| Haydi ambalajı beraber açalım | |
|
+8tarcan borahan crazyhours ertay merih deka teng watcher 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: Haydi ambalajı beraber açalım Ptsi 22 Mart - 21:48 | |
|
En son watcher tarafından Ptsi 22 Mart - 22:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Ptsi 22 Mart - 21:58 | |
| Izlenimlerim:
Her sey gayet guzel basladi, ambalaj guzel, gonderim suresi uygun, saat ilk bakista hos. Sonra problemler basladi. Once saati koluma takarken kayis tokasi koptu, ince bir metalden yapilmis, aradaki pim cok kalitesiz ve kirildi. Neyse saati koluma iyi kotu uzerinde tutup resim cektim. Sonra ayarlamak isterken surpriz, ayar tepesi vidali ama vidayi acmak icin cevirirken akrep yelkovan donuyor, vida sonuna kadar acilincaya kadar akrep yelkovan da donuyor ama aksi istikamette saat bosa donuyor, yani otomatik ama manuel kurmasi yok. Saat elde sallaninca hemen calismaya basladi ama hassasiyeti nedir bilinmez. Makineye yakindan bakinca gercekten neden cinlilerin isvicrelilerle yarisamayacaklari belli oluyor, tum parcalar brut metal, resimlerden goreceksiniz, hic ozen gosterilmemis, makine ile uzerinden bir cote de geneve benzeri bisey yapilmaya calisilmis ama oldukca kaba kalmis, makine hic guzel gorunmuyor. amacim bu makineyi denemekti belki ileride bir proje yapilabilir diye ama makineyi gorunce Isvicredeki ureticinin isyan ve itirazlarinda cok hakli oldugunu gordum. Ona bu tarz bridge cin makinesi alip Isvicrede elden gecirip uygulama yapabilirmiyiz diye sordugumda isyan etmis ve ben cin makinesine elimi surmem demisti ben de bunu bir olcude abartili bulmustum ama simdi hak verdim. Bu aksam kayisi tamir edip bir iki gun kullanayim daha sonra sizlere kullanim izlenimlerimi de yazayim. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Ptsi 22 Mart - 23:21 | |
| Biz gene en iyisi bu işi Corum ile halledelim | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Ptsi 22 Mart - 23:41 | |
| Çıkan sonuç, demek ki hiç maceraya gerek yok, bildiğinden şaşmayacaksın, zaten burada satılan çin işi replikalarda olası sorunlarda hiç bir saatçi kalite sorunlarından dolayı eline bile almıyor. | |
|
| |
merih
Mesaj Sayısı : 171 Kayıt tarihi : 31/12/09 Yaş : 70 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Salı 23 Mart - 0:00 | |
| Aynı markanın ve de makine görüntüsü aynı olan, yalnız kasası klasik çelik görünümlü olanını ben de sipariş etmiştim. Demekki aynı hayalkırıklığı beni de bekliyor. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Salı 23 Mart - 0:49 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 3:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Çarş. 31 Mart - 7:02 | |
| bende fotografta saatin tokasini ayri görünce, kendime kendime dedimki, watcher'de saati gelir gelmez sökmüs canina okumus, meger kendisi düsmüs. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Perş. 1 Nis. - 3:10 | |
| mao en büyük düşmanlarımızdan biri kalitesiz üretim demiş ama bunların dinlediği yok biz de bunların taklitlerini yapsak işi kotarırırz. bence watcher bu saati adama benzetir | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Perş. 1 Nis. - 3:15 | |
| Bu saati biseye benzeticem ama neye benzeticem daha karar veremedim | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Perş. 1 Nis. - 3:22 | |
| abi iyi bir tornacıya verirsek bence birşeyler olur (saat haricinde | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Perş. 1 Nis. - 3:24 | |
| o kenardan sarkan çarkları içeri alınabilse köprüyü anımsatır bana göre kasasına masasına karışmam tabi | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Perş. 1 Nis. - 3:29 | |
| bu yatay köprüyü dikey bir şekilde kasaya monte etme şansı vardır saati ona göre ayarlarız daha hoş olur bence | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Perş. 1 Nis. - 4:01 | |
| Zaten ben de oyle biseyler dusunuyorum ama kasa ayarlamak gerekiyor, bakalim nolcek. | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Perş. 1 Nis. - 6:15 | |
| otomatıik carkı olmasın manuel olsun dıkey olsun guzel olur acaba elde parcalar uretılebılır mı? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Paz 4 Nis. - 15:29 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 3:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Paz 4 Nis. - 23:36 | |
| Evet dostum, simdi neden cin saatlerine mesafeli yaklastigim biraz anlasilabilimistir umarim cunku bu ilk tecrubem degil. Tipki Turkiyeden mermer alimi yaptigimda yasadiklarima benziyor.
Simdi elinize kalem kagidi alin ve "bir saat, internet uzerinden alirsam ne tur sorunlar yasarim" diye alt alta maddeler halinde yazin. Sonra bir tane siparis verin. Yazdiginiz maddelerden en azindan yarisini yasama ihtimaliniz %100... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Salı 6 Nis. - 14:31 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 3:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
tarcan
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Çarş. 26 Mayıs - 10:37 | |
| çin min, karizmatik bir saat benim hoşuma gitti,akrep yelkovan fosforlu sanırım | |
|
| |
cemele
Mesaj Sayısı : 537 Kayıt tarihi : 30/04/10 Yaş : 49 Nerden : Istanbul
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Çarş. 26 Mayıs - 10:56 | |
| Saatin sapmasi filan nasil? Hassami bari sayin watcher? Bende tokayi ayri gorunce ayrintli bir inceleme yaptiginizi dusunmustum | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Çarş. 26 Mayıs - 20:56 | |
| - cemele demiş ki:
- Saatin sapmasi filan nasil? Hassami bari sayin watcher?
Bende tokayi ayri gorunce ayrintli bir inceleme yaptiginizi dusunmustum Saati soktuk, makinesini inceledik ve de yeniden monte etmeye kalktigimizda elimizde kaldi saat Suclular : Ben ve Barett | |
|
| |
cemele
Mesaj Sayısı : 537 Kayıt tarihi : 30/04/10 Yaş : 49 Nerden : Istanbul
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Çarş. 26 Mayıs - 22:23 | |
| Valla watcher hocam su anda bende guluyorum | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Perş. 27 Mayıs - 11:28 | |
| bende bir kaç replikaya bakarken toka uçlarının elimde kaldığını hatırlıyorum | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Çarş. 22 Eyl. - 10:48 | |
| | |
|
| |
mustafasuren
Mesaj Sayısı : 431 Kayıt tarihi : 26/12/09 Yaş : 48 Nerden : tokat-turhal
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Çarş. 22 Eyl. - 21:42 | |
| hala bir kaç sitede eykinin bu ve farklı modelleride var | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Haydi ambalajı beraber açalım Çarş. 22 Eyl. - 21:46 | |
| sitesi garip ve modeli bulmak zor... hala üretiyorlarmış 2 renk bronz ve altın sarısı... koydukları fotograflarda mekanizma çok ince detaylı gözüküyor ama gerçekler farklı... | |
|
| |
| Haydi ambalajı beraber açalım | |
|