| Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton | |
|
+5ekonomist HalitMurat bumblebee crazyhours onuratamer 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
onuratamer
| Konu: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Cuma 13 Mayıs - 0:54 | |
| Herkese merhaba. Foruma yeni kayit oldum. Saat meraklisiyim ve yeni saatlere yer acmak istiyorum. Bu yuzden elimdeki bazi saatleri bu forumda ilginize sunmak istiyorum. Kar vs gibi bir amacim yok, fiyatlarin da makul oldugunu dusunuyorum, cunku isterim ki gercekten benim gibi merakli biri alsin, severek kullansin. Fotograflari en kisa zamanda yukleyecegim, ama oncelikle fikir vermesi acisindan model ve fiyat bilgisini paylasmak istiyorum.
Tissot T-Touch Titanium - T013.420.47.201.00. Kutulu. Kondisyonu %95 diyebilirim. En ufak kusuru yok. Kordonu kaucuk, benim bilegim oldukca genis, bu yuzden cok az daraltmistim. 22-23cm civarinda.Isteyen kolayca kisaltabilir. fiyat olarak 700TL dusunuyorum.
Hamilton Men's Khaki Officer Auto Chrono Watch #H71716133. Kutulu. Kondisyonu %95. Ayrica yurtdisindan aldigim acik kahverengi el yapimi kayisi da verecegim yaninda. Fiyati 750 TL dusunuyorum.
Seiko Kinetic Divers ska369p1. Kutusu yok. Ancak yaninda sifir orjinal kaucuk kayisini da veriyorum. Kondisyonu %95. Fiyat olarak 250TL dusunuyorum.
Elimde daha cok saat oldugundan ve artik bunlara sira gelmediginden satmak istiyorum. Toplasaniz her birini 20-30 gun takmisimdir.
Istanbul veya Mersin'de elden teslim edebilirim, boylelikle almak isteyen inceleyebilir.
Selamlar. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Cuma 13 Mayıs - 2:18 | |
| ilk ikisinin fiyatları çok uygun ama fotoğrafları görmeden olmaz .. | |
|
| |
onuratamer
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Cuma 13 Mayıs - 2:35 | |
| Kesinlikle katiliyorum, en kisa zamanda ekleyecegim. Hazir yeri gelmisken soyleyeyim, Omega Seamaster 40mm Automatic veya chronograph (Bond sonrasi seri diyelim) ile takas tekliflerine de acigim. Elbette direkt takastan bahsetmiyorum, uzerine nakit koyabilirim | |
|
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Cuma 13 Mayıs - 6:36 | |
| Hamilton hakkında daha detaylı bilgi verir misiniz ? | |
|
| |
onuratamer
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Cuma 13 Mayıs - 8:25 | |
|
En son onuratamer tarafından Cuma 13 Mayıs - 8:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
onuratamer
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Cuma 13 Mayıs - 8:26 | |
| Linkte satista olan saatlerin fotograflarini bulabilirsiniz. Biraz amatorce cekimler ama elimden geldigince tum acilardan gostermeye calistim. | |
|
| |
onuratamer
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Cuma 13 Mayıs - 8:33 | |
| - bumblebee demiş ki:
- Hamilton hakkında daha detaylı bilgi verir misiniz ?
Yaklasik 1.5 sene once alisverissaati.com'dan aldim. 7750 makineye sahip. Kasada veya safir caminda en ufak cizik yok. Metal kayisinda cok kucuk kilcal cizikler var. Ben sonrasinda aldigim deri kayisi tercih ediyorum. Bu kayisi Panerai icin el yapimi kayislar ureten yurtdisinda bir siteden aldim. Suya dayanikli ve oldukca kalin. Uzerindeki karaltilar ve eskimislik goruntusu ozel olarak yapilmis, Zaten bu kayisi aldiktan sonra 1-2 kere taktim. Mekanizmanin hassasiyeti cok basarili. Baska sorunuz varsa elimden geldigince yanitlamaya calisirim. | |
|
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Cuma 13 Mayıs - 8:58 | |
| Fotoğrafların üstüne tıklayınca açılmadı bende :( slideshow olarak büyük halde görünüyor | |
|
| |
onuratamer
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Cuma 13 Mayıs - 9:24 | |
| Kusura bakmayin, forumda yeniyim, fotograflari yukleyemedim, her biri 2mb, yuklesem de acilmasi zaman alir herhalde. sayet isterseniz mail de atabilirim. | |
|
| |
HalitMurat
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton C.tesi 14 Mayıs - 1:57 | |
| Seiko Kinetic Divers ile ilgilenebilirim, fotolar için mail adresimi PM attım. | |
|
| |
HalitMurat
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Paz 15 Mayıs - 6:02 | |
| | |
|
| |
ekonomist
Mesaj Sayısı : 98 Kayıt tarihi : 06/03/11 Yaş : 37 Nerden : İstanbul/Diyarbakır
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Paz 15 Mayıs - 10:34 | |
| Hayırlı satışlar, param olsa Hamilton'u alırdım valla. Merak ettim bu Hamilton'un kalınlığı kaç mm aceba? | |
|
| |
HalitMurat
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Paz 15 Mayıs - 10:48 | |
| | |
|
| |
onuratamer
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Paz 15 Mayıs - 19:40 | |
| Merhabalar, Hamilton ve Seiko'yu saat dostu bir arkadasimiz icin rezerve ettim, tum ilgilenen arkadaslara da buradan tesekkur ederim. Tissot icin ilanim halen aktiftir. Belki reklama girecek ama soylemeden edemeyegim, ilandaki Tissot hayatimda taktigim en rahat saat | |
|
| |
onuratamer
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Salı 24 Mayıs - 19:07 | |
| Merhabalar, Hamilton'u bazi ozel nedenlerden dolayi satistan cekmek zorunda kaldim. Seiko'yu 200 TL'ye, Tissot T-Touch'u da 650 TL ye indirdim. Bilgilerinize Her ikisini birden alacak arkadasa da 800 TL ye birakabilirim. | |
|
| |
onuratamer
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Salı 31 Mayıs - 2:23 | |
| Yavrucaklar kasada curumesin, bir saatsever arkadasin kolunu suslesin diye Seiko Kinetic Divers'i 150 TL, Tissot T-Touch Titanium'u 550 TL ye indirdim 2 Haziran aksamina kadar teklifim gecerlidir, yoksa kuzenlerim kapacak saatleri... | |
|
| |
qazokmubec
Mesaj Sayısı : 343 Kayıt tarihi : 01/06/11 Yaş : 49 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Perş. 2 Haz. - 6:13 | |
| Hocam selam,
En son yazdığın fiyata ikisine birden talibim.
Nasıl yapacağız alış verişi?
Internet'ten yapacaksak sahibinden.com gibi bir ortama geçelim, şimdi gitti gidiyor'a para kaptırmanın alemi yok. Yok eğer yüzyüze yapacaksak hangi şehirdesiniz? Ben Ankara'dayım.
Saygılar, | |
|
| |
gokhannava
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Perş. 14 Tem. - 2:19 | |
| Merhaba tissot ile hamilton duruyormu hala? | |
|
| |
darkscarkk
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Paz 21 Ağus. - 0:58 | |
| T-touch için talibim. Diğerinin fotosunu görmeden bir şey diyemem. Saatler hala duruyor mu? | |
|
| |
berkaygen
| Konu: Geri: Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton Paz 16 Ekim - 12:10 | |
| t-touch saatiniz satıldı mı? | |
|
| |
| Satilik Tissot T-touch, Seiko ve Hamilton | |
|