Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Saatler ....

+22
okyanus57
Tolga
DJouneyt
bizantolog
Muvakkit
aaltindeger
bravoecho
Polemik_
ertay
MortingenStrasse
egunns
vervito
Azizim
tumer1903
merm
donjohnson
forbidden
pirasa
peugeot206wrc
deka
watcher
asiruh2009
26 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

Saatler .... - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 5 Ağus. - 5:48

adam yapmış makineyi taş gibi de yazmış oraya "MADE İN GERMANY"..

şimdi hep swiss mwiss diyoruz da en kıralında da olsa bir ETA bunu görse köşede oturup ağlamaz mı?
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 5 Ağus. - 7:06

Harry Winston ismini duymustum jewellery markasi olarak ama saatlerini yeni gordum bir butikde Baku'de. oldukca basarili modelleri var. tabii o fiyatlara daha taninmis marka saatleri almak daha mantikli ama H.W. da kayda geder saatler uretiyor kannimca.
asiruh2009

asiruh2009

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 13 Ağus. - 2:53

eta varya hüngür hüngür ağlar gözleri şişer ağlamaktan....
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 15 Ağus. - 11:28

arkadaşlar resim nası atılıyor yardım ltf
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 15 Ağus. - 11:33

arkadaşlar aklımda bu saat var ne diyorsunuz?....listesi 2200 frank

Saatler .... - Sayfa 2 Tagwaf2010ba
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 15 Ağus. - 11:39

arkadaşlar 40 tl ye tag 2000 exc saatimin pilini değiştirdiler..kazıklandımmı ne
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 15 Ağus. - 20:55

40 tl pahalı olmuş biraz
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 15 Ağus. - 23:56

[quote="egunns"]arkadaşlar aklımda bu saat var ne diyorsunuz?....listesi 2200 frank

sana ne kadar yapiyorlar?
Cok guzel bir saat ben tag kullanmadim ama kullanan arkadaslar yorum yapsinlar.
http://www.turksaatforumu.com
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 16 Ağus. - 1:04

yüzde 25 veya biraz üstü indirim alabiliyorum watcher hocam...biraz durumu toparlarsam düşünücem...ama hanımdan nasıl gizliycem onu bilmiyorum...her saat alışımda kıyametler kopuyo 🇳🇴......bende aslında 2000 exclusive var...rose gold materyelleri var..ama 38 mm artık gözüme küçük geliyor...yukarıda resimlediğim 41 mm...ve köşeler lazerle kesilmiş gibi kaliteli duruyor...grand carrera 6 rs ten beni vazgeçiren saat oldu...allahtan da oldu..aralarında tam 2 katı fiyat farkı var ok1

[quote="watcher"]
egunns demiş ki:
arkadaşlar aklımda bu saat var ne diyorsunuz?....listesi 2200 frank

sana ne kadar yapiyorlar?
Cok guzel bir saat ben tag kullanmadim ama kullanan arkadaslar yorum yapsinlar.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 16 Ağus. - 1:07

Galiba birgun hep beraber bosanmislar forumu da acariz bu gidisle muhaha

Saati denedin mi kolundaki durusunu ve konforunu sevdin mi?
Icindeki makine neymis?
asiruh2009

asiruh2009

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 16 Ağus. - 2:26

çok güzel bir saat tahmini 2900 tl civarında herhalde 2150tl civarında sana bırakırlar herhalde iyi bir indirim daha fazlası olursa zaten süper hoşuna da gittiyse bütçeyide sarsmıyorsa iyi bence....
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 17 Ağus. - 5:31

muhaha muhaha

mete üstad...kauçuk kayışlı modelini denedim...plastik kayış sevmediğim için saatle bütünleşemedi kolumda..daha metalini deneyemedim..kendimi tutamam diye korkuyorum Smile...bikaç yere baktım vitrinde yoktu..bakınmaya devam....koldaki duruşu ve konforu sormuşsun ya....o konuda tag grand carrera 6rs i taktığımda sanki adamların bu saati benim bileğime göre tasarladıklarını düşünmüştüm..kullanılan materyal kalitesi hayatımda denediklerimin en müthişiydi....hatta senin 6rs hakkındaki dh daki yorumunu hatırlıyorum....- konforundan çok etkilenmiştin, fakat bileğinde küçük durmuştu......ama herşeye rağmen 4100 chf listelik de bir saat olmadığınında biraz farkındaydım ve beni fiyatı çok aşıyodu....yukarıda resimlediğim aquaracer auto yu gördükten sonra...aqua hayellerimi süslemeye başladı...bakalım metal kayışlı aquaracer bileğime cuk diye oturursa para biriktirmeye devam...bu arada grand 6rs inde kaliteli replikasına rastlarsım alırım heralde....

