Merhaba arkadaşlar,
Forumu Donanımhaber'den buldum, aranıza katılmak istedim. Öğrenciyim Ankara'da H.Ü. Ankara Devlet Konservatuvarı'nda Opera bölümüde okuyorum.1 senem kaldı,inşallah iyi bir kariyer yapma planlarım var. Operaya ilginiz varsa websitemden kayıtlarımı dinleyebilir konserlerimi takip edebilirsiniz
http://www.borabalci.infoSaatlere olan ilgim küçük yaşlarda dijital saatlerle başladı. Son 3 yıldır mekanik ve analog saatlere ilgi duyuyorum desem doğru olur.26 yaşındayım, sanırım insan olgunlaştıkça dijital saatlerden mekanik ve analog saatlere doğru geçiş başlıyor.
3 sene öncesine kadar Analog saatleri okuyamıyordum bile. dedim ya küçüklüğümde sürekli dijital saat kullandım diye. Siz siz olun çocuklarınıza küçük yaşta öğretin, yoksa bu güzel zevk zaman zaman işkence olabiliyor. Çok sevdiğim analog saatleri sırf okumakta zorlandığım için takamadığım zamanlar oldu. Fakat bu hobiye yenik düştüm, artık sürekli analog saatler kullanıyorum.
Henüz öğrenci olduğum için bütçe olarak maddi durumum el vermediği için alt sınıf mekanik saatlere ve quartz saatlere ilgim var. İstiyorumki bende birgün torunuma, oğluma benden anı olacak saatler bırakayım.
Şu anda kullandığım iki saatim var, biri Casio Edifice EF126D Siyah kadranlı modeli, Full çelik Quartz. Diğer saatime daha yeni kavuştum, Seiko 5 Military SNK807 - Kinetik Mekanizmalı - Lacivert modeli.
Replika saatlere arasıra ilgim oluyor sırf görünüş olarak çektikleri için, ama işin bir heyecanı yok. Toplumumuzda bol bulunan ayakkabısı delik cebinde 1.500tl'lik cep telefonu bulunan insanlara benzemek istemiyorum zira.
Çok konuştum, aranızda bulunmak büyük bir zevk, umarım vakit imkan olurda sizlerle daha çok sohbet imkanım olur, Sevgiler, Hoşbulduk.