crazyhours
| Konu: Samsun'dan selam Ptsi 1 Şub. - 7:16 | |
| merhaba ben gökhan yaş :32 iş :jandarma subay son saatim armani meccanico bilmiyorum saat olarak görüyor mu otoriteler elimdeki mekanikler glasshütte replika, hislon kurmalı , kurmalı anker , kurmalı dugena quartzları saymasam da olur galiba ama hor görmeyin onlarda saat onlarında makinaları var ... | |
|
watcher Admin
| Konu: Geri: Samsun'dan selam Ptsi 1 Şub. - 9:09 | |
| Merhaba komutan hosgeldin, kurmali saatlerin super, replikaaa ehhemmm ve de ahhemmm yani bu konuda Teng dostumuz daha iyi seyler soyleyecektir, quartz'lara gelince ben bu seferlik almiyim sivilce yapiyor. Foruma hosgeldin Haaa bu arada avatarindaki saat benim de hayallerimi susleyen saatlerden biri, bir gun elde etmen dilekleriyle | |
|
crazyhours
| Konu: Geri: Samsun'dan selam Ptsi 1 Şub. - 9:35 | |
| teşekkürler ederim şu dakikadan sonra replika ve quartzlara şüphe ile yaklaşacağım temenni için sağolun daha güzelleri sizin olsun | |
|
watcher Admin
| Konu: Geri: Samsun'dan selam Ptsi 1 Şub. - 9:40 | |
| zaten artik yavas yavas gercek isvicre saatlerini replikalardan da ucuza alma imkanlarina forumdaki ozellikle propmatic arkadasimiz sayesinde ulasiyoruz, quartz'lara gelinceee | |
|
crazyhours
| Konu: Geri: Samsun'dan selam Ptsi 1 Şub. - 9:45 | |
| valla şu an justex baktım bi tane mesajı da yolladım ibrahim ağamın selamı ver dedim ona göre söleyin dedim ))) bakalım ne olacak | |
|
watcher Admin
| Konu: Geri: Samsun'dan selam Ptsi 1 Şub. - 9:46 | |
| walla ben de merak ettim sonucu, cevap alinca bize haber ver | |
|
crazyhours
| Konu: Geri: Samsun'dan selam Ptsi 1 Şub. - 9:56 | |
| yarın dönerler bana galiba ibrahim abi türkçeyi çretmiş onlara)) | |
|
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Samsun'dan selam Ptsi 1 Şub. - 12:03 | |
| quartz ve replicaları saymayalım lütfen güzel swissler göreceğiz, swissli günler hoşgeldiniz | |
|