| Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın | |
|
+13kuvarsit propmatic GAREZ teng Drao aaltindeger certus watcher egunns Axiaziz deka barett silver 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| |
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Perş. 15 Nis. - 1:26 | |
| Ekledim | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Perş. 15 Nis. - 3:02 | |
| - silver demiş ki:
- Ekledim
Çok teşekkür ederim... | |
|
| |
propmatic
Mesaj Sayısı : 300 Kayıt tarihi : 31/01/10 Yaş : 52 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Perş. 15 Nis. - 9:17 | |
| - silver demiş ki:
- Ekledim
silver arkadaşım. sana bişey sorabilirmiyim? benim saatlerimi neden başkalarına söz veriyorsunuz? 31, 35 ve 44 numaralı saatleri ben alıyorum. bunu aylar önce de belirtmiştim | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Perş. 15 Nis. - 9:28 | |
| - watcher demiş ki:
- Propmaticle ben konustum, drao arkadasim bir tane numara belirlesin
watcher bu mesajı yazdığı için o şekilde bir mesaj yazdım, kendi keyfimden yapmıyorum | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Perş. 15 Nis. - 9:33 | |
| - propmatic demiş ki:
- silver demiş ki:
- Ekledim
silver arkadaşım. sana bişey sorabilirmiyim? benim saatlerimi neden başkalarına söz veriyorsunuz? 31, 35 ve 44 numaralı saatleri ben alıyorum. bunu aylar önce de belirtmiştim Yanlış anlaşılma varsa kusura bakma ama silver'in yazdığı gibi watcher'ın yazması üzerine bende saate talip oldum. Listeye ekleme yapıldı. Axiaziz ilede ödeme konusunda konuştuk. Şimdi nolacak? Watcher ile aranızda bu konuda bir görüşme olmadı mı? | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Perş. 15 Nis. - 9:43 | |
| - propmatic demiş ki:
- silver demiş ki:
- Ekledim
silver arkadaşım. sana bişey sorabilirmiyim? benim saatlerimi neden başkalarına söz veriyorsunuz? 31, 35 ve 44 numaralı saatleri ben alıyorum. bunu aylar önce de belirtmiştim propmatic silver'le aranızda bir sorun yaşanmasına sebep olmak istemem. Ayrıca buradan geçerken bende saat alayım diyen başka biri değilim. Bende bu forumun bir üyesi olarak saate yedek olarak yazılmak istediğimde watcher tarafından bu işe yönlendirilerek listeye eklenmiş biriyim. Lütfen watcher ile arandada bir sorun olmasın. Belki yanlış bir anlaşılma vardır. Eğer bu işe canın sıkıldı ise lütfen hiç canını sıkma sen nasıl istersen öyle olacaktır. Bu işi aramızda dostça rahatlıkla çözebiliriz. | |
|
| |
propmatic
Mesaj Sayısı : 300 Kayıt tarihi : 31/01/10 Yaş : 52 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Perş. 15 Nis. - 9:59 | |
| 31 numarayı veriyim bari arkadaşımıza gönlü kalmasın. 44 numara benim olmalı çünkü malatyalıyım. 35 i de valjoux a vericem. izmirli o | |
|
| |
kuvarsit
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Perş. 15 Nis. - 10:22 | |
| yedek listeye beni eklerseniz sevinirim. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Perş. 15 Nis. - 10:26 | |
| Tamamdır hocam gerekli değişiklikleri yaptım listede
Drao arkadaşımız 31/50 numaralı saati almıştır. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Perş. 15 Nis. - 10:28 | |
| | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Perş. 15 Nis. - 18:52 | |
| Tamam şimdi şöyle oluyor, 31; Drao. (44 propmatic' in) 16 madem @benginer, e pamuk eller cebe o zaman (Bana kızacak şimdi ) Bu arada önemli soru; @silver, yedek listede ilk sıra kimin, boşta bir saatimiz var da artık... Yalnız rica edeceğim, teyit alalım zamanında yazılmış kalmış olan biri olmasın... Çünkü pz.tesi falan bitmesi lazım. | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| |
| |
Drao
| |
| |
Drao
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Cuma 16 Nis. - 2:15 | |
| - watcher demiş ki:
- propmatic demiş ki:
- silver demiş ki:
- Ekledim
silver arkadaşım. sana bişey sorabilirmiyim? benim saatlerimi neden başkalarına söz veriyorsunuz? 31, 35 ve 44 numaralı saatleri ben alıyorum. bunu aylar önce de belirtmiştim Arkadaslar mesele halledilmistir, kimse konuya kafasini takmasin Kafaya takacak bir şey yok zaten kimseninde hakkını almak istemem. Sorun hallolduğuna göre bende ödemeyi axiaziz'e gönderdim. Herhalde tamamdır... | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Cuma 16 Nis. - 6:05 | |
| - Axiaziz demiş ki:
