Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hazır incelenmiş 100' lerce saat

+11
Azizim
asiruh2009
watcher
dewittfan
ertay
deka
poibra
certus
teng
solestar
MUstafa Bozer
15 posters
YazarMesaj
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

Hazır incelenmiş 100' lerce saat Empty
MesajKonu: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 9:44

solestar

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 10:21

İncelemeleri okumadım ama fotoğraflar müthiş
teng

teng

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 10:24

Breh breh, adama bayıldım valla. Seiko'larla Blancpain'leri yanyana koymuş işte saat sevgisi budur.
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 10:30

Dufour, Fp journe, A. Lange falan baya entersan saatleri var adamın özel tabi bunlar blancpain, breguet longines, IWC, gibi etacı lara hahaha göre diye polemik çıkarıyım
certus

certus

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 10:36

Datograph'a bittim resmen... o nasıl güzel bir mekanizmadır öyle... aklımı oynatıyordum tekrar görünce monstre
teng

teng

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 11:20

MUstafa Bozer demiş ki:
Dufour, Fp journe, A. Lange falan baya entersan saatleri var adamın özel tabi bunlar blancpain, breguet longines, IWC, gibi etacı lara hahaha göre diye polemik çıkarıyım
Longines hariç diğerlerinin kendi kalibreleri var.
poibra

poibra

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 11:36

solestar demiş ki:
İncelemeleri okumadım ama fotoğraflar müthiş

İncelemeleri okuyan yok zaten, direk fotoğraflara kilitleniyoruz görünce Very Happy

Benim 3 saatim var hergün hangisi takacağımı kara kara düşünüyorum bu adam ne yapıyordur acaba. Very Happy
http://www.borabalci.info
deka

deka

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 11:37

O da bizim watcher gibi saatsiz geziyordur. fumeur
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 11:39

teng demiş ki:
MUstafa Bozer demiş ki:
Longines hariç diğerlerinin kendi kalibreleri var.

Var IWC portugese(7750), Breguet tranatlantique(lemania), Blancpian Classique(lemania&peseux 7001)
Bence geniş müsteri portföyu tutmak için çok seviyede saat yapcaklarına adının hakkını versinler
teng

teng

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 11:40

Ben sık kullanılanlara ekledim her yemekten sonra bir kaşık birine bakıcam vieux
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 11:45

teng demiş ki:
Ben sık kullanılanlara ekledim her yemekten sonra bir kaşık birine bakıcam vieux

Heheeee Bu Prescher le facede konuştum AHCI den laf açıldı, "Do u have one?" dedi adam bana affraid

En son MUstafa Bozer tarafından C.tesi 13 Şub. - 12:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
ertay

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 11:46

deka demiş ki:
hahaha
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 11:53

ertay demiş ki:
deka demiş ki:
hahaha
ok1
teng

teng

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 11:55

AHGII da neki ?
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 12:04

teng demiş ki:
AHGII da neki ?

AHGII yı bilmiyorum da AHCI independent saat ustlarının bir araya gelerek oluşturdukları bir sistem.

Tayfun abi ben yine yanlış yazdım sandım geçenki gibi heheee Very Happy

Bu her bi ıncını cıncını elle yapan saat üreticilerinin kurduğu birlik, kendi kendilerini güvenceye alıyolar böylece.

http://www.thepurists.net/Patrons/members/ian_s/timeaeon/ta.htm
teng

teng

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 12:20

Hayır yanlış yazdığın için herhalde AHCI yı yazarken AGHII demek istemişindir sanmıştım. fumeur hehehe
Avatarındaki saatle tanıştırsana bizi diable
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 12:21

teng demiş ki:
Hayır yanlış yazdığın için herhalde AHCI yı yazarken AGHII demek istemişindir sanmıştım. fumeur hehehe

Tamam abi siz en iyisini bilirsiniz Very Happy
teng

teng

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 12:25

MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 12:26

Avatar ii film tavisye ederim blublu
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 14:07

Objektif ten kaynaklanıyo 10 000 liralık makina olsa ble yanında verdikleri objektif le bişey çekemzsiniz,

Makina SLR olduğu kesin, markada Nikonla Canon dan biridir en iyisi bunlar zaten:D sony 3 numara olur en iyi
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 15:15

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 11:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 15:52

Sanmam okadar fotoğrafçı tanıdım ya Nikon ya Canon kullanıyolardı
solestar

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 22:54

katil balina demiş ki:
abinin şimdi bak saatten çok fotoğraf makinasını merak ettim.

ne makro çekiyormuş be!

Kullandığı makine ve diğer malzemeleri alttaki iki sayfadan inceleyebilirsiniz. Makinesi Canon, bir de dijital USB mikroskop kullanıyor. Mikroskop görüntüyü eş zamanlı olarak bilgisayar monitörüne aktarıyor ve fotoğraf makinesi gibi kullanılabiliyor. İstediği görüntüyü yakalayınca bas-çek fotoğraflıyor.

http://ninanet.net/watches/macroset/macroset.html
http://ninanet.net/watches/Scalar/Scalar.html

Edit: Bir adet fotoğraf
Hazır incelenmiş 100' lerce saat Sscalarsetup
solestar

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedPaz 14 Şub. - 0:24

Ben aşağıdaki saati de çok beğendim Smile (Parçaları paketten çıkarıp saati kendiniz yapıyorsunuz...yani çocuğunuz Smile)
Hazır incelenmiş 100' lerce saat Myfirstclockpage
dewittfan

dewittfan

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedPaz 14 Şub. - 0:38

solestar demiş ki:
katil balina demiş ki:

ne makro çekiyormuş be!

