| tanışma :) | |
|
+52customs exdp profurio Efe trenton wedoking panopticon canturkk cowboy lakajahaga ELYA13 ahogözlerim Mehdi002 silver bilo1900 firefox solestar gund Mori egunns saatsaat Azizim king.elessar muzobakan Muvakkit DNZ Alfredo Veloce vesaninsaat forbidden Spanker Polemik_ ooomegaa El Primero austun ofg139 vervito legolas bizantolog Tolga certus tumer1903 Quorthon aaltindeger merm watcher bumblebee pirasa PrinceBleda MortingenStrasse peugeot206wrc deka asiruh2009 56 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: tanışma :) Ptsi 17 Ağus. - 5:14 | |
| sağolun arkadaşlar..bende gerçek saatseverlerin yorumlarını okumaktan mutluyum | |
|
| |
Mori
| Konu: Geri: tanışma :) Ptsi 24 Ağus. - 7:25 | |
| Herkese merhaba. Adım, Hasan. Aydın-Didim den katılıyorum. 27 yaşındayım. Mekanik saatler hakkında pek bilgim yok amaa; müthiş derecede ilgim ve alakam var. İlk mekanik bir saate 5 gün önce sahip oldum. Mutluyum, hemde deli gibi... Buradaki üstadlardan öğreneceğim çok şey var. Emeği geçenlere teşekkürler... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: tanışma :) Ptsi 24 Ağus. - 9:39 | |
| hoşgeldin Hasan,iyi forumlar,bu arada aldığın saati bizimle paylaşırmısın? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: tanışma :) Ptsi 24 Ağus. - 11:17 | |
| Merhaba hasan arkadasimiz, hosgeldin Saatin hayirli olsun, guzel ve mutlu gunlerde kullanmani dilerim. Ilk firsatta konu acarak saatini bize tanitirsan hem meraktan kurtulur hem de seviniriz :ok3: | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: tanışma :) Ptsi 24 Ağus. - 20:24 | |
| duygularını güzel ifade etmişsin asıl şimdi hoşgeldin diyelim,saatinde çok güzel,hayırlı olsun, benimde beğendiğim bir model,saatinin fotolarını Saatler Üzerine Genel Bilgiler Soru-Cevaplar bölümündeki saatlerimiz kısmında paylaşabilirsin. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: tanışma :) Salı 25 Ağus. - 2:10 | |
| Hoşgeldin Hasan saatin çok güzel. güle güle kullan. gün o gün olsun spring drive'ının resimlerini yükleyesin buraya | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: tanışma :) Salı 25 Ağus. - 2:16 | |
| valla güzel saat özendim | |
|
| |
gund
| Konu: Geri: tanışma :) Salı 25 Ağus. - 22:10 | |
| Merhaba, ismim Gündüz, Adapazarı'nda ikamet etmekteyim.1967 doğumluyum, ticaretle uğraşıyorum. Saatlere , özellikle kol saatlerine ilgim var.Nette gezinirken bu siteyi buldum, içeriği daha da ilgimi çekti. Buradan öğrendiklerim beni de mekanik saat meraklısı yapacak zannımca.Şimdilik sadece forumunuzda yazılan konuları takip ederek mekanik saatler hakkında bilgi edinmeye çabalıyorum. Selamlar. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: tanışma :) Salı 25 Ağus. - 22:17 | |
| Hosgeldin Gunduz arkadasimiz Umarim hep beraber hosca vakit geciririz, forum oldukca yeni ama guzel gidiyoruz ve mekanik saat paylasimlarimiz hepimize cok keyif veriyor, sanirim konulari okudukca virus sana da bulasacak, saat hastaligi ve semptomlari konusunu okursan bu virusun tehlikelerini anlayacaksin ama artik kurtulus yok, buraya kaydolduguna gore artik iflah olmazsin | |
|
| |
gund
| Konu: Geri: tanışma :) Salı 25 Ağus. - 22:36 | |
| Hoşbulduk sayın watcher, nazik mesajınız için teşekkür ederim.Bu güne kadar hassasiyetinden dolayı quartz saatleri tercih ediyordum. Ancak burada okuduklarımdan sonra mekanik saatlerin bir ruhu , şahsiyeti olduğuna inanıyorum. En kısa zamanda bende şahsiyet sahibi bir mekanik saat edinme niyetine girmiş bulunuyorum.İnşallah kendi begenime göre bir mekanik saat edindikten sonra, sizinlede paylaşacağım.Selamlar. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: tanışma :) Salı 25 Ağus. - 22:35 | |
| - gund demiş ki:
- Merhaba, ismim Gündüz, Adapazarı'nda ikamet etmekteyim.1967 doğumluyum, ticaretle uğraşıyorum. Saatlere , özellikle kol saatlerine ilgim var.Nette gezinirken bu siteyi buldum, içeriği daha da ilgimi çekti. Buradan öğrendiklerim beni de mekanik saat meraklısı yapacak zannımca.Şimdilik sadece forumunuzda yazılan konuları takip ederek mekanik saatler hakkında bilgi edinmeye çabalıyorum. Selamlar.
