| Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- | |
|
+11teng sifujack certus okyanus57 profurio deka watcher silver kelby nail uyildirim 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
uyildirim
Mesaj Sayısı : 129 Kayıt tarihi : 03/01/10 Yaş : 53 Nerden : İzmir
| Konu: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Çarş. 10 Şub. - 0:43 | |
|
En son uyildirim tarafından Cuma 13 Ağus. - 19:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
nail
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Çarş. 17 Şub. - 10:00 | |
| 10-snzg17 145 usd modeline talip olabilirim nette 40mm olarak gördüm doğrumudur? | |
|
| |
uyildirim
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Çarş. 17 Şub. - 11:27 | |
| bendeki bilgilerinde tam kasa ölçüleri yok ancak gelince kumpasla ölçüp cevaplayabilirim genel olarak aşağıdaki bilgiler var oda ingilizce ama önümüzdeki hafta içinde saat gelir ve yazarım 100% Authentic Brand New Seiko 5 Men’s Automatic Sports Military Watch, Model No SNZG17J1, Made In Japan, Black Number Dial with Luminous Hands, Day-Date calendar at 3o’clock position, 100Meters WR, Three fold Clasp with Secure lock Push button release Band, Stainless Steel Case. Screw See-Through Case back with Japan 23-Jewels Movement | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Cuma 19 Şub. - 1:39 | |
| - nail demiş ki:
- 10-snzg17 145 usd modeline talip olabilirim nette 40mm olarak gördüm doğrumudur?
çap 40 mm kalınlık 12 mm. babama hediye almıştım 180 $'a. 145'e gayet iyi. ama orjinal kutu yok sanırım bunlarda. ben kutulu almıştım.
En son kelby tarafından Cuma 19 Şub. - 1:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
uyildirim
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Cuma 19 Şub. - 1:42 | |
| kutu+garanti kartı 20 usd bence gereksiz o yüzden böyle getiriyorum ama istiyenlere bu şekildede getirebilirim | |
|
| |
nail
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Cuma 19 Şub. - 7:56 | |
| yani garanti yokmu kartı almazsak? | |
|
| |
uyildirim
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Cuma 19 Şub. - 7:59 | |
| 1 yıl boyunca ben yardımcı oluyorum bugüne kadar hiç kimseden sıkıntı çıkmadı ama dediğim gibi yardımcı olurum garanti konusunda | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Cuma 19 Şub. - 8:42 | |
| Hocam yurtdışından alınan bir saate Türkiye dağıtıcısı garanti vermez, ciddi bir garantinizin olmasını istiyorsanız Aydın Saat yada bayilerinden almanız lazım, onlardaki satış fiyatı da 2 misli civarlarında geziniyor. | |
|
| |
uyildirim
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Cuma 19 Şub. - 9:20 | |
| bende o yüzden bu şekilde getiriyorum her nekadar uluslar arası garanti densede bu saat olsun elektronik olsun türkiye pek faydalanamıyor,5 yıldır kimsede problem çıkmadı çıkarsa aaldığım yere gönderebiliyorum zaten onlar onun garantisini bu şekilde karşılıyor | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Cuma 19 Şub. - 10:02 | |
| seiko atlasa hastayım ama, ah bir silikon kordonlusu olsa. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Cuma 19 Şub. - 12:01 | |
| seiko atlas metal kordonla cok ciddi rahat ve konforlu takilabiliyor, ben seyahate gittigimde cogu zaman onu takiyorum, hem kirmaktan korkmuyorum cunku saglam ve ucuz. Diger duz kadranli modelin deri kayislisi vardi hatta forumda resimlerini yayinlamistim ama deri kordonla cok rahatsiz etti ben de bir yegenime hediye ettim. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Cuma 19 Şub. - 12:48 | |
| - watcher demiş ki:
- seiko atlas metal kordonla cok ciddi rahat ve konforlu takilabiliyor, ben seyahate gittigimde cogu zaman onu takiyorum, hem kirmaktan korkmuyorum cunku saglam ve ucuz.
Diger duz kadranli modelin deri kayislisi vardi hatta forumda resimlerini yayinlamistim ama deri kordonla cok rahatsiz etti ben de bir yegenime hediye ettim. aslında bu modele metal kordon çok yakışıyor ama, bende metal kordon fobisi var | |
|
| |
uyildirim
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Cuma 19 Şub. - 18:01 | |
| Bendede o fobi var çünkü bilekte kıl yogunulugu epey fazla çıtır çıtır kıllar heba oluyor oyüzden silikoncuyum bende | |
|
| |
uyildirim
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Salı 23 Şub. - 5:23 | |
| tüm saatler gelmiştir ve orjinal resimleri eklenecektir | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Salı 23 Şub. - 5:29 | |
| Bekleriz. ,fotolarla birlikte saatle ilgili ölçü vs. bilgileride bekleriz. | |
|
| |
uyildirim
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Perş. 25 Şub. - 6:02 | |
| resimler eklendi yukarıda | |
|
| |
uyildirim
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Perş. 25 Şub. - 14:06 | |
| - nail demiş ki:
- 10-snzg17 145 usd modeline talip olabilirim nette 40mm olarak gördüm doğrumudur?