bu arada üstad..aqua nın mekanizması hakkında çok bilgili değilim...galiba eta kullanıyolar..bikaç yazıda rastlamıştım

watcher demiş ki:
Galiba birgun hep beraber bosanmislar forumu da acariz bu gidisle muhaha

Saati denedin mi kolundaki durusunu ve konforunu sevdin mi?
Icindeki makine neymis?
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 17 Ağus. - 5:48

arkadaşlar saatlerimi koyabileceğim şık kaliteli deri saat kutusu arıyorum...istanbulda nerde vardır...6 lı veya 8 li....cumartesinki kapalıçarşı buluşmasındaki fotolarda vardı kutular
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 17 Ağus. - 6:35

evet tag grand carrera inanilmaz konforlu duran bir saatti, sanirim saatlerin kordon takilan yerlerini iyi dusunmusler dedigin gibi cok etkilenmistim, bu aquaracer'in durusu da cok konforlu gibi gorunuyor ama dedigin gibi metal kayisla denemek lazim. Bu arada eger aquaracer de rahat etmezsen bir replika ile biraz idare edip biraz daha para biriktirip carrera alabilirsin, ya da ikinci el?
Teng dostumuz bir tane kacirmisti 800tl ye almamis halen homur homur edip duruyor :lol!:
asiruh2009

asiruh2009

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 17 Ağus. - 23:01

metal bilezikte rahatlık çok önemli çünkü der iveya türevleri gibi rahatlık veremiye biliyor....
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 0:02

watcher hoca 2.el saatten ben haz almam......ancak benim gibi bi manyak tan almam lazım :pirat: ......geçenlerde benim tag in pilini değiştirmeye gittiğimde adamlar şaşırdı bunun pili niye böyle çabuk diye sordu.....saati yeni sanmışlar..............bende ne yenisi dedim 99 yılında almıştım o saati...adamlar tabi şok üzerine şok...ya dediler bu saat bizim vitrindeki saatler gibi çizik yok....bende biraz temiz bakarım dedim saatlerime....adamlar ben çıkınca bile beni konuşuyolardı eminim:).......ulan dedim kesin bu saatin bu aralar camı falan kırılır gözleri kaldıSmile...............ya aslında saate meraklı adamlar olsa..bendeki modelin 2000yılından sonra üretilmediğini bilirler ama nerdeee....umarım aqua da bana haz verirde bileğimde............para biriktirmeye devam ederiz.................kısmet olursada alabilirsem hanıma replika diycem 8)

watcher demiş ki:
evet tag grand carrera inanilmaz konforlu duran bir saatti, sanirim saatlerin kordon takilan yerlerini iyi dusunmusler dedigin gibi cok etkilenmistim, bu aquaracer'in durusu da cok konforlu gibi gorunuyor ama dedigin gibi metal kayisla denemek lazim. Bu arada eger aquaracer de rahat etmezsen bir replika ile biraz idare edip biraz daha para biriktirip carrera alabilirsin, ya da ikinci el?
Teng dostumuz bir tane kacirmisti 800tl ye almamis halen homur homur edip duruyor :lol!:
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 0:20

bak bu taktik iyi,hanım sorduğunda bende önemli birşey değil ucuz birşey önmsiz deyip geçiştiriyorum. :ok3: ,amma formu görüyorda okumuyor,birde mesajları okursa...... :kizgin seytan:
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 0:50

muhaha

Ben hanima forumun adresini hic vermedim, isteyince de yanlis harf veriyorum sonra da "yaw senin makinende sorun var" diyorum :lol!:
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 0:54

watcher beni güldürdün yine,ben forumdayken hanım etrafımda dolaşıyor,bendeki de iyi cesaretmiş bu şartlarda,deli cesareti mi ney. :lol!:
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 1:01

