Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Haydi ambalajı beraber açalım

+8
tarcan
borahan
crazyhours
ertay
merih
deka
teng
watcher
12 posters
YazarMesaj
watcher
Admin
watcher

Haydi ambalajı beraber açalım Empty
MesajKonu: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedPtsi 22 Mart - 21:48

Daha once sizlere yazmistim, Cin bridge saatim bu sabah geldi, once ambalaji beraberce acalim sonra izlenimlerimi yazayim.

Haydi ambalajı beraber açalım DSCN1108Haydi ambalajı beraber açalım DSCN1109

Haydi ambalajı beraber açalım DSCN1110Haydi ambalajı beraber açalım DSCN1111

Haydi ambalajı beraber açalım DSCN1112Haydi ambalajı beraber açalım DSCN1113

Haydi ambalajı beraber açalım DSCN1116Haydi ambalajı beraber açalım DSCN1122

Haydi ambalajı beraber açalım DSCN1126Haydi ambalajı beraber açalım DSCN1128

Haydi ambalajı beraber açalım DSCN1131Haydi ambalajı beraber açalım DSCN1129

Haydi ambalajı beraber açalım DSCN1135Haydi ambalajı beraber açalım DSCN1136

En son watcher tarafından Ptsi 22 Mart - 22:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://www.turksaatforumu.com
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedPtsi 22 Mart - 21:58

Izlenimlerim:

Her sey gayet guzel basladi, ambalaj guzel, gonderim suresi uygun, saat ilk bakista hos.
Sonra problemler basladi.
Once saati koluma takarken kayis tokasi koptu, ince bir metalden yapilmis, aradaki pim cok kalitesiz ve kirildi.
Neyse saati koluma iyi kotu uzerinde tutup resim cektim.
Sonra ayarlamak isterken surpriz, ayar tepesi vidali ama vidayi acmak icin cevirirken akrep yelkovan donuyor, vida sonuna kadar acilincaya kadar akrep yelkovan da donuyor ama aksi istikamette saat bosa donuyor, yani otomatik ama manuel kurmasi yok.
Saat elde sallaninca hemen calismaya basladi ama hassasiyeti nedir bilinmez.
Makineye yakindan bakinca gercekten neden cinlilerin isvicrelilerle yarisamayacaklari belli oluyor, tum parcalar brut metal, resimlerden goreceksiniz, hic ozen gosterilmemis, makine ile uzerinden bir cote de geneve benzeri bisey yapilmaya calisilmis ama oldukca kaba kalmis, makine hic guzel gorunmuyor.
amacim bu makineyi denemekti belki ileride bir proje yapilabilir diye ama makineyi gorunce Isvicredeki ureticinin isyan ve itirazlarinda cok hakli oldugunu gordum. Ona bu tarz bridge cin makinesi alip Isvicrede elden gecirip uygulama yapabilirmiyiz diye sordugumda isyan etmis ve ben cin makinesine elimi surmem demisti ben de bunu bir olcude abartili bulmustum ama simdi hak verdim.
Bu aksam kayisi tamir edip bir iki gun kullanayim daha sonra sizlere kullanim izlenimlerimi de yazayim.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedPtsi 22 Mart - 23:21

Biz gene en iyisi bu işi Corum ile halledelim diable
deka

deka

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedPtsi 22 Mart - 23:41

Çıkan sonuç, demek ki hiç maceraya gerek yok, bildiğinden şaşmayacaksın, zaten burada satılan çin işi replikalarda olası sorunlarda hiç bir saatçi kalite sorunlarından dolayı eline bile almıyor.
merih

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedSalı 23 Mart - 0:00

Aynı markanın ve de makine görüntüsü aynı olan, yalnız kasası klasik çelik görünümlü olanını ben de sipariş etmiştim. Demekki aynı hayalkırıklığı beni de bekliyor.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedSalı 23 Mart - 0:49

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 3:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
ertay