nail bey verelim size saati ) yanlız ben 42 mm gibi ölçtüm çapını kumpasla | |
|
| |
profurio
Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 13/10/09 Yaş : 42 Nerden : Kırklareli
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- C.tesi 27 Şub. - 8:31 | |
| Arkası cam kapak olanlar hangileri acaba belirtirmisiniz? | |
|
| |
uyildirim
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- C.tesi 27 Şub. - 10:30 | |
| | |
|
| |
uyildirim
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- C.tesi 27 Şub. - 11:04 | |
| snzg17j1 snze97j1 snze83j1 snzf11j1 | |
|
| |
profurio
Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 13/10/09 Yaş : 42 Nerden : Kırklareli
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Paz 28 Şub. - 10:44 | |
| | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Çarş. 3 Mart - 10:40 | |
| Beyler Atlas dediğiniz hangisi oluyor.Bir zahmet söyleseniz. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Perş. 4 Mart - 6:33 | |
| - okyanus57 demiş ki:
- Beyler Atlas dediğiniz hangisi oluyor.Bir zahmet söyleseniz.
bu resimlerden SKZ223, SKZ229 ve SKZ231 atlas grubuna giriyor. bezelde pusula simgeleri olanlar.seiko atlas automatic diver yada, seiko compas automatic diver gibi isimlerle anılır. bazen diver'in önüne scuba konularakta söylenir. | |
|
| |
uyildirim
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Perş. 4 Mart - 9:24 | |
| | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Cuma 5 Mart - 11:42 | |
| - kelby demiş ki:
- okyanus57 demiş ki:
- Beyler Atlas dediğiniz hangisi oluyor.Bir zahmet söyleseniz.
bu resimlerden SKZ223, SKZ229 ve SKZ231 atlas grubuna giriyor. bezelde pusula simgeleri olanlar.seiko atlas automatic diver yada, seiko compas automatic diver gibi isimlerle anılır. bazen diver'in önüne scuba konularakta söylenir. Teşekkürler.Yalnız saatler bana çok kaba geldi.Yoksa benmi yanılıyorum. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Cuma 5 Mart - 12:18 | |
| bunlar dalgıç saati oldukları içün öyle olmak durumunda olurlar genellikle... haa kaba olmayan dalgıç saat yok mu , var tabi ki amma... dalgıç dediğin heybetli olur, bilekte kendisini belli eder... "ben dalmaya ve her türlü koşulda çalışmaya varım" der.. o yüzden kanımca bu seikolar çok ama çok işlevli ve de güzeller... | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Cuma 5 Mart - 13:04 | |
| evet çünkü sonuçta saat su altında okunabilecek şekilde olmalı .bu yüzden atlas serisi biraz daha büyükaslında normal çünkü tepeler hariç bezel çapı 40 yada 42 mm tepeler insanı yanılttığından büyük görünüyor,ayrıcabir sürü özelliği var, kaba gibi görünen o çok büyük tepe harita üzerinde mesafe ölçmeye yaradığı için büyük yapılmış ,vidayı harita üzerinde döndürüp oranlama yaparak gerçek uzunluğu bulabiliyorsunuz ,ayrıca saat işaretleri ve iğnelerde güçlendirilmiş yoğun fosforlu,yön bezeli sayesindede akrebi güneşe doğru tuttuğunuzda akrep-güneş ekseni ile saat12-6 ekseni arsındaki küçük daire diliminindeki orta noktaya yani açıortaya güneyi getirdiğinizde yönleri net bir şekilde gösteriyor yani net ölçümlü pusula görevi görüyor,bu yüzden bu skz serisine gadget (çok işlevli-marifetli alet) lakabını takmışlar ,skz211 i gördüm dev gibi sandığım saat o kadarda büyük değilmiş ince-orta bilekli olduğum halde rahatlıkla takabileceğim büyüklükte ,önünümzdeki hafta diğer saatleri de görmeyi düşünüyorum | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Cuma 5 Mart - 21:59 | |
| Hani biz de en azından resimlerini görsek ? kurma kolu ile mesafe ölçümü çok ilginç geldi. | |
|
| |
uyildirim
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Cuma 5 Mart - 22:09 | |
| sifujack arkadaşımla elimdeki tüm seiko 5 serisi saatleri inceleyip burda bir sunum yapabiliriz ama yoğunluktan görüşemedik önümüzdeki haftalarda inşallah olur | |
|
| |
m1cemi
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- C.tesi 24 Nis. - 3:23 | |
| 10 numara gerçekten 10 numaraymış | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- C.tesi 24 Nis. - 7:33 | |
| Orange Monster getirebilirmisiniz? | |
|
| |
ahmdsr
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Ptsi 12 Tem. - 23:35 | |
| Hangi ülkelerde orijinal Seiko 5 satılıyor?
| |
|
| |
uyildirim
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Salı 13 Tem. - 1:23 | |
| - vervito demiş ki:
- Orange Monster getirebilirmisiniz?
tam model alabilirmiyim 1-2 orange model var ama | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Salı 13 Tem. - 1:30 | |
| orange monster skx781 oluyor,sanırım vervito bu modeli kastetmiş olmalı | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Salı 13 Tem. - 2:44 | |
| Aslında kelby arkadaşım sattığı modeli alacaktım ancak müsait olmadığım için kaçırdım. metal kordonlusu çok ağır. silikon kurtarır ancak | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Salı 13 Tem. - 2:59 | |
| Atlaslar harika bir kendimi ayarlaya bilirsem yanına gelirim uğur abi... | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Yeni Seiko Otomatik Saatler- SATILMIŞTIR- Salı 13 Tem. - 3:05 | |
| | |
|
| |