplariz | |
|
| |
sifujack
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Salı 26 Ocak - 3:25 | |
| çok sağolasın mete abi elbette sorumu bi ara uygun yere taşıyacağım izmire gelirsen beklerim | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Salı 26 Ocak - 3:27 | |
| Ilk firsatta kardesim Izmirde guzel bir bulusma organize edecegiz insallah. | |
|
| |
sifujack
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Salı 26 Ocak - 3:29 | |
| Seiko 5 Divers Automatic SKZ209J avatarımada eklediğim bu modele talibim abi galiba sende var izlenimin nedir almaya değermi günlük sapması ne kadar aldığım saati öümür boyu kullancamda | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Salı 26 Ocak - 3:35 | |
| - sifujack demiş ki:
- Seiko 5 Divers Automatic SKZ209J bu modele talibim abi galiba sende var izlenimin nedir almaya değermi aldığım saati öümür boyu kullancamda
Saat danisma platformunda baslik ac, cevaplariz, hem ben hem de diger arkadaslar Buradaki sistem dh'ten biraz degisik, ayni baslik altinda gitmiyoruz, her sorumuz icin uygun yere baslik aciyoruz boylece her soruya veya bilgiye ulasim kolaylasiyor. Henuz okumadigin mesaj gelirse basliklarin sol tarafindaki buton griden siyah/kirmiziya donusuyor. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Salı 26 Ocak - 3:52 | |
| Burada sadece hoşgeldin deyip ıslak mendil veya bir kadeh içecek veriyoruz. restoran üst katta | |
|
| |
sifujack
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Salı 26 Ocak - 3:55 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Salı 26 Ocak - 3:56 | |
| Harikasin Tayfuncum yine guldurdun beni, Ben simdi cikicam yarina kadar, Sifujack dostumuza sen yol goster ve agirla lutfen | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Salı 26 Ocak - 4:06 | |
| Hoşgeldiniz,bir ikramda benden. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Salı 26 Ocak - 4:09 | |
| - watcher demiş ki:
- Harikasin Tayfuncum yine guldurdun beni,
Ben simdi cikicam yarina kadar, Sifujack dostumuza sen yol goster ve agirla lutfen Galiba o beni ağırlayıp yol gösterecek. Bir bağlantı yapmış, cırt diye mesaja gidiyorsun ?? | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
ertay
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Salı 26 Ocak - 5:07 | |
| Hosgeldin toprak. | |
|
| |
deha
Mesaj Sayısı : 210 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 63 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Salı 26 Ocak - 5:33 | |
| Izmir'li arkdaşımıza hoşgeldin diyoruz, Izmir toplantısında görüşmek üzere. | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Salı 26 Ocak - 8:48 | |
| Hoşgeldiniz, iyi forumlar | |
|
| |
Valjoux
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Perş. 28 Ocak - 23:01 | |
| | |
|
| |
canturkk
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 25/09/09 Yaş : 48 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Çarş. 3 Şub. - 2:43 | |
| | |
|
| |
sifujack
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Perş. 4 Şub. - 4:46 | |
| hepinize teşekkür ederim hoşbulduk .Umarım yakın zamanda izmir buluşmasını yapabiliriz | |
|
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) Perş. 4 Şub. - 5:16 | |
| Hoşgeldiniz | |
|
| |
| İzmir Karabağlar'dan herkese selamlar :) | |
|