| Satılık Tissot, Armani, Seiko, Citizen, Casio Saatler | |
|
+4watcher teng fate caglartural 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
caglartural
| Konu: Satılık Tissot, Armani, Seiko, Citizen, Casio Saatler Paz 4 Nis. - 4:25 | |
| TISSOT T RACER T011.417.17.051.00Fiyat:475(3 GÜN İÇİNDE ALICISI ÇIKARSA GETİRECEĞİM!!!)CITIZEN ECO-DRIVE BJ7010-09E (YENİ ÜRÜN)Fiyat:295(ÜRÜNÜN KENDİ RESMİ YAKINDA EKLENECEKTİR!)SEİKO SPORTURA SNAA95P2(YENİ ÜRÜN!)Fiyat:410(ÜRÜNÜN KENDİ RESMİ YAKINDA EKLENECEKTİR!)SEİKO VELATURA SNAA89P1(YENİ ÜRÜN!)Fiyat:470(ÜRÜNÜN KENDİ RESMİ YAKINDA EKLENECEKTİR!)CITIZEN ECO DRIVE RETOGRADE BL8065-59EFİYAT : 330 TL SEIKO SPEEDMASTER SPC029P1FİYAT : 250 TL(FİYAT DÜŞTÜ!)CASİO EFX-500BKFİYAT : 170 TL(SON İNDİRİM)CITIZEN JALAPENO AQ0280-39WFİYAT : 60 TLCASIO EDIFICE EFX-500D-1A4V] FİYAT : 165 TL(SON İNDİRİM)-SAATLERİN TAMAMI % 100 ORJİNAL OLUP, SIFIR DURUMDADIR, -ULUSLARARASI GARANTİ BELGELERİ, KULLANIM KILAVUZLARI VE ORJİNAL KUTULARI İLE BİRLİKTE GÖNDERİLECEKTİR, -YURTDIŞINDAN GETİRİLEN SAATLER UYGUN FİYATLARLA SİZLERLE... -ÜRÜNLERİN ORJİNAL OLMADIĞINI VEYA KULLANILMIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSENİZ KOŞULSUZ % 100 PARA İADE GARANTİSİ VERİYORUM SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ LÜTFEN ÇEKİNMEDEN SORUNUZ EN KISA ZAMANDA CEVAP VERMEYE ÇALIŞACAĞIM NOT: LÜTFEN!!!. Saatlerin orjinalliği konusunda şüphe duymayın, . Takas tekliflerinde bulunmayın, . Neden saatler ucuz demek yerine Türkiye'de saatler niye bu kadar pahalı sorusunu sorun, ANCAK!!!! . Uluslararası garantinin Türkiye'de geçmediği gerçeğini göz önüne alın, . Türkiye garantili bile olsa saatlerde uygulanan garanti kapsamının sadece ürünün mekanizmasında oluşacak hataları kapsadığını unutmayın, . Cam ve kordon gibi harici kullanım parçalarının garanti kapsamına girmediğini unutmayın, ÖZETLE!!! SATILAN SAATLERİN FABRİKA ÜRETİM KONDİSYONUNDA OLDUĞUNU (GARANTİ BELGESİ, KULLANIM KILAVUZU VE ORJİNAL KUTULARI) İSTENİLDİĞİ TAKDİRDE MARKETİNG SİTELER ÜZERİNDEN SATIŞ YAPILARAK ÜRÜNE ONAY VERME AŞAMASINDA ÜRÜNÜN ORJİNALLİĞİNİ KONTROL ETTİRME HAKKININ SİZDE BULUNDUĞUNU, PİYASANIN ÜÇTE BİR FİYATINA KALİTELİ VE ORJİNAL SAAT TAKABİLME İMKANINI SİZE SUNDUĞUMU, UNUTMAYIN!!!Not:Saatlerin ankara içinde elden teslimi yapılabilir saygılarımla...
En son caglartural tarafından Ptsi 5 Nis. - 10:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
fate
Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 13/03/10 Yaş : 41 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Satılık Tissot, Armani, Seiko, Citizen, Casio Saatler Paz 4 Nis. - 8:27 | |
| Pm attım | |
|
| |
caglartural
| |
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Satılık Tissot, Armani, Seiko, Citizen, Casio Saatler Paz 4 Nis. - 9:33 | |
| | |
|
| |
caglartural
| Konu: Geri: Satılık Tissot, Armani, Seiko, Citizen, Casio Saatler Paz 4 Nis. - 9:44 | |
| - teng demiş ki:
- Tissot nerede ?
tissot bir kaç gün önce sattığım için maalesef şu anda elimde yok ama yakın bir zamanda temin etmiş olacağım | |
|
| |
caglartural
| Konu: Geri: Satılık Tissot, Armani, Seiko, Citizen, Casio Saatler Paz 4 Nis. - 18:56 | |
| arkadaşlar yeni eklediğim tissotun ciddi alıcısı çıkarsa getireceğim | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Satılık Tissot, Armani, Seiko, Citizen, Casio Saatler Paz 4 Nis. - 23:10 | |
| Salt mekanik saatleriniz de var mi? | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Satılık Tissot, Armani, Seiko, Citizen, Casio Saatler Ptsi 5 Nis. - 0:39 | |
| ben de allah allah nasıl olur diyordum olmuş mekanik yokmuş | |
|
| |
caglartural
| Konu: Geri: Satılık Tissot, Armani, Seiko, Citizen, Casio Saatler Ptsi 5 Nis. - 10:35 | |
| - watcher demiş ki:
- Salt mekanik saatleriniz de var mi?
maalesef şu anlık elimde olanların hiçbiri mekanik değil hocam,ama bundan sonraki saatlerimde bu konuya dikkat etmeye çalışacağım. - crazyhours demiş ki:
- ben de allah allah nasıl olur diyordum olmuş mekanik yokmuş
az öncede dediğim gibi evet maalesef yok hocam... | |
|
| |
alptuncel
Mesaj Sayısı : 227 Kayıt tarihi : 27/09/10 Yaş : 49 Nerden : Adana
| Konu: Geri: Satılık Tissot, Armani, Seiko, Citizen, Casio Saatler Ptsi 27 Eyl. - 22:05 | |
| Bu forum benim saat masrafımı artıracak gibi.. | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Satılık Tissot, Armani, Seiko, Citizen, Casio Saatler Çarş. 6 Ekim - 20:56 | |
| Avatarınızdaki saat çok şıkmış | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Satılık Tissot, Armani, Seiko, Citizen, Casio Saatler Perş. 7 Ekim - 1:00 | |
| Bu Orient'in 60th anniversary limited edition modeli değil mi? Avatara koymuşsunuz. Demek bu kadar sevdiniz. | |
|
| |
alptuncel
Mesaj Sayısı : 227 Kayıt tarihi : 27/09/10 Yaş : 49 Nerden : Adana
| Konu: Geri: Satılık Tissot, Armani, Seiko, Citizen, Casio Saatler Perş. 7 Ekim - 1:34 | |
| Aynen odur.. Çok sevdim, bir ara kara sevdaya dönüşmüştü, ama son gelişmeye göre sanırım yakında alacağım.. Kısmet bakalım.. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Satılık Tissot, Armani, Seiko, Citizen, Casio Saatler Perş. 7 Ekim - 4:52 | |
| Bu Orient i bende sevdim. | |
|
| |
| Satılık Tissot, Armani, Seiko, Citizen, Casio Saatler | |
|