Simdiii deka dostum bu soyle bisey:
F1 yaris arabalarini suren pilotlar daha ilk yillarinda inanilmaz riskler alarak arabalarini surer ta ki....
Eski pilotlarin dedigi gibi "ilk duvara carpana kadar" muhaha
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 1:06

hımmm haklı olabilirsin,demekki ben daha duvara toslamadım,yeni pilotda olmadığıma göre tecrübeli pilot olarak da demekki bundan sonrada toslamam,ama massa gibi kafama fırlayan bir yay gelirse o zaman ne olur bilemem. :kirmizikart:
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 1:23

Wallahi havada ucan ufo'lara dikkat etmek lazim drunken
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 1:25

bu zamanda herşey mümkün,bu nedenle fazlada kendimize güvenmemek lazım. :gule gule:
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı 18 Ağus. - 1:46

hehehee Very Happy
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 24 Ağus. - 10:47

beyler oris telemeter de biraz kafamı kurcalıyor....kadran yapısının spor ve klasik olması hoşuma gitti...bombeli hesalit camı sıkıntı biraz...eta 7750 kullanıyo galiba....tag aqua ile fiyat aşağı yukarı aynı....sizce nasıl saat...bide bu telemeter olayınıda tam anlamış değilim

Saatler .... - Sayfa 2 97890275
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 24 Ağus. - 10:54

chorono dizilişine göre 7750 olduğu anlaşılıyor,telemeteri bende bilemedim,genelde bu tarz saatlerde tacyhmeter olur ama,yinede güzel saat cam olayında tercih senin.
MortingenStrasse

MortingenStrasse

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 24 Ağus. - 12:19

kasanın çevresi bu şekilde olan saatleri hiç sevmiyorum ben
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 24 Ağus. - 20:26

bezeli tırtıklı gibi olanlarmı?,bence fena değil,daha klasik hava veriyor gibi,ama snki araları kir dolup temizlenmiyecek gibi bende tercih etmem.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 24 Ağus. - 22:11

ben bayılıyorum güzel olan etrafı tırtıklılara..hele bide sportluk varsa...hiç modası geçmeyecekmiş gibi geliyor...ama maledef bu targa florio nun 3500 tl den fazla fiyatı var :(

Saatler .... - Sayfa 2 Florio20
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 24 Ağus. - 22:19

Kenarlari tirtilli saatler pek tutulmuyor piyasada, bu nedenle tirtilli sevenler icin bu bir avantaj, inanilmaz indirimler olabiliyor.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı 25 Ağus. - 0:44

ben görünüm olarak pek tutmuyorum,piyasadada aynı gerekçe ile mi tutulmuyor.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı 25 Ağus. - 2:23

evet gorunum itibariyle galiba herkesin hosuna gitmiyor.
ertay

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı 25 Ağus. - 7:14

Grand Carrera 6RS fiyati ne kadar? burada
egunns,
bildigim kadari ile Aquaracer de COSC yok, arada fazla fiyat farki yoksa Grand Carrera daha mantikli gibi..
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı 25 Ağus. - 9:41

eroltay tag 6rs çok pahalı...bütçeyi uçuruyo...4100 chf listesi...aqua 2200 chf.....6rs i 4000 tl peşinlere bıraktırırım arkadaşım var...ama yinede çok....6rs i alıcaksam ömür boyu saat almamalıyım..anca amorti eder Smile.....birde şahsi fikrim 4100 chf lik tr liste fiyatının çok uçuk olduğu.....yabancı sitelerde 2500 usd civarı biçiyolar

eroltay demiş ki:
Grand Carrera 6RS fiyati ne kadar? burada
egunns,
bildigim kadari ile Aquaracer de COSC yok, arada fazla fiyat farki yoksa Grand Carrera daha mantikli gibi..
ertay