Kullandığı makine ve diğer malzemeleri alttaki iki sayfadan inceleyebilirsiniz. Makinesi Canon, bir de dijital USB mikroskop kullanıyor. Mikroskop görüntüyü eş zamanlı olarak bilgisayar monitörüne aktarıyor ve fotoğraf makinesi gibi kullanılabiliyor. İstediği görüntüyü yakalayınca bas-çek fotoğraflıyor.

benim en çok merak ettiğim makina falan değil.bu resimler daha sonra kesinlikle bir programlarla düzenleniyor.o hangi programdır onu merak ediyorum.mesela saatler sanki foto. makinasıyla çekilmemişte sanki bilgisayar ortamında çizilmiş gibi duruyor.dünyaca ünlü saatlerin katalogarındada böyle.hangi programla nasıl düzenliyorlar çok merak ediyorum.photoshopla çok uğraştım bir zamanlar ama yapamadım.dikkat ederseniz aşağıdaki linkte saatin arkasında çekilen makrolarda kılcal çizikler vs. mevcut ,fakat saat incelemelerinin olduğu sayfalardaki resimlerde saatler pürüzsüz ve çok farklı.

Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedPaz 14 Şub. - 1:35

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 11:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedPaz 14 Şub. - 2:14

deka demiş ki:

Ben haftalardir saatsiz geziyorum, forumun saatine odaklandim, galiba artik yeni saat almakta cok zorlanacagim ve yine sanirim takacagim tek saat forumun saati olacak fumeur
http://www.turksaatforumu.com
asiruh2009

asiruh2009

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedPaz 14 Şub. - 2:38

site çok güzel fotoğraf çekimleri baya güzelmiş forumun saat ide çok güzel bu arada....
deka

deka

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedPaz 14 Şub. - 4:51

dewittfan demiş ki:
solestar demiş ki:
katil balina demiş ki:

ne makro çekiyormuş be!

benim en çok merak ettiğim makina falan değil.bu resimler daha sonra kesinlikle bir programlarla düzenleniyor.o hangi programdır onu merak ediyorum.mesela saatler sanki foto. makinasıyla çekilmemişte sanki bilgisayar ortamında çizilmiş gibi duruyor.dünyaca ünlü saatlerin katalogarındada böyle.hangi programla nasıl düzenliyorlar çok merak ediyorum.photoshopla çok uğraştım bir zamanlar ama yapamadım.dikkat ederseniz aşağıdaki linkte saatin arkasında çekilen makrolarda kılcal çizikler vs. mevcut ,fakat saat incelemelerinin olduğu sayfalardaki resimlerde saatler pürüzsüz ve çok farklı.

Bu teknikleri biz bir zamanlar kullanıyorduk,yaklaşık 15 sene önce şimdi nerelere gelmiştir kimbilir.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedPaz 14 Şub. - 4:54

watcher demiş ki:
deka demiş ki:

Ben haftalardir saatsiz geziyorum, forumun saatine odaklandim, galiba artik yeni saat almakta cok zorlanacagim ve yine sanirim takacagim tek saat forumun saati olacak fumeur
Senin saatsiz dolaşmaya alışık olduğunu biliyoruz,ben onuda yapamıyorum, ama forumun saati konusunda aynı duyguları paylaşıyoruz, sabırsızlıkla bekliyorum, herhalde hevesimi alana kadar çıkarmam, sonrada başına birşey gelmesin diye belki çıkarıp zaman zaman takabilirim. ok1
Azizim
moderator
Azizim

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedPaz 14 Şub. - 5:38

Makineyi makro yapınca meğer ne kadar çok kusur çıkıyormuş. diable
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedPaz 14 Şub. - 9:41

Patek Philippe Calatrava Officer's in arka kapağı çok ilginç. Kol saatlerinde böyle kapak pek görmemiştim.
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedC.tesi 30 Ekim - 8:25

solestar demiş ki:
Ben aşağıdaki saati de çok beğendim Smile (Parçaları paketten çıkarıp saati kendiniz yapıyorsunuz...yani çocuğunuz Smile)

Evet bu benim de çok dikkatimi çekti. Çok hoş bir masa saati.

Sitesinde bazı saatlere inceleme yazıları da eklemiş, bazılarında sadece saatin fotoğraflarını koymuş. Güzel bir site. Paylaşım için teşekkürler.
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedPaz 31 Ekim - 9:26

o masa saati nerede satılıyor?... Türkiye'de var mı?
http://teknolojivesaatler.blogspot.com
Deniz-KSK

Deniz-KSK

MesajKonu: Geri: Hazır incelenmiş 100' lerce saat   Hazır incelenmiş 100' lerce saat Icon_minipostedCuma 5 Kas. - 0:57

Glashütte'nin sadeliği ve zarif duruşu mükemmel. beret

http://ninanet.net/watches/others07/Mediums/mgub.html
http://www.google.com

Hazır incelenmiş 100' lerce saat
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ...(SAAT KORDONU YAPILIR)...HER TÜRLÜ SAATE ÖZEL TASARIM EL YAPIMI DERİ SAAT KAYIŞI-SAAT KORDONU YAPILIR....
» Ölüm, saat başı kendini hatırlatıyor, Prag saat kulesi.
» Uygun fiyata el yapımı Armand Nicolet saat son 9 saat 56 dakika
» Bu saat için ne diyorsunuz. İlk defa bir saat alacağım. Neler sormam gerekir almandan önce ?
» 16'ncı yüzyılda Osmanlılarda saat ve Takiyüddin'in 'Mekanik Saat Konstrüksüyonuna Dair En Parlak Yıldızlar' adlı eseri