Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

upscaletime

2 posters
YazarMesaj
mercan_dede

upscaletime Empty
MesajKonu: upscaletime   upscaletime Icon_minipostedPerş. 11 Şub. - 8:14

umarım bu sefer doğru yere açıyorumdur konuyu. tekrardan merhabalar başlıkta yazdığım gibi bu siteden hem denemek adına hemde saat merakımı artık kullanarak daha ileriye taşıma bir magico saat almayı düşünüyorum fiyatıda çok ucuzlamışken hem bu siteyi denemiş olayım diyorum hemde mekanizmalı ilk saatime geçiş yaparak sırayla çıta yükselterek devam etmek istiyorum yardımlarınızla ama bu site yurt dışı kaynaklı oldugundan alışveriş aşamasında yardıma ihtiyacım olacak veyahut başka saat tavsiyeniz varsa onuda alabilirim teşekkürler.
watcher
Admin
watcher

upscaletime Empty
MesajKonu: Geri: upscaletime   upscaletime Icon_minipostedPerş. 11 Şub. - 8:22

Upscaletime benim daha once onlarca saat aldigim bir yerdir, cok ciddi ve duzenli is yaptiklarini yasadim her seferinde, fiyatlar da iyi takip edilirse bulunabilecek en uygun fiyatlardandir.
Dikkat etmen gereken sey kargo ucretidir, yanilmiyorsam 50$
Mekanizmasi myota otomatik, iyi makinedir, tabi ki bir isvicre mekanizmasini tutmaz ama burada fiyat kalite paritesi cok iyi, bence alinabilir bir saat, eger model de hosunuza gittiyse gayet hos bir saat, neredeyse sadece kordon fiyatina.
http://www.turksaatforumu.com
mercan_dede

upscaletime Empty
MesajKonu: Geri: upscaletime   upscaletime Icon_minipostedPerş. 11 Şub. - 8:32

evet dediğiniz gibi japon mekanizmalı sanırım.Denemek ve başlangıç için iyi olur kanaatindeyim.Siteye üye oldum fakat semt seçiminde yabancı ülke seçenekleri filan var ben bunu kayseriye kadar nasıl getirteceğim izlemem gereken adımları bulamadım bu konuda yardım isteyeceğim mümkünse tabiki.
watcher
Admin
watcher

upscaletime Empty
MesajKonu: Geri: upscaletime   upscaletime Icon_minipostedPerş. 11 Şub. - 8:41

Onceden odeme yapacaksiniz, saticinin western union da kabul ettigini biliyorum, adresinize gonderecek, gonderme tarzi da garantili oldugu icin sikinti yasamazsiniz, zaten saate fatura da ekleyecek ve saat 150 dolardan dusuk oldugu icin gumruk te odemeyeceksiniz, bu kadar Very Happy
Yanlis hatirlamiyorsam fedex ile gonderiyor.
http://www.turksaatforumu.com

upscaletime
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Upscaletime
» Upscaletime indirimi
» upscaletime tarzı bir site
» Upscaletime Bize Ozel Indirim
» Upscaletime 3 Gunluk indirim Daniel Jean Richard