| Saatler .... | |
|
+22okyanus57 Tolga DJouneyt bizantolog Muvakkit aaltindeger bravoecho Polemik_ ertay MortingenStrasse egunns vervito Azizim tumer1903 merm donjohnson forbidden pirasa peugeot206wrc deka watcher asiruh2009 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Saatler .... Cuma 28 Ağus. - 1:46 | |
| tr listesi heralde 5250 chf civarı....4100 chf lik tag grand 6rs için çok fazla diye ağlayan ben şimdi utanmadan ltd edition lara bakıyor...insanoğlu işte.....64 taksit yaparlarsa neden olmasın ....bide bu saat bileğe cuk diye oturursa ve ileride kısmet olursa artık milletin koluna bakmam bile...seri üretim saatlerle işim olmaz...nası havaya girdim hemen :hehehe: evet WATCHER üstad belçikalıların bu atasözünü benim için söylemiş.....sevince fiyatıyla işim olmaz...mustafa koç uz ya saatin arkasınada bittim yau...ara ara arkasını bile takarım 8) baksanıza resme kaçıncı üretim olduğu falan yazıyor...... ulan 5 bin tl lik saatte takvim yok be shitt | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saatler .... Cuma 28 Ağus. - 2:09 | |
| yaw seri numarasi cok onemliyse forumda imal ettirecegimiz saatlere de seri numarasi yaptiracagiz, :hehehe: | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Saatler .... Cuma 28 Ağus. - 2:58 | |
| evet üstad fiyatı 3 e katlar..bizim gibiler zıplar hemen - watcher demiş ki:
- yaw seri numarasi cok onemliyse forumda imal ettirecegimiz saatlere de seri numarasi yaptiracagiz, :hehehe:
| |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saatler .... Cuma 28 Ağus. - 3:24 | |
| eh zaten cok ucuz olursa kaliteli degil diye dusunulebilir, o yuzden imalatciya liste fiyatini cok cok yuksek tutmasini soyleyecegiz, indirimleri daha sonra pazarlik konusu yapar burada tartisiriz boylece herkes mesela 10.000 euroluk bir saati 300 euroya aldik diye sevinir :alay: | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saatler .... Cuma 28 Ağus. - 6:07 | |
| valla tam bir pazarlama taktiği.iyi bir pazarlıkla 299 euro da olabilir. :hehehe: | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saatler .... Cuma 28 Ağus. - 6:20 | |
| evet aynen deka kardesim :hehehe: | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Saatler .... Cuma 28 Ağus. - 7:37 | |
| - watcher demiş ki:
- constellation double eagle saatler quartz degilmiydi?
Quartz modelide var, fakat benim bahsettigim saat, Coaxial 2500 caliber... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saatler .... Cuma 28 Ağus. - 21:20 | |
| - eroltay demiş ki:
- watcher demiş ki:
- constellation double eagle saatler quartz degilmiydi?