bende hoşgeldin ,aynı zamanda geçmiş olsun dermişim :lol!: ,aktif olman dileğiyle,iyi ve keyifli forumlar. :gule gule: | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: tanışma :) Salı 25 Ağus. - 22:54 | |
| - gund demiş ki:
- Hoşbulduk sayın watcher, nazik mesajınız için teşekkür ederim.Bu güne kadar hassasiyetinden dolayı quartz saatleri tercih ediyordum. Ancak burada okuduklarımdan sonra mekanik saatlerin bir ruhu , şahsiyeti olduğuna inanıyorum. En kısa zamanda bende şahsiyet sahibi bir mekanik saat edinme niyetine girmiş bulunuyorum.İnşallah kendi begenime göre bir mekanik saat edindikten sonra, sizinlede paylaşacağım.Selamlar.
Bir konu basligi acarak bizlerden fikir de almani tavsiye ederim boylece sana guzel bir saat alma konusundaki keyfi bizler de yasamis oluruz :ok3: | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: tanışma :) Çarş. 26 Ağus. - 2:41 | |
| Merhaba, ben Konya'dan Ahmet. Yaş 32. Saatler konusunda bilgili değilim. Sadece boş zamanlarda takip ettiğim ve ilgimi çeken bir konu bu. Diğer sitedeki konuyu da düzenli olarak takip ediyorum. Selamlar... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: tanışma :) Çarş. 26 Ağus. - 2:47 | |
| hoşgeldiniz,aktif olmanız dileğiyle,iyi forumlar. :gule gule: | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: tanışma :) Çarş. 26 Ağus. - 3:01 | |
| Merhaba Ahmet arkadas hosgeldin | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: tanışma :) Çarş. 26 Ağus. - 3:05 | |
| Teşekkürler sayın deka & watcher abilerim | |
|
| |
firefox
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 37 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: tanışma :) Perş. 27 Ağus. - 2:08 | |
| Herkese merhaba ben istanbuldan mehmet bilgisayar mühendisiyim 22 yaşındayım saat benim için sadece zamanı gösteren bir alet değildir bir yaşam tarzıdır bir tutkudur saat insanın tarzını yansıtır. saatin kim olduğunu gösterir. heleki mekanik saatler hayatın gerçek anlamıdır. elimdeki saatler. Dededen kalma bir Franck Muller var modelini bilmiyorum ama 30 yıldan yaşlı Babamın hediyesi bir Omega Seamaster 300 M ve kendim aldığım Tag Heuer Formula ve Casio AQ-160 kullanıyorum. Ama her zaman orjinal Vacheron Constantin veya Dewitt istemişimdir. Herkese iyi günler. dilerim en iyi saatlere sahip olun
En son firefox tarafından Perş. 27 Ağus. - 10:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
bizantolog
Mesaj Sayısı : 288 Kayıt tarihi : 01/07/09 Yaş : 55 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: tanışma :) Perş. 27 Ağus. - 2:31 | |
| Merhaba firefox, bir de Opera'yı dene | |
|
| |
firefox
| Konu: Geri: tanışma :) Perş. 27 Ağus. - 3:30 | |
| - bizantolog demiş ki:
- Merhaba firefox, bir de Opera'yı dene
Lütfen! mozilladan önce ben vardım | |
|
| |
bizantolog
| Konu: Geri: tanışma :) Perş. 27 Ağus. - 3:52 | |
| firefox adet olduğu üzere saatlerinin bir fotoğrafını bekleriz... | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: tanışma :) Perş. 27 Ağus. - 4:11 | |
| merhabalar herkese, Opera'cılar ayrıca selam olsun ben de Opera'cıyım. )) Yeni katılan arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz sefalar gtirdiniz forumumuza. Nazar değmesin sayımız çoğalmaya başladı. Firefox, saatlerinin resimlerini bekliyoruz. Frank Muller ilk saatini 1983'de yapmış, 1992'de şirket olmuş. yani saatinizi çok merak ettim 30 yıllık değildir muhtemelen ama ilk Frank Muller'lerdense çok çok kıymetli olmalı. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: tanışma :) Perş. 27 Ağus. - 9:59 | |