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedÇarş. 31 Mart - 7:02

bende fotografta saatin tokasini ayri görünce, kendime kendime dedimki, watcher'de saati gelir gelmez sökmüs canina okumus, meger kendisi düsmüs. Very Happy
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedPerş. 1 Nis. - 3:10

mao en büyük düşmanlarımızdan biri kalitesiz üretim demiş ama bunların dinlediği yok biz de bunların taklitlerini yapsak işi kotarırırz. bence watcher bu saati adama benzetir Smile
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedPerş. 1 Nis. - 3:15

Bu saati biseye benzeticem ama neye benzeticem daha karar veremedim kahkaha2
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedPerş. 1 Nis. - 3:22

abi iyi bir tornacıya verirsek bence birşeyler olur (saat haricinde Smile
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedPerş. 1 Nis. - 3:24

o kenardan sarkan çarkları içeri alınabilse köprüyü anımsatır bana göre kasasına masasına karışmam tabi blublu
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedPerş. 1 Nis. - 3:29

bu yatay köprüyü dikey bir şekilde kasaya monte etme şansı vardır saati ona göre ayarlarız Smile daha hoş olur bence
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedPerş. 1 Nis. - 4:01

Zaten ben de oyle biseyler dusunuyorum ama kasa ayarlamak gerekiyor, bakalim nolcek.
borahan
Admin
borahan

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedPerş. 1 Nis. - 6:15

otomatıik carkı olmasın manuel olsun dıkey olsun guzel olur acaba elde parcalar uretılebılır mı?
http://www.boraeresici.com
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedPaz 4 Nis. - 15:29

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 3:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedPaz 4 Nis. - 23:36

Evet dostum, simdi neden cin saatlerine mesafeli yaklastigim biraz anlasilabilimistir umarim cunku bu ilk tecrubem degil.
Tipki Turkiyeden mermer alimi yaptigimda yasadiklarima benziyor.

Simdi elinize kalem kagidi alin ve "bir saat, internet uzerinden alirsam ne tur sorunlar yasarim" diye alt alta maddeler halinde yazin.
Sonra bir tane siparis verin.
Yazdiginiz maddelerden en azindan yarisini yasama ihtimaliniz %100...
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedSalı 6 Nis. - 14:31

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 3:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
tarcan

tarcan

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedÇarş. 26 Mayıs - 10:37

çin min, karizmatik bir saat benim hoşuma gitti,akrep yelkovan fosforlu sanırım
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedÇarş. 26 Mayıs - 10:56

Saatin sapmasi filan nasil? Hassami bari sayin watcher?

Bende tokayi ayri gorunce ayrintli bir inceleme yaptiginizi dusunmustum diable
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedÇarş. 26 Mayıs - 20:56

cemele demiş ki:
Saatin sapmasi filan nasil? Hassami bari sayin watcher?

Bende tokayi ayri gorunce ayrintli bir inceleme yaptiginizi dusunmustum diable

Saati soktuk, makinesini inceledik ve de yeniden monte etmeye kalktigimizda elimizde kaldi saat kahkaha2

Suclular : Ben ve Barett
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedÇarş. 26 Mayıs - 22:23

Valla watcher hocam su anda bende guluyorum guluyor
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedPerş. 27 Mayıs - 11:28

bende bir kaç replikaya bakarken toka uçlarının elimde kaldığını hatırlıyorum
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedÇarş. 22 Eyl. - 10:48

http://teknolojivesaatler.blogspot.com
mustafasuren

mustafasuren

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedÇarş. 22 Eyl. - 21:42

hala bir kaç sitede eykinin bu ve farklı modelleride var
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım   Haydi ambalajı beraber açalım Icon_minipostedÇarş. 22 Eyl. - 21:46

sitesi garip ve modeli bulmak zor... hala üretiyorlarmış 2 renk bronz ve altın sarısı... koydukları fotograflarda mekanizma çok ince detaylı gözüküyor ama gerçekler farklı...
http://teknolojivesaatler.blogspot.com

Haydi ambalajı beraber açalım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bir Koli Geldi Beraber Acalim mi?
» Haydi kendi saatimizi imal edelim
» "Yeni başlayanlar için saat" başlığı açalım mı?
» Arkadaşlar saatçi aletlerini tanıtan bir başlık açalım mı, görüşleriniz ne olur, ilgi olur mu?