Misafir Misafir
| Konu: Merhabalar... Ptsi 15 Şub. - 2:55 | |
| Yaklaşık 1.5 ay önce diğer forumu internette gezinirken bizantolog abimizin yazısında gördüm ve üye oldum.Ardından 2.forum olduğunu ve şu üzücü ayrılık meselesini öğrendim ve buraya da üye olmayı uygun gördüm. Saat merakımın kaynağı sanırım annem.Kendisi bana 2 kere saat hediye etti.2si de pilli Tissot olduğu için pek bir özelliği yok ancak benim için fazlasıyla önemliler. Herkese iyi forumlar. |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhabalar... Ptsi 15 Şub. - 3:00 | |
| Düzenleme butonunu göremediğim için ayrı cevapta yazıyorum kusura bakmayın.Diğer forumda kullanıcı adım frax1 şeklinde.saygılarımla. |
|
deka
| Konu: Geri: Merhabalar... Ptsi 15 Şub. - 3:03 | |
| Hoşgeldiniz, iyi forumlar, daha önce de bahsetdiğimiz gibi 2 forumun kurucusu da kaynağıda biziz,bunu gururla söyleyebiliriz. (İlk önce bu forum kuruldu, daha sonra bazı art niyetli ismi bizde saklı kişi tarafından burasının alt yapısının yetersiz olduğu söylenip bu görevi kendisince üstlenileceği söylenerek diğer forum bize kurduruldu-detayları açıklamak uzun sürer-daha sonra bazı art niyetli durumlar ortaya çıkınca buraya toptan geri döndük, kısaca her iki atarafında kurucusu, bilgileri ve altyapısı bize ait.) | |
|
watcher Admin
| Konu: Geri: Merhabalar... Ptsi 15 Şub. - 3:09 | |
| Hosgeldiniz, Biazantolog kardesimiz de saat sevdalilarindandir, hep beraber guzel bir tutkuyu paylasiyoruz | |
|
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Merhabalar... Ptsi 15 Şub. - 3:19 | |
| Hoşgeldiniz, iyi forumlar... | |
|
krytime
| Konu: Geri: Merhabalar... Ptsi 15 Şub. - 9:25 | |
| Hoşgeldiniz | |
|
M.Ali Sade
| Konu: Geri: Merhabalar... Ptsi 15 Şub. - 17:37 | |