| Merhaba mehmet arkadas hosgeldin Demek 30 yillik frank muller ha? Vay iste simdi cok merak ettim, saatler uzerine genel bilgiler bolumunde bir konu basligi acip saatlerini bize tanitirsan cok seviniriz, kendi kolumuzda gibi hisseder bir dosta ait olmasindan sevinc duyariz | |
|
| |
firefox
| Konu: Geri: tanışma :) Perş. 27 Ağus. - 11:03 | |
| - FlyingOstrich demiş ki:
- merhabalar herkese,
Opera'cılar ayrıca selam olsun ben de Opera'cıyım. )) Yeni katılan arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz sefalar gtirdiniz forumumuza. Nazar değmesin sayımız çoğalmaya başladı. Firefox, saatlerinin resimlerini bekliyoruz. Frank Muller ilk saatini 1983'de yapmış, 1992'de şirket olmuş. yani saatinizi çok merak ettim 30 yıllık değildir muhtemelen ama ilk Frank Muller'lerdense çok çok kıymetli olmalı. olabilir belkide ben yanlış hatırlıyorumdur çünkü üzerinde yıl falan yazmıyor ve zaman içinde ne kutusu kalmış nede herhangi bir belgesi ama ben kendimi bildim bileli o saat var dedem vefat edeli yaklaşık 20 sene oldu , sonra bir 10 sene kadar babam kullandı o zamandan beri saat bende babaannem bana dediğini göre saat 70'li yıllarda alınmış. belkide yanlış hatırlıyordur. bazı teknik eksikliklerden dolayı henüz resim ekleyemiyorum. ama en kısa zamanda resimleri siteye ekliycem özellikle Franck Birinci önceliğe sahip | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: tanışma :) Perş. 27 Ağus. - 20:41 | |
| evet bazi markalarin eski modelleri var boyle, bu markalar sonradan cok on plana gecince eski saatleri de cok ilgi cekmeye basladi, bende bir jacquet droz var 70 lerden, saat meraklilarinin bile ismini simdilerde duyduklari ust duzey bir marka, 80 li yillarda quartz krizinde 5-6 euro gibi bir fiyata almistim. Bu fiyat uzerindeki etiketin yaklasik onde biriydi, yani o zamanlarda bile uzerindeki etiket fiyati cronolu iyi bir omega ile ayni fiyatti. | |
|
| |
bizantolog
| Konu: Geri: tanışma :) Perş. 27 Ağus. - 21:08 | |
| - FlyingOstrich demiş ki:
- merhabalar herkese,
Opera'cılar ayrıca selam olsun ben de Opera'cıyım. )) Yeni katılan arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz sefalar gtirdiniz forumumuza. Nazar değmesin sayımız çoğalmaya başladı. Firefox, saatlerinin resimlerini bekliyoruz. Frank Muller ilk saatini 1983'de yapmış, 1992'de şirket olmuş. yani saatinizi çok merak ettim 30 yıllık değildir muhtemelen ama ilk Frank Muller'lerdense çok çok kıymetli olmalı. Doktor sen de mi Opera kullanıyorsun? Ortak noktalar çoğalıyor Bir dahaki zirveye gelmezsen küserim haberin olsun! | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: tanışma :) Salı 1 Eyl. - 1:22 | |
| yeni kayıt olan arkadaşlara hoşgeldiniz der, kendilerini bu bölümde tanıtabilirlerse iyi olur,kendilerini tanımış ve tanışmış olur,merakdan kurtuluruz. :gule gule: | |
|
| |
bilo1900
| Konu: Geri: tanışma :) Çarş. 2 Eyl. - 0:03 | |
| Merhaba arkadaslar, hamilton jazzmaster chrono auto saat kullanıyorum.Forum sayesinde saat merakım arttı.Hatta her gittigim alışveriş merkezilerinde saatten baska vitrine bakmaz oldum.Bakıyorum merakı olan herkes bütçesini bu yönde zorlamaya devam ediyor.Keske türkiyede de 2. el pazarı düzenli bir yapıya sahip olup pek çok markayı deneme fırsatı bulsak. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: tanışma :) Çarş. 2 Eyl. - 0:11 | |