- Tamam şimdi şöyle oluyor, 31; Drao. (44 propmatic' in)
16 madem @benginer, e pamuk eller cebe o zaman (Bana kızacak şimdi )
Bu arada önemli soru; @silver, yedek listede ilk sıra kimin, boşta bir saatimiz var da artık... Yalnız rica edeceğim, teyit alalım zamanında yazılmış kalmış olan biri olmasın... Çünkü pz.tesi falan bitmesi lazım. 31 Drao tamam ama bana şu an yedek listeden biri lazım, ilk sıradan. Şu an da ki asıl liste doğru ama oradan bir kişi çıkacak, yerine birini ekleyeceğiz. (36 Mr. Wrong, yerine...) | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Cuma 16 Nis. - 6:14 | |
| kuvarsit ile iletişime geç istersen, o istemişti en son | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Cuma 16 Nis. - 6:16 | |
| - Drao demiş ki:
Axiaziz parayı hesaba EFT yaptım. Bilgin olsun mailinede yazdım. Bana bilgi verirsen memnun olurum. Mailinizi gördüm cevapladım. | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Cuma 16 Nis. - 6:19 | |
| - silver demiş ki:
- kuvarsit ile iletişime geç istersen, o istemişti en son
Yedek listede ilk sıra @kuvarsit' in mi??? Ondan önce talip olmuş biri varsa yedek listede o kişiyi atlamış olmayalım. Yok zaten kuvarsit teyse sıra tamam, listeyi değiştirelim ve ben hemen iletişime geçeyim | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Cuma 16 Nis. - 6:19 | |
| Ben kuvarsit'e mesaj yazdım seninle iletişime geçsin ve ön ödemeyi yapsın diye eğer saati almak isterse | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Cuma 16 Nis. - 6:22 | |
| Benim takip ettiğim kadarıyla en son Drao aldı ve dün Kuvarsit saat için yedek listeye yaılmak istediğini belirtmişti, benim anladığım kadarıyla sıra onda, mesaj yazdım ben ona | |
|
| |
Axiaziz
| |
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Paz 18 Nis. - 0:36 | |
| Kuvarsit' ten haber bekliyorum... | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Çarş. 21 Nis. - 10:36 | |
| Artık 36.- Kuvarist in.
Bu şekilde güncelleyebiliriz. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Çarş. 21 Nis. - 23:31 | |
| tamamdır | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Paz 30 Mayıs - 21:27 | |
| Arkadaşlar yedek listeden benim yerime geçmeye talip olan yok, İkinci, üçüncü saat olarak buradan isteyen var mı acaba? | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Salı 8 Haz. - 12:31 | |
| solestar, ben saate talibim ?? | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Salı 8 Haz. - 12:38 | |
| veya watcher hoca talip değilse talibim; onun kendine reserve ettiklerinden beni kırmayıp 1 taneyi bana ayırmıştı! - egunns demiş ki:
- solestar, ben saate talibim ??
| |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Salı 8 Haz. - 20:49 | |
| Yok benim ayirdiklarimdan bir tanesi haketmedigi icin ona vermekten vazgectim, o nedenle egunns sen solestar'inkini alabilirsin hic sorun yok | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Salı 8 Haz. - 21:04 | |
| thank you sir | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Çarş. 9 Haz. - 2:07 | |
| @egunns Hayırlı uğurlu olsun üstadım, güzel günlerde kullanın inşallah. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Çarş. 9 Haz. - 2:52 | |
| silver; 18/50 ye Mete Kazaca yazarsan sevinirim | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Çarş. 16 Haz. - 23:10 | |
| isim yazma son gününe kadar saat hakkından vazgeçen olursa talibim? | |
|
| |
mustafasuren
Mesaj Sayısı : 431 Kayıt tarihi : 26/12/09 Yaş : 48 Nerden : tokat-turhal
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Çarş. 16 Haz. - 23:46 | |
| benim saatlere yazılacak isimler 6 nolu saat için isim : MUSTAFA SÜREN 23 nolu saat için isim: ABDULLAH YILDIRIM | |
|
| |
merih
Mesaj Sayısı : 171 Kayıt tarihi : 31/12/09 Yaş : 70 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Perş. 17 Haz. - 0:02 | |
| Sn. Egunns ben hakkımı devir ediyorum. Arzu ederseniz kullanabilirsiniz. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Perş. 17 Haz. - 7:04 | |
| @merih certusla önceden yazıştım net bir cvp alayim, aksi halde dönerim size tşk | |
|
| |
necati
| Konu: Geri: Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın Paz 31 Ekim - 0:37 | |
| saat hayatın akışını gösteren en önemli delildir
| |
|
| |
| Forumun saati sıralı alıcı listesi, güncel liste için lütfen bu konuya bakın | |
|