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 26 Ağus. - 10:17

egunns,
evet oldukca yuksek, zannedersem Avrupadaki liste fiyatida yuksek diye hatirliyorum..
bir iki haftaya kadar donecegim, Almanya daki en son fiyatini ogrenir sana yazarim, sende buradan alacak olursan sayet ona gore hareket edersin..
Chrono 24 te bir tane var, Bruxel de..Whatcher abi ye rica et istersen, belki telefon acip ogrenebilir, en son kaca birakirlar, sana uyabilir..
DH de bana Schumacher onermistin, bu gun tanistigim birisinde, linkteki modeli gordum..
biraz inceledim, alip koluma takip baktim..
hakli imissin cok buyuk ve kaba durmuyor, bayagi guzel bir saat..
http://www.omega.ch/index.php?id=298&pos=3&no_cache=1
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 26 Ağus. - 11:57

evet eroltay ben omega vitrinlerine baktığımda nedense genelde schmacher modelleri dikkatimi çekmiştir...benimde bilek ince ve büyük çaplı ve kalın thicknesslı saatleri denediğimde babamdan ödünç almışım gibi duruyor....bugun kanyon da 9-10 mm kalınlığı olan omega titanium seamaster ı görünce içeri dalıp denedim..liste 4000 chf idi ama umduğum gibi elit durmadı...değerli saatlerde titanium biraz sıkıntılı galiba...ama taşıması müthiş rahat.........bu arada aynı mağazada favorilerim olan aquaracer ve 6 rs te vardı...hemen denedim 2 sinide...ama bomba!...hayal kırıklığı yaşadım.....biraz abartı bir tanımlama olacak ama...2 sinide sol koluma taktığımda aquaracer replika gibi durdu diycem ayıp olacak:)...6 rs in müthiş bir metal kalite farkı var....satıcının çok şey anladığı söylenemez..2 side 316 L dedi ama farklı...çok farklı...6 rs ipek gibi bişey...1 de aquaracer da beğenmediğim husus bileğimde bezeli nedeniyle biraz yüksek durdu...eroltay arakadaş almanya fiyatını yolun düşerde öğrenirsen sevinirim...6 rs lik bütçeye şu an sahip değilim ama ilgin için tşkrler................

bu arada akşam nişantaşındaydım...uçuk dükkanlar açılmış..hublot mağazası...AP ler piaget ler...vacheron da açılıyo..mağazaya coming soon denmiş....chronos falan da açıyor...ama bu tarz saydığım markalar bana hitap etmiyo...allahtan da etmiyo Smile

eroltay demiş ki:
egunns,
evet oldukca yuksek, zannedersem Avrupadaki liste fiyatida yuksek diye hatirliyorum..
bir iki haftaya kadar donecegim, Almanya daki en son fiyatini ogrenir sana yazarim, sende buradan alacak olursan sayet ona gore hareket edersin..
Chrono 24 te bir tane var, Bruxel de..Whatcher abi ye rica et istersen, belki telefon acip ogrenebilir, en son kaca birakirlar, sana uyabilir..
DH de bana Schumacher onermistin, bu gun tanistigim birisinde, linkteki modeli gordum..
biraz inceledim, alip koluma takip baktim..
hakli imissin cok buyuk ve kaba durmuyor, bayagi guzel bir saat..
http://www.omega.ch/index.php?id=298&pos=3&no_cache=1
MortingenStrasse

MortingenStrasse

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 26 Ağus. - 13:40

vacheron mu açılıyor?? sadece vacheron mu yani? bir an istanbula cennetin şubesinin açılması çok tuhaf geldi de
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 26 Ağus. - 15:04

evet anladığım kadarıyla sadece vacheron...bitişiğinde chronos ve breguet de açılıcak...bizde bakmaktan burnumuzu veya anlımıza tertemiz vitrin camına çarpıcaz :P

MortingenStrasse demiş ki:
vacheron mu açılıyor?? sadece vacheron mu yani? bir an istanbula cennetin şubesinin açılması çok tuhaf geldi de
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 26 Ağus. - 20:01

alamasakda bu markaların varlığını hissetmekde güzel olur herhalde,açılsınlar bakalım.
ertay

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 27 Ağus. - 7:12

egunns,
gider gitmez kendi isim icin, benim adama gidecegim zaten, fiyatini ogrenir sana yazarim..