| Hosgeldin Bizimki tarzindan forumlar ve sohbetler cogaldikca saat kulturu de bilinclenmeye baslayip ikinci el pazari olusacaktir. Kullandigin saat guzel bir zevki yansitiyor, tebrikler :bravo2: | |
|
| |
forbidden
Mesaj Sayısı : 172 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 38 Nerden : izmir
| Konu: Geri: tanışma :) Çarş. 2 Eyl. - 0:11 | |
| - bilo1900 demiş ki:
- Merhaba arkadaslar, hamilton jazzmaster chrono auto saat kullanıyorum.Forum sayesinde saat merakım arttı.Hatta her gittigim alışveriş merkezilerinde saatten baska vitrine bakmaz oldum.Bakıyorum merakı olan herkes bütçesini bu yönde zorlamaya devam ediyor.Keske türkiyede de 2. el pazarı düzenli bir yapıya sahip olup pek çok markayı deneme fırsatı bulsak.
kesinlikle katılıyorum. bir yıl tag carrera takıp diğer yıl speedmaster takmayı kim istemezki. eşşek yükü para verip sıkılma ihtimalimizin olduğu bir saat almak yerine makul fiyatlarda değişken saatlerimin olmasını tercih ederdim. böylece saat alma hevesimizi de köreltebilirdik. çünkü her ne kadar ikinci el olsa da bizim için yeni olan birşeyi kolumuzda taşıyor olurduk. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: tanışma :) Salı 8 Eyl. - 1:54 | |
| Herkese selamlar, ben İstanbul'dan Kerem. Saat dünyasına Hamilton Eto ile giriş yaptım. Bileğim 44 mm kaldırmadığı için X wind auto'lara kayamadım. Bilgim az olduğu için bilgi edinerek otomatik dünyasına geçiş yapmak istemekteyim.
Saygılar... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: tanışma :) Salı 8 Eyl. - 2:53 | |
| Hosgeldin Kerem arkadasimiz Burada hep beraber bilgimizi ve saat kulturumuzu gelistirmeye calisiyoruz, sen de bu dunyaya hos geldin | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: tanışma :) Salı 8 Eyl. - 5:21 | |
| Yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz :ok3: | |
|
| |
firefox
| Konu: Geri: tanışma :) Cuma 11 Eyl. - 4:06 | |
| silver aramıza hoş geldin dosum bu forumda saatlere tutkun ve bilgili hangisi ni istersen bula bilrsin elimizden geldiğincede yardımcı oluruz | |
|
| |
Mehdi002
| Konu: Geri: tanışma :) Paz 13 Eyl. - 12:10 | |
| Merhabalar ben Aydin 42 yasindayim Belçikadan Zenith Elprimero/rolex submariner/omega seamaster 300m ve longines hydro conquest bayiliyorum foruma emegi gecen herkese tesekkurler | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: tanışma :) Paz 13 Eyl. - 21:26 | |
| Merhaba Aydin, hosgeldin Dun senin oglanin yuzu biraz cizilmis, tum aksam benim ufaklikla konusmadim, kustum, nasil yalvardi bilemezsin ve giyabinda ozur diledi :ok3: Longines bugun kolumda :sirtarma: El primeroyu da ondan bikmani bekliyorum :hehehe: | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: tanışma :) Paz 13 Eyl. - 21:49 | |
| Aydın hoşgeldin,devamlı aktif olman dileğiylr iyi forumlar. bizde keşke bıkınca devralabileceğimiz el primero cu bulabilsek. :hehehe: | |
|
| |
ahogözlerim
| Konu: Geri: tanışma :) Ptsi 14 Eyl. - 4:44 | |
