bakınca cogunluk vacheron olmus hepsi torubillion ve moonpase tipte...
En son solestar tarafından Paz 18 Nis. - 0:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi (Sebep : "İlan" olmadığı için danışma bölümüne taşınmıştır.)
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Replika ufantazone Çarş. 31 Mart - 9:02
Power reserveler de aynı gibi değilmi ?
Axiaziz
Konu: Geri: Replika ufantazone Çarş. 31 Mart - 10:32
Ben 1. IWC derim, ama...
Bu arada ben de geçenlerde ucuzundan bir alayım diye mail attım ufanta ya adamlar cevap yazmadılar bana. Umursamadılar beni sanırım.
dewittfan
Konu: Geri: Replika ufantazone Çarş. 31 Mart - 11:00
ufantadan aldık diyelim.oldu ya bir yerinde çizik çıktı veya yanlışlıkla kadran rengi başka gönderdiler veyada kadranın içinde dikkatlerinden kaçan bir defo var diyelim ne olacak.saati geri göndermek yalan olur zaten git gel kargo masrafı falan
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Replika ufantazone Çarş. 31 Mart - 17:32
bu risk her zaman var ama geri gönderilebilir sanırım. kuvartis de de fiyatlar fena değil ama bulabilir miyim bu şekilde bakmak lazım detaylı...
ps: ilan sayfasına açmışım dikkat etmemişim kusura bakmayın sayın moderatör
watcher Admin
Konu: Geri: Replika ufantazone Çarş. 31 Mart - 21:17
Bir arkadas vardi, obur foruma da gelmisti, bu forumun kurulus asamasinda ufanta'yi forumda benim verdigim bilgi ve link'lerden ogrenmis, benden bilgiler almis ve orasi ile temasa gecerek bir olcude ufanta'nin tr temsilcisi gibi oldugunu soylemisti. Ufanta'nin tum mallarini + kargo ve + cok kucuk bir kar marji ile satmaya baslamisti. obur forumda da benimle irtibati kesmemisti. Buraya geri dondugumuzden beri ondan hic haber cikmadi. Eger dogru hatirliyorsam asagiya link'ini veriyorum, kendisiyle irtibat kurabilirsiniz. Hatta irtibat kurarsaniz benimle yeniden irtibata gecmesini de soylerseniz sevinirim. http://www.etawatches.com/index.php?id_lang=10
etaa
Konu: Geri: Replika ufantazone Çarş. 31 Mart - 22:40
Merhabalar web sitemde online bağlantıda sitenizi gördüm ve aranıza tekrar katıldım arızalı saat ve yeni talepleriniz için elimden geleni her zaman yapmaya hazırım.
dewittfan
arama motoru için kullanıyorum onları keywords lerde çok işe yarıyor merak etmeyin kimseyi yanıltmıyorum ve mutlaka bilgi veriyorum insanları yanıltmak en son düşüncem