| Paul Picot | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Paul Picot Paz 11 Nis. - 12:31 | |
| İlk ürünlerini 1976 yılında vermeye başlayan Paul Picot, İsviçre’nin lüks saat üretim geleneğini geliştirmeyi hedefleyen bir markadır.Paul Picot geleneksel saat üretim yöntemlerini yeni teknolojilerle birleştirerek sıra dışı saatler üretir.Her Paul Picot saati, kılı kırk yaran titizlik, zarif bir tasarım anlayışı ve en yüksek standartları yakalama arzusunun tipik bir örneğidir.
Bugün Paul Picot tam doğrulukla çalışan, olağanüstü kompleks mekanizmalar içeren gözalıcı saatleriyle zihinlerde yer etmiştir.Marka bu sağlam imajını, kullandığı materyallerin ve tasarımın kalitesi kadar çalışanlarının uzmanlığına da borçludur.Bir Paul Picot’yu bileğinize taktığınızda onu üreten kişinin saat üretme sanatına duyduğu bağlılığın farkına varmamanız olanaksızdır.
Göz alıcı bir estetik duygusu, saat sanatında ustalık, keskin gözler, maharetli titiz eller… İşte Paul Picot’un orijinal mükemmelliğin nedenleri. Paul Picot saatlerinin en küçük detayı bile profesyoneller tarafından tasarlanır ve şekillendirilir.
Paul Picot, eğilimlerin hızla değiştiği bir dünyada ayakta kalabilen, tükenmeyen değerlere sahip el yapımı saatler üretir.
Alıntı : TufanSaat.com
En son egunns tarafından Paz 11 Nis. - 23:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Paul Picot Paz 11 Nis. - 13:05 | |
| geçen haftalarda bir paul picot denedim,izlenimlerim duygularım bakış açım değişmedi desem yalan olur, bir anda tag de longines de omegada vs bundan daha çok beğendiğim tasarımları başka bir yere koydum bu paul picot serisini başka bir yere; saatle ilk bakışmadan itibaren tasarıma vurulmasamda toplam kalite beni başka bir şeye odaklandırdı. Saati hemen denemek istedim, şöyle bileğimde tuttum, croco kayışı komple bileğime takmaya kıyamadım ; fabrikasyon değilde el destekli yapım kasanın ne demek olduğunu anladım; sanki o kasa tırtıkları ince ince yavaş yavaş işlenmiş katman katman, farklı kalitede üretilmiş kasanın, o kılcal safir camın, 2892 bazlı olsada o taşların nasıl titizlikle yerleştirildiğini o altın rotorun en ufak bir itreşimde nasıl fırıl fırıl döndüğüne şahit oldum; ilk defa da olsa tasarım odaklı olmasada farklı bir kaliteyi taşımanın hazzını yaşadım....bir gün bu fiyatı markasının önüne geçmemiş kaliteyi taşıyabilmek dileğiyle... saat bilinmediği için canlı resim bulamadım; 2. resim kasa kalitesinin görülmesi için tr liste 7400 chf [img] [/img] [img] [/img] üretimi durmuş arabic numaratörlü model (denemek isterdim) [img] [/img] | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Paul Picot Paz 11 Nis. - 14:58 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 2:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Paul Picot Paz 11 Nis. - 19:18 | |
| Arkadaş Paul Picot'ta çalışıyor da memlekete izinli geldi, o yüzden zaar.. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Paul Picot Paz 11 Nis. - 20:13 | |
| Paul Picot saatlerinin kasalari nerede yapiliyor biliyormusunuz? Bizim forum saatimizin kasalarini ureten ayni firmada | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Paul Picot Paz 11 Nis. - 23:57 | |
| ilk mesajı tabikide ben yazmadım distribitör ön mesajı neyse alıntı eklendi - katil balina demiş ki:
- yazdıklarınızı paul picot yazsa böyle yazamazdı herhalde.
bir copy paste havası sezmedim değil:)
yani tarzım degil bu vesile ile belirtmek isterim. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Paul Picot Ptsi 12 Nis. - 0:16 | |
| - watcher demiş ki:
- Paul Picot saatlerinin kasalari nerede yapiliyor biliyormusunuz?
Bizim forum saatimizin kasalarini ureten ayni firmada abi vermediğin isim bu muydu yoksa ? | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Paul Picot Ptsi 12 Nis. - 0:17 | |
| bu markanın eskilerinden de sanki gg de görmüştüm ama net bilgim olmadığı için ilgilenmemiş uydurma bir şey sanmıştım meğer değilmiş teşekkürler eguns | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Paul Picot Çarş. 19 Mayıs - 14:02 | |
| bu markanın makineleri hepsi ETA bazlı mı? bir de bu marka şimdi hangi range'de? M.Lacroix havasında bir marka mı yoksa daha mı luks? swatch group'a bağlı olsaydı bu marka Omega, Breguet ve Blancpain ile aynı kategoride mi olurdu aceba? yani fiyatları filan nasıl? koleksiyonuna baktım.. çok özgün ve hepsi "ben burdayım" diyen saatler... çok beğendim... albenisi olan modeller... özellikle gentleman serisi... | |
|
| |
speedmaster
| Konu: Geri: Paul Picot Perş. 22 Tem. - 4:47 | |
| - vervito demiş ki:
- bu markanın makineleri hepsi ETA bazlı mı?
bir de bu marka şimdi hangi range'de? M.Lacroix havasında bir marka mı yoksa daha mı luks? swatch group'a bağlı olsaydı bu marka Omega, Breguet ve Blancpain ile aynı kategoride mi olurdu aceba? yani fiyatları filan nasıl? koleksiyonuna baktım.. çok özgün ve hepsi "ben burdayım" diyen saatler... çok beğendim... albenisi olan modeller... özellikle gentleman serisi... fiyatları en bası modeli 4600 chf den başlıyor bence breguet ve blancpain ayarında bir marka bütün ürünleri cosc seritifikalı ve çok iyiler işçilik mükemmel makineler ağırlıklı 2892a2 yada 7750 ama modifiyeli | |
|
| |
| Paul Picot | |
|