gecen hafta bir arkadasim bahsetmisti, bir yerde cok temiz bir Constellations Double Eagle var demisti, bugun o tarafa yolum dustu baktim inceledim, cok temiz bir saat ve fazla kullanilmamis, hic cizik yok uzerinde, 2008 de alinmis..satici en son 1500 eu ya birakti, sanirim ufak tefek bir seyler daha belki yapar, ama cok fazla bir seyde beklememek lazim..
Double Eagle cok begendigim bir modeldi, fakat kordonlari bilezik sistemi olup, baklalari fazla hareket etmedigi icin, benim bilekte pek uygun durmuyordu, sadece bir versiyonu vardi 35 mm. olan, onuda bulamamistim, bugunku 35 mm. tam benim bilege gore, avrupa fiyati 2850 euro idi yanlis hatirlamiyorsam, en son net olarak 1900 euro civari gelir. buradaki fiyat olarak fena degil, acaba alinirmi? alinmazmi? diye bir ara dusundum, sonra vaz gectim, yarin obur gun gidip 1200 eu teklif edecegim, verirse alayim diye dusunuyorum, siz ne dersiniz bu konuda arkadaslar,
cap kucuklugune takilmayin, cap olarak benim hosuma gitti, sizlerden model ve fiyat hakkindaki dusuncelerinizi almak isterim...
bahsettigim model,
http://www.omega.ch/index.php?id=274&details=1&ref=15015100&no_cache=1
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 27 Ağus. - 10:26

constellation bana hep orta yaş üstü grubuna hitap ediyor gibi gelmiştir...ama bileğe çok yakışırsada tüm yorumlar kaidesiz olur
Polemik_

Polemik_

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 27 Ağus. - 19:45

.

En son Polemik_ tarafından Cuma 12 Şub. - 23:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 27 Ağus. - 19:54

egunns demiş ki:
constellation bana hep orta yaş üstü grubuna hitap ediyor gibi gelmiştir...ama bileğe çok yakışırsada tüm yorumlar kaidesiz olur
bana hitap eden bir model değil ama önemli olan senin beğenmen sen beğendiysen sorun yok,hayırlı olsun diyelim.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 27 Ağus. - 20:38

constellation double eagle saatler quartz degilmiydi?
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 27 Ağus. - 23:03

dostlar bu özel saat dikkatimi çekmeye başladı...6000 adet üretimle sınırlı...bazı sitelerde kurmalı bazılarında otomatik yazıyor..bende anlamadım..calibre 1 ne demekki?.....çap 43 olmasına rağmen kalınlık çok yüksek değil...13 mm...değerli bir parça galiba....kutudan hem kauçuk hem deri kayış çıkıyo heralde

Saatler .... - Sayfa 2 Wv3010eb0024
Saatler .... - Sayfa 2 Wv3010eb00251
Saatler .... - Sayfa 2 Wv3010eb00253
Saatler .... - Sayfa 2 Wv3010eb00256
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 27 Ağus. - 23:17

Bu makine 649X bir makine ama modifiye edilmis ve dekoru ozel yapilmis.
Yine kadrani da guilloche ve cok guzel,
ama fiyat oldukca tuzlu gibi geldi, deger mi? bu tamamen senin degerlendirmene bagli, belcikalilarin bir atasozu var:
Sevince hesap yapilmaz :hehehe:
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 27 Ağus. - 23:20

"belcikalilarin bir atasozu var:
Sevince hesap yapilmaz" bu sözü tuttum,aslında biz bunu hep uyguluyoruz ama ifade etmiyoruz,çok hoşmuş.
alkisalkis
Polemik_

Polemik_

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 27 Ağus. - 23:25

.

En son Polemik_ tarafından Cuma 12 Şub. - 23:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 27 Ağus. - 23:39

fiyatı yüksek olmakla birlikte benim de çok hoşuma gitti,bana göre nefis bir saat.
asiruh2009

asiruh2009

MesajKonu: Geri: Saatler ....   Saatler .... - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 27 Ağus. - 23:46

gerçekten çok güzel....

Saatler ....
2 sayfadaki 6 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
 Similar topics
-
» GMT saatler
» Saatler
» Aşmış saatler
» filmlerdeki saatler
» İskelet saatler