| [b]Arkadaşlar DH'de yaklaşık 100sayfayı okuyarak buraya yönlendim. İsmim KAYHAN 23 yaşındayım. İstanbul da öğrenciyim. Yazları Tekirdağ İstanbul farketmiyor. DH'i saat alacağım için araştırmalarımda gördüm. Yaklaşık 100 sayfa kadar bağımlılık yaptı Oradan bu foruma ulaştım okuduğum 100 sayfa sonunda. Buradaki arkadaşlıklar ve dostlukların ciddi olduğunu gördüğümde kayıt olmaya karar verdim. Saatler hakkında sizin kadar bilgiye sahip olamasamda. Saat resimleri gördüğümde kapıldığım heyecan itti beni buraya. Herkese Merhaba! | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: tanışma :) Ptsi 14 Eyl. - 4:48 | |
| Aydın Bey hoşgeldiniz Kayhan kardeşim hoşgeldiniz | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: tanışma :) Ptsi 14 Eyl. - 5:16 | |
| hoşgeldin Kayhan,iyi forumlar. :ok3: | |
|
| |
ahogözlerim
| Konu: Geri: tanışma :) Ptsi 14 Eyl. - 6:00 | |
| solestar , deka abi hoşbuldum teşekkür ederim. Bu forumda hissettiğim gerçek yardımlaşma ve dostluğu , kayıt olduktan hemen sonraki hoşgeldin mesajlarınızla tekrar iyi anladım. Tekrar teşekkür ederim. İnşallah istanbul bir daha ki istanbul toplantısında bende olup bu samimiliğe canlı şahit olabilirim. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: tanışma :) Ptsi 14 Eyl. - 7:25 | |
| Hosgeldin Kayhan kardesimiz, forumda hep beraber keyifli gunler dilekleriyle | |
|
| |
ahogözlerim
| Konu: Geri: tanışma :) Ptsi 14 Eyl. - 8:36 | |
| watcher abi çok teşekkür ederim DH'deki ve burdaki katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Saatler konusunda yaptığın bilgilendirme ve gençleri böyle güzel hobiye yönlendirmeye çalışmak gerçekten çok güzel. Bu forumda olduğuma seviniyorum. Görüşmek üzere. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: tanışma :) Ptsi 14 Eyl. - 19:16 | |
| Yeni gelenlere hoşgeldiniz diyor ve keyifli sohbetler diliyorum | |
|
| |
ELYA13
| Konu: Geri: tanışma :) Ptsi 14 Eyl. - 22:25 | |
| Merhabalar, Ben Yalçın İzmir' den katılıyorum. Bilgisayar sektöründe çalışıyorum. Bebeklikten gelen bir saat hastalığım var. DH taki siteyi okuyup birmeme 25 sayfa kaldı. 100 küsürlerde iken aklıma gelen düşünceyi bu site ile gerçekleştirmişsiniz. Düşünen ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Bu arada 1 nci saat zirvesinden çok sonra DH taki forumu buldum. Çok tanışmak istediğim abilerimle tanışma fırsatını kaçırdığım için çok üzüldüm. İçine oturdu desem abartmış olmam. Sizlere buluşmak için belirlenen bir tarih varsa bildirebilirmisiniz? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: tanışma :) Salı 15 Eyl. - 0:30 | |
| hoşgeldin Yalçın, iyi ve keyifli forumlar. :ok3: | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: tanışma :) Salı 15 Eyl. - 1:33 | |
| Yalçın Bey hoşgeldiniz,iyi forumlar | |
|
| |
ahogözlerim
| Konu: Geri: tanışma :) Salı 15 Eyl. - 4:16 | |
| Hoşgeldiniz yalçın bey, iyi forumlar diliyorum. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: tanışma :) Perş. 17 Eyl. - 10:19 | |
| yeni üye olan arkadaşlar kendilerini bu bölümde tanıtabilirler mi | |
|
| |
lakajahaga
| Konu: Geri: tanışma :) Perş. 17 Eyl. - 22:38 | |
| Ve bie geç üye daha.. merhaba ben izmir / aliağadan ekrem.. yaş 18 =) öss magduru =) | |
|
| |
peugeot206wrc
Mesaj Sayısı : 151 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 44 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: tanışma :) Cuma 18 Eyl. - 5:47 | |
| Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza. | |
|
| |
| tanışma :) | |
|