Quartz modelide var, fakat benim bahsettigim saat, Coaxial 2500 caliber... Bu saatin quartz'i elime gecmisti, yegenime hediye ettim, aslinda cok zarif ve takim elbiselik bir saat, oldukca klasik ve zengin duruyor ama saat gibi duruyor yani saate benziyor yani kolunda bir saat var oluyor :joker: insallah duygularimi anlatabilmisimdir | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Saatler .... C.tesi 29 Ağus. - 17:02 | |
| arkadaşlar..yukarıda bahsettiğim tag carrera limited ı denedim...veee bileğime büyük geldi..ama saat hakkında fikirlerim değişmedi...çok kaliteli bir yüzü var ve farklı...7 bin küsür tl taksitli fiyatı var...ciddi para....neyse 350 tl lik orient auto power reserve ile durmak yok yola devam :hehehe: | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: Saatler .... Paz 30 Ağus. - 22:31 | |
| fiyatı çok güzelmiş :oops: | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: Saatler .... Paz 30 Ağus. - 22:52 | |
| | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: Saatler .... Paz 30 Ağus. - 22:54 | |
| | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: Saatler .... Paz 30 Ağus. - 22:56 | |
| | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: Saatler .... Paz 30 Ağus. - 22:57 | |
| bir kaç güzellik..... :P | |
|
| |
forbidden
Mesaj Sayısı : 172 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 38 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Saatler .... Paz 30 Ağus. - 23:06 | |
| hermes mükemmel. tam istediğim gibi. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saatler .... Ptsi 31 Ağus. - 2:35 | |
| hakikaten hermes mukemmel | |
|
| |
bravoecho
| Konu: Geri: Saatler .... Ptsi 31 Ağus. - 7:46 | |
| - asiruh2009 demiş ki:
Bu seamaster Omega2nın sitesinde yok, biraz bakındım bulamadım... Kodunu bilen var mı? | |
|
| |
Polemik_
| Konu: Geri: Saatler .... Ptsi 31 Ağus. - 8:20 | |
|
En son Polemik_ tarafından Cuma 12 Şub. - 23:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
bravoecho
| Konu: Geri: Saatler .... Ptsi 31 Ağus. - 8:44 | |
| Polemik, bulamayışımız boşuna değilmiş... saat "Teak Concept" olarak geçiyor. Sanırım yeni seri AT'larda düz modeli yeğledi Omega. Ben yine de yarın bir yetkili satıcı ile görüşürüm, duruma bakarım. Aşağıdaki parça oldukça şık :ok3: not: geçen sene bu zamanlar DH'de Omega diye kıvranıp saatlerin fiyatı düşsün yılbaşında alırım demiştim. Heyhaat koca bir yıl geçti yerimizde saydık. IWC replikası dışında hiç bir ilerleme yok. Anca ağzımızın suyu aka aka resim ekledik. Bir an önce ilk orjinal saatimi al-a-mazsam ortadan çat diye ayrılacam :aglamak: | |
|
| |
Polemik_
| Konu: Geri: Saatler .... Ptsi 31 Ağus. - 9:28 | |
|
En son Polemik_ tarafından Cuma 12 Şub. - 22:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saatler .... Ptsi 31 Ağus. - 9:43 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saatler .... Ptsi 31 Ağus. - 9:46 | |
| evet,forumun özel saati projesi dinlenmeye geçti,acele etmeyede gerek yok,biraz uzun sürsede ortaya güzel birşey çıkacak eminim.ama katılımcı sayısının artması önemli gözüküyor. :ok3: | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saatler .... Ptsi 31 Ağus. - 9:48 | |
| evet şu anlık esas iş katılımcı sayısının belirlenmesi. ondan sonra özellikleri oylamaya sunarız artık. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Saatler .... Ptsi 31 Ağus. - 12:11 | |
| beyler bence forum saati bunu andırmalı...çap 39-40...kalınlık 5-6 mm...tarih kokmalı.....dedemden bana hatıra bu tarz bir longines kaldı..babannem bana verince ilk işim fotoyu sizle paylaşmak olucak... | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Saatler .... Ptsi 31 Ağus. - 12:15 | |
| beyler bu saat nasıl ?...taba kayışla düşünün..metali becerememişler... kadran hafiften krem...resimde beyaz çıkmış | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Saatler .... Ptsi 31 Ağus. - 12:26 | |
| beyler 1 soru daha....saatim bu...saatin çapı 42 mm falan...metal kayışla biraz ağır..ve metali 316 L olmadığı için çok da kaliteli durmuyor....kasa bezel parlak (aslında mat severim ama kadran yapısı hoşuma gittiği için almıştım)...neyse gereksiz uzattım ......kadranı simsiyah değil...açık siyah veya koyu füme diyebiliriz...bugünlerde saatime deri kayış alasım var...kafamdaki kayış taba rengi...yoksa siyah kayış mı gider?....bu arada halihazırdada 2 tane siyah kayışlı saatim var......bu arada saat resimde dandik durmuş...klas olmasada kalite fena değil | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saatler .... Ptsi 31 Ağus. - 12:53 | |
| ben şahsen orient'in şu anki koleksiyonun beğeniyorum. kalite olrak da seiko'nun kalibrelerinden geri kalmazlar. ilk beyaz kardanlı saat çok güzel, yeni koleksiyonda buna benzer var ama bu çok daha iyi, yeni model'de saniye büyük, power reserve yok. 2.saate ise kardan rengi olursa olur, ya da siyah veya koyu kahve rengi kordon da güzel duru bence. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Saatler .... Ptsi 31 Ağus. - 13:10 | |
| ostrich... global net adresinden yeni seri ye baktım da...o seriden bahsediyosan...tam bir hüsran..yıldız mıldız saçmalamışlar....
birde bu saatlerde (bendeki dahil) bombeli cam kullanıyolar uyuz oluyorum...biraz kolunu yukarı kaldırdığında kadran gözükmüyor..şişenin dibi gibi....ilk alırken farketseydim almama sebebim olabilirdi | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saatler .... Ptsi 31 Ağus. - 20:49 | |
| maalesf bu tür saatlerin bombeli camı hep öyle oluyor,o serilerde düz cam safir grubunda hafif bombeli cam iyi oluyor. | |
|
| |
bravoecho
| Konu: Geri: Saatler .... Salı 1 Eyl. - 0:43 | |
| - Polemik_ demiş ki:
- Abi bu saat güzelmiş gerçekten, Omega'nın GMT'lerini seviyorum.
Aslına bakarsak Omega'nın pek çok modelini seviyorum.
Abi sen PO düşünüyordun, hala aklının bir köşesinde var mı, yoksa başka saatler mi düşünüyorsun? Elbette var hatta aklımda birçok şey var ama cesaret edip alamadık kriz yüzünden. Yarın ne olacağını bilmediğimden milyarlarla ifade edilen bir hobiye para harcamak akıl karı gelmiyor. Nasip işte bekliyoruz (ne olacaksa beklemekle ) Aklımdaki saatler için abartmıyorum kafadan 15bin YTL lazım, ancak içim soğur :lol!: Bi başlarsam duramam diye korkuyorum. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saatler .... Salı 1 Eyl. - 0:50 | |
| Sen cok sanslisin, 15 bin ile isi hallediyorsun, gecen gun galleria da saticida bir jaeger gormustum aklim orada kaldi, master kontrol otomatik, 18k rose gold, resmen dibim dustu, fiyati mi? 7800 eurocuk, o gunden beri bu saat ruyalarima giriyor... buna bir hublot ve bir de lage sohn ekledin mi, lotoyu beklemekten baska care kalmiyor :pirat: | |
|
| |
bravoecho
| Konu: Geri: Saatler .... Salı 1 Eyl. - 0:55 | |
| Sanırım ben altın sevmediğim için biraz daha yırtıyorum. Ya SS yada Ti olacak. Bir de A+++ seviyesine hiç bakmadaaaaaaaaağğn A ve A+ düzeyinde seyrediyorum ki oturup ağlamayayım | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
deka
| Konu: Geri: Saatler .... Salı 1 Eyl. - 3:18 | |
| güzel ama hasta olduğumu iddia etmiyeceğim,fotodan yola çıkarak birşey soracağım,genelde deri kayışlı modellerde kayışla kasa arası orta noktada neredeyse kesişir veya çok yakındır,bu modelde ara açık,bunu nasıl yorumlayalım,benim natolu hammy nin nato kordonuda değişse,takılan deri kayış aşağı yukarı böyle duruyor ve bana pek hoş gelmedi. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saatler .... Salı 1 Eyl. - 3:27 | |
| bu resimler sanirim fotoshop resimleri gercek saatte boyle acik degildi, bir de insanin koluna acaip oturuyor, kolunda saati hic hissetmiyorsun. Indirimli (%25) 7.800 euro idi galleriada | |
|
| |
bravoecho
| |
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Saatler .... Salı 1 Eyl. - 4:38 | |
| yakın fiyata patek philippe var gümüş bence o çok daha güzel.
jeager deniyorsa efsane tasarımı olmalı bence gerçi o da çok pahalı ama : ( | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saatler .... Salı 1 Eyl. - 5:24 | |
| - watcher demiş ki:
- bu resimler sanirim fotoshop resimleri gercek saatte boyle acik degildi, bir de insanin koluna acaip oturuyor, kolunda saati hic hissetmiyorsun. Indirimli (%25) 7.800 euro idi galleriada
şimdi oldu,yoksa neydi o öyle, ben natoları boşuna mı istiyorum. :siritiyom: | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Saatler .... Salı 1 Eyl. - 6:20 | |
| - egunns demiş ki:
- beyler bu saat nasıl ?...taba kayışla düşünün..metali becerememişler...
kadran hafiften krem...resimde beyaz çıkmış
benimde orient saatlerim var çok sorunsuz ve dakik çalışan otomatik ve birde krono quartz ikisindende memnunum .. ama tabi marka değeri pek tatmin edici değil.. ) | |
|
| |
aaltindeger
| |
| |
aaltindeger
| Konu: Geri: Saatler .... Salı 1 Eyl. - 6:28 | |
| - deka demiş ki:
- evet,forumun özel saati projesi dinlenmeye geçti,acele etmeyede gerek yok,biraz uzun sürsede ortaya güzel birşey çıkacak eminim.ama katılımcı sayısının artması önemli gözüküyor. :ok3:
sonuçta acil ihtiyaç değil bencede yavaş yavaş şekillenmeli, zamana yayılmalı (kesinlikle kurmalı olmalı) ve iyice ölçüp biçip mümkünse altın olmalı.. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Saatler .... Salı 1 Eyl. - 11:45 | |
| beyler bu jaeger hakkında fikirleriniz nedir..(.ahhhh ah...evlilik aşamasında bu saati hediye olarak aldırtabilirdim (1 miktarını kendim ekleyerek....ama yapmadım )...black krokodil kayışla çok farklı duruyor...en baz master compressor serisi..muhtemelen şu an üretilmiyor....çapı unisex tarzı max 38 mm....takvim den başka özelliği yok..gayet sade okunabilir...jaeger in modellerini aşırı derecede beğenmememe rağmen bu markaya ciddi bir sempatim var bilmiyorum nedenini.....ilerideki hedefe neden koymayalım 8)...birde tr liste fiyatını tahmin eden varmıdır...bence liste 8000 chf den fazla değildir?...bi de şu jaeger amcam marka logolarını tam ortaya sığdıramıyo heralde..ya sağ veya sol üst...veya alt taraf..ama ortası yok...(bazı modellerde var tabi)..mesale bunda sol altta..ne akla hizmetse | |
|
| |
bravoecho
| Konu: Geri: Saatler .... Salı 1 Eyl. - 19:00 | |
| - aaltindeger demiş ki:
- replika ıwc den çok olumlu sözetmiştin, o replika senin hızını kesti heralde..
Ondan ziyade teget gecmeyen konular hizimi kesti :lol!: | |
|
| |
aaltindeger
| Konu: Geri: Saatler .... Salı 1 Eyl. - 19:15 | |
| demekki sizede sürttürmeden geçmedi o konular.. :twisted: | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Saatler .... Çarş. 2 Eyl. - 0:23 | |
| üstterki jaeger in tr listesi 5240 euro imiş....çıta bütçeyle ters orantılı olarak gittikçe yükseliyo anlamadım gitti :kirmizikart: | |
|
| |
bravoecho
| |
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saatler .... Çarş. 2 Eyl. - 1:40 | |
| Jaeger le coultre memovox | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: Saatler .... Çarş. 2 Eyl. - 3:21 | |
| saat ler gerçekten çok güzel bravoecho ofoto nerden bulduysan çok güzel benim yüklediğim fotodakimi... | |
|
| |
bravoecho
| Konu: Geri: Saatler .... Çarş. 2 Eyl. - 3:41 | |
| - asiruh2009 demiş ki:
- saat ler gerçekten çok güzel bravoecho ofoto nerden bulduysan çok güzel benim yüklediğim fotodakimi...
Tşk ederim Omega'nın birçok modelini beğendiğim için yakinen takip ederim. Sanırım cümlenizde bir yazım hatası olmuş son kısmını tam anlayamadım :pirat: | |
|
| |
bravoecho
| |
| |
| Saatler